jom jana duit dengan churp-churp..

by - June 20, 2011

assalamualaikum...mengantuk lah pulak pepetang gini, dengan semut ugutnya...adoiiiii,help me ! ekceli hari ini meaw nak ajak korang jana duit melalui churp-churp tanpa berbekalkan modal..bukan susah untuk join...

just sign up churp churp ni...
pastu done !



  • lepas korang dah sign up semua, jangan lupa untuk klik share di facebook atau twitter....
  • yang tade blog pon boleh join, walaupon sudah ramai yang mengetahui akan hal ini...
  • apa salahnya kita berkongsi lagi kepada sesiapa yang tidak pernah akan kewujudan churp-churp ini....
  • dan kalau anda nak lebih faham lagi, pm meaw di onie iyoko okay :D

kalau korang nak paham lagi singgah dekat blog comel ni tau :D


jom sign up sekarang ^_^

You May Also Like

12 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..