jom jana duit dengan churp-churp..

by - June 20, 2011

assalamualaikum...mengantuk lah pulak pepetang gini, dengan semut ugutnya...adoiiiii,help me ! ekceli hari ini meaw nak ajak korang jana duit melalui churp-churp tanpa berbekalkan modal..bukan susah untuk join...

just sign up churp churp ni...
pastu done !



  • lepas korang dah sign up semua, jangan lupa untuk klik share di facebook atau twitter....
  • yang tade blog pon boleh join, walaupon sudah ramai yang mengetahui akan hal ini...
  • apa salahnya kita berkongsi lagi kepada sesiapa yang tidak pernah akan kewujudan churp-churp ini....
  • dan kalau anda nak lebih faham lagi, pm meaw di onie iyoko okay :D

kalau korang nak paham lagi singgah dekat blog comel ni tau :D


jom sign up sekarang ^_^

You May Also Like

12 comments

  1. wow...hebat la dia ni.. msti kaya an.. huhu

    ReplyDelete
  2. kak munna dah lama join churp2 tapi income berapa sen je...

    ReplyDelete
  3. baru je join churp2..
    earning laju woo..
    haha

    ReplyDelete
  4. huhu..meaw ajar lar sikit..tak reti main benda2 alah nie :D

    ReplyDelete
  5. churp2. memang untung. rugi siapa tak join :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..