Rezeki bulan julai

by - July 27, 2011

Assalamualaikum... update lagi -..-" haha! tape,sekali sekala update bebanyak kali pon tak apa,bukan ink nak abih pon, cuma keypad meaw longgar sana longgar sini ler,maklum la ...dah nazak laptop ni,haha! haaa,masuk ni dah entry yang ketiga! punya pulun duk menaip je kejenya, mesti readers mual dengan entri meaw ni,huhu!

okay ! fullstop, nayhehay la cakap bebanyak, kita teruskan dengan pertunjukan fashion show yang julung-julung kalinya dibuat oleh meaw ( dasar otak mereng memang macam ni,haha)


okay-okay, bukan la pesen show ke apa .. tapi meaw nak berterima kasih sangat-sangat-sangat kerana rezeki bulan ni dari yang ni hinggalah rezeki yang bakal dicerita kat bawah ni,hee..jom, pakai spek mata tebal-tebal..

pertama:-
  • Alhamdulillah topup berupa RM10 sudah langsai meaw gunakan,terima kasih ila..dan meaw tak menyabo nak tunggu hadiah dari sifu kita ni haa,apa lah agaknya kan hadiahnya (dasar tak reti menyabo gini la,haha) *alamak,kebetulan da publish entri ni,hadiah dari sifu da sampai! jeng jeng,jap nak amik gambar ^__^ cantikkkkkkkkkk! tapi malam ni la meaw tunjuk,hehe...comeiii! kita suka ...
  • Sifuuuuu! cepatlah datang balik,aku rindu nak baca entri ang yang gila-gila tu,huwarrrrr!
pssssst: cepat terejah blog mereka.. pasti kagum dengan penulisan depa!


kedua:-
  • terima kasih memilih meaw sebagai pemenang ^__^


ketiga:-
  • bukak-bukak email, dah nampak subject CONGRATULATIONS ! whoaaaaa... cepat tengok bawah,hehe..

klik gambar tuk tumbesaran yang besau !
  • ingat lagi tak yang race night under churp-churp tu ? meaw menang TOP 100 RACERS .. won a pair of TGV movie passes but !
  • kena amik tiket tu kat KL,dan sekarang ni..meaw dah la tak berteman,tak berkenderaan, nak gerak sorang-sorang ke KL tu apatah lagi, segan nak melangkah kaki ke KL u know..takut!
  • takkan nak lepaskan macam tu je ticket ni ? sayang la, meaw merempit sampai 1090km kat contest ni,huhu! nak pegi....tapiiiiii,hmmmm...sedih! tak berkenderaan,tak berteman,huhu!

Alhamdulillah rezeki bulan ni :D

Sekian pertunjukan fesyen meaw, terima kasih
Assalamualaikum
p/s: malam ni nak update lagi lah,nak tunjuk hadiah dari sifu,hehe :P

You May Also Like

40 comments

  1. huiiish,untung badan.congrats bebeh ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah meaw..wow, bnyk tu ko dptkan..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe...

    banyaknya rezeki meaw bulan neh...murah rezeki neh...

    alhamdulillah...okeh meaw...malam ne kita post sesama eh entry...hehe...;-)

    amboii...cepatnya topup dah habis..gayot ramai la tue...hahahha

    ReplyDelete
  4. tahniah dapat hadiah..tak pe rajin2 update entri..ada masa bro baca..k

    sedih entri bro langsung miaw tak nak baca T..T

    ReplyDelete
  5. tahniah meaw!alhamdulillah,smoga Allah sentiasa murahkan rezeki awak :D
    hah,jom lah kita pegi sesama.nak pegi amek kat mana tuh???kekekeke,berangan padahal exam xhabis g ^_^

    ReplyDelete
  6. tu dia nooo
    kemain lagi mng cntest jer..nk jgakkkk >.<"

    ReplyDelete
  7. hehehe..tu rezeki tu namenyer :)

    ReplyDelete
  8. meaw! tak sia2 meaw join mcam2 contest kan..banyak melekat tu..hehe

    eh hadiah wanie tak sampai lagi..tak aci tak aci..haha

    ReplyDelete
  9. wow..mmg best la dpt 3hadiah...
    tp yg tiket tu kasi kat esyad xpe..biar esyad ganti...^^

    ReplyDelete
  10. nice one....alhamdulillah :) rezeki awak atas usaha awak kan

    ReplyDelete
  11. @cucu umie terima kasih,baru 3 ,tunggu yg lain,hehe

    ReplyDelete
  12. @ILA HonEyBuNNy alaaaaaa,ada lagi sebonya,saja nak buat2 abis,syg nak guna :P

    ReplyDelete
  13. @Bro ahmad alaaaaa,bro jangan sesedihhh! meaw baca,cuma nak komen tu kekadang wat hal,huhu

    ReplyDelete
  14. @Wanietulah,nasib ada yang melekat,usaha tangga kejayaan,heee! wanie sabau tau,kang da dapat jangan lupa tunjuk kat meaw :D

    ReplyDelete
  15. terima kasih semua sudi komen :D

    ReplyDelete
  16. There is one word you can describe ceiling fans with
    lights - practical. Investing in this type of lighting unit is something that you should do for
    you can be sitting in your living room, dining room or bedroom and marveling at the lights and beautiful blades that they have plus you
    get to experience cool breezes at the same time. Manipulating the effects of lighting has
    since been known as one way of redecorating one's office and house.

    Feel free to visit my site www.ctdsf.org.tw

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..