6 blog yang aku jatuh cinta..

by - August 26, 2011

Assalamualaikum wbt sahabat... macamana harini? mesti ramai yang duk shopping raya kan, ada tak yang buat persediaan untuk hari kemerdekaan?hmm,macam dilupakan je,huhu..apapon, selamat hari raya dan hari kemerdekaan ye sahabat..and! aku taknak cerita panjang dah! aku nak recommend 6 blog yang aku datang and terus jatuh cinta, 6 jelah eh..sebenarnya banyak lagi nak direcommendkan,tapi aku paling jatuh cinta dengann...... okay,let's cekedaaauddddddd!



umie ? yesss! ini adalah blogger perempuan ye,jangan anda tertipu dengan header dia yang ganas tu! robot apa tu umie? tak dapat dikesan ni,ahaks! so..aku boleh tertarik dan jatuh cinta disebabkan entri dia yang sempoi,sekali baca macam orang kl gitu, bila dah kenal dia,wahh?! orang sabah bah,eh sabah ke sarawak?sarawak kan,hiks..tapi banyak bahasa yang dia pandai, nak-nak bahasa utara.. ternganga sekejap, and aku suka umie ni disebabkan gambar-gambar yang dia ambil dan edit cantik!



oh mannnn! aku nak tergelak bila baca entri ni ..korang tak percaya sila lah baca,and entri tulah fisrt time aku komen blog dia, aku tengok blog dia macam tak best,tapi bila tatap satu persatu lawak sehhh! paling tak ley bla entri yang aku kata tulah,haha! aku tak sure dia tua dari aku ke muda dari aku,tapi yang pasti entri dia memang lawok gila babeng.. :) *jangan marah ye :P


jap! aku rasa ramai kot yang kenal HS ni..sape tak kenal memang rugi,sebab katun-katun dia semua best dan jalan cerita juga entri dia pon best, senang cerita HS ni seorang yang kreatif..ampa tak caya ampa p la blog dia!



alolololololo,comelnya blog dia,suka aku! dah blog dia comel entri dia mesti lah comel..comel ke cik syasya,kihkihkih... sat!ce ampa tengok followers dia? dah tengok dah? macamana dia boleh dapat readers yang ramai?ohmannn! aku jeles,aku jeles ni cik syasya..jangan pandang pada followers okay,pandang pada penulisan dia...aku suka! keep in touch n go,ahaks! aku suka..


Akak,akak blogging dah berapa lama? terima kasih ye kak sudi follow meaw.. ingat sape lah kan,tapi bila tengok,jenguk,baca satu persatu blog dia...walamak,fashionista jugak..biarlah akak nak kata bukan,tapi meaw suka dengan style akak..oh yaaa! akak ni pon ada blogshop sendiri,barang-barang dia macam nak grab semua,lawoo! tak caya ampa jengok la blogshop akak ni...




muahahaha ...tulah header nasyid cetak rompak,opsss!larikkkkk...sifu ko jangan marah aku,aku tatau,aku tatau,wakakaka! sifu,mana satu eh ko? aku duk usha 2 3 bulan pon still tak ley cam ko,huks! sape percaya dia cikgu? aku mula tak percaya,sebab? sebabnya entri dia macam student macam kita-kita ni...punyalah terabur gigi aku baca,korang nak kasi terabur jugak tak?p lah singgah,baca sendiri naaaaaaaa :)





okay!okay!cukup 6...mana satu pilihan korang?pilih-pilih,jangan tak pilih,aku pilih semua,ahaks! dah baca,dah tau serba sedikit pasal mereka,apa lagi terjah jangan tak terjah naaaaaaaa!

Assalamualaikum
p/s: jangan lupa singgah tau :)

You May Also Like

37 comments

  1. Meaw! Umie budak sarawak la bukan sabah...hahahaha XD

    Yui same housemate dgn umie :3

    ReplyDelete
  2. umie bkn org srwk ka?huhu

    sy pun suka blog umie..design smart, cara dia blogging pun cool je..hehe

    sifu la blog last tu hehe kenal2..

    ReplyDelete
  3. aku tak femes....


    hahaha


    aku suka blog umie.. comell macam org dia.. hehe

    aku tak femes....


    hahaha


    aku suka blog umie.. comell macam org dia.. hehe

    ReplyDelete
  4. and my polimate pun dlm senarai.. syasya.. :'(

    ReplyDelete
  5. jappp.. aku nak menangis 2 baldi ni .. terharu bai.. terharu... =‘’) nak2 aku pertama lagi tu.. bawah introdaksen lak tu..perghhh!!





    TERIMA KASIH!!!!

    ReplyDelete
  6. syaz xdeeeee. wuwuwuwuwuwu



    *joke*

    ReplyDelete
  7. perghh dia bt dah ler hehe..dah submit ke?

    ReplyDelete
  8. chuu kenal umie dgn blog HS je hikhik :P

    ReplyDelete
  9. nape tak tersenarai ni..hihi
    HS tu best cite die kan..

    ReplyDelete
  10. blogger HS memang best
    memang folo die dr dulu lagi

    ReplyDelete
  11. kenal blog umie ja hahahaha~ yagn lain tak pernah singgah lg ^_^

    ReplyDelete
  12. umie,ramai suka ko.....kembang le umie,kehkehkeh....aku lagi 100 kali ganda suka ko umie ..ustazah brutal,muahahahaha :P




    blog yg lain selalu aku datang komen tu pon aku suka jugak,korang semua memang terbaiklah, sayang ampaaaaaaa! nah seplosen p main jejauh,ahaks! :P

    ReplyDelete
  13. @Umie Artoqiemie okay umi dah nangis berbaldi2,sila hulur duit raya,muahahahhahaha!

    ReplyDelete
  14. wei umo ak 21.. agk2 ak tua ke muda dri ko??? hahahahaha...

    npe la ko ska entry tamil tuh.. hak3.. ak skit hti bile tingt pe y ayh ak wt.. grrrrr.....hahaha

    ReplyDelete
  15. Okeh,skarang juge aki gi terjah and jatuh cinta kat diorang.. ho ho ho.. maklumlah,aki ni blog baru lagi.. kena lah rajin terjah orang lama.. ^_^.v.. Macam Aki terjah mocik dari belog Abu.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  16. wahhh,.untung la diowang telah mndpat cinta meowww....aini xdpt,.uwaaaaa!!=((

    ReplyDelete
  17. gua pon jatuh hati dekat blog "
    umie artoqiemie"...entry dia sempoi..org pun cantik..hehe..=P

    ReplyDelete
  18. ade blog aku pernah bace ade yg ta pernah..kbye aku nk pergi terjah :D

    ReplyDelete
  19. wahh rambang mata nak pilih.. hehe

    ReplyDelete
  20. waa...terharu nye..mule bace la satu2..tup2 smpi list ke 4 mcm kenal header tu.terkejot terharu sume la huhuu x sangke ade orang suke blog kite..tenQ dear meow meow..kite pon ske bace entry awak!

    ReplyDelete
  21. sedihhh..tak termasuk...hohohohoh

    ReplyDelete
  22. kn kn..semua blogger kat atas
    perghhhh terbaik lahhhh...
    aku harap dyorg kat atas tu
    tak lupe aku nnti..
    hahaha! larikkkk

    ReplyDelete
  23. selalu singgah blog syasya and liza razak..:)

    ReplyDelete
  24. hai , lepas ni bole la blog Myza st tersenarai pula . HAHA mai sini buat first timenya !

    ReplyDelete
  25. yg blog umie tu i suka uuuuu! haha..

    erk. blog sy takda ke? nak gak. Eheh. mengadu domba. hahaha

    ReplyDelete
  26. blog no 1 dan 2 aku sllu singgah..yg len x penah lagi..tapi akan ku singgah la..

    aku kn dh bnyk kali ckp..aku yg pakai baju putih pakai spek ray ben..haha

    meow..dh sapa kelate ke blom??

    ReplyDelete
  27. ramai blogger yang best best..

    ReplyDelete
  28. haha.. thanks beb.. tinggi melambung ko puji ye.. aku rs aku wat bese2 je.. tp x sangka ko suke..

    tenkiu tenkiu.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..