bercinta zaman sekolah

by - August 08, 2011

Assalamualaikum pembaca ku sekalian.. tekak gatal plus batuk tak henti-henti,gara-gara berbuka makan tembikai sejuk ...terbaikkan, mungkin ujian di bulan puasa..tapi tak tahan dah ni,gatal gila..nak garu dengan gerepu je rasanya,huwarrrrrr!



awaaakkkkkkkk (tetiba bunyi cam orang gatal pasaipa ang meaw?) ... okay, sekali sekalo nak gatal tade masalah kot na,haha! jom layan entri leleh lagi dari mocik meaw,haha!

rasa nak rembat satu je buku ni,nak belajar balik .... haha!

malam macam ni jugaklah aku teringat kisah zaman silam leleh-leleh dulu,huhu...nak cerita malu,tapi aku nak cerita gak la,hehe..( nak muntah pulak aku rasa)

bercinta zaman sekolah :-
  • membuatkan aku nak tergelak...hahaha...okay,abih dah gelak..
  • 'awak,nanti awak kasi biodata awak kat saya eh' demmmm! lagi aku nak tergelak,haha
  • hari-hari buat date depan kete cikgu cikgi.. tambah tergelak aku,haha
  • pastu buat-buat lalu kat kelas dia,jenguk-jenguk..ko senyum,aku senyum,cissss!haha
  • last-last jatuh longkang tade sape yang nak tolong,kesian kan kat aku,huhu...

ampa punya?ampa punya cerita la lagu mana? share la,mesti lagi auwwwwwww kan,haha! dah-dah,aku tak boleh nak menaip panjang dah ni, usus perut aku tersimpul gara-gara entri ni yang aku rasa tak la lawak sangat -..-"

dah la,aku nak p telan air batu sekilo kasi batuk aku ni segar bugar,huhu....jangan lupa kunci jam untuk bangun sahur ye anak-anak..
Assalamualaikum
p/s: aku tak jumpa fon aku kat mana,macamana nak kunci jam ni,adoiii....

You May Also Like

23 comments

  1. haha..ye2 lalu dekat kelas itu mmg terjadi :D

    ReplyDelete
  2. dating depan kete cikgu??? ape kelass..g midvalley la... wakakaka...sadis gila jatuh longkang..

    p/s : macam best untuk aaku buat tajuk ni la nyah utk esok...tunggu...kehkeh

    ReplyDelete
  3. haha...

    zaman sekolah mesti minta tulis biodata kan...heheh

    dah la meaw...jangan duk gelak2 jah..ehhehe

    ReplyDelete
  4. cam sama je cite kita ni? waka waka eh eh

    call la fon kau tu.. k? k? nanti jumpe la tu.

    *aku org sarawak tulen la meaw, kenapa tanye? hehe

    ReplyDelete
  5. masa sek dolu tak pernah bercinta. ayat takleh blah...(lepas paper kimia SPM bermulalah...)

    ReplyDelete
  6. masa tngkatan 4, sy jatuh cinta kat sorg pmpuan nie..
    apakan dya, cinta ditolak.. T.T
    hancur hatiku mngenang nasib diri..
    sob3 T.T

    ReplyDelete
  7. jom join GA saya
    http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  8. oooo cinta monyet meaw satu skalh ye..boleh la nk main2 macam tu..hahaha

    cinta monyet sy muda dari sy..ohh tak nak ngat..malu* :D

    ReplyDelete
  9. kalau teringat balik mesti malu sendiri...pelbagai ayat keluar dari mulut untuk menyakinkan pasangan kita tapi bukan dia juga yang kita nikahi...memang bukan jodoh kita..teramat rindu pada zaman tersebut

    ReplyDelete
  10. hee part lalu kot kelas tu stuju sgt!

    ReplyDelete
  11. @Saiazuan sape kata nak bercinta?bluerkkkkk :P

    ReplyDelete
  12. @Salim Harmanain midvalley tengkorak ang! time nak tumbuh bulu ketiak mana lepas lagi,adoiii,haha!

    ReplyDelete
  13. @ILA HonEyBuNNy kehkehkeh, nak gelak sebab entri ni, haha

    ReplyDelete
  14. @H.J main mata? mesti lawak kan...haha

    ReplyDelete
  15. @Waniewakakakkaka.... ofkos la satu sekolah :P

    ReplyDelete
  16. @Kancil 8349 yaaa,memang malu sendiri la ni ...duk buat entri ni pon tersipu malu :P

    ReplyDelete
  17. tu cinta monyet yg tak kan dilupakan..mampu buat kite tersenyum sorang kan huhu

    ReplyDelete
  18. tang buat2 lalu kat class dia.. bajet jiwang masa tu kunun nye. waka waka eh eh shakira tol la.

    *byk bahasa pandai cakap??, tadelah, biasa2 je.. ramai kot sarawakian dapat cakap pelat cam aku nohh.

    ReplyDelete
  19. @Umie Artoqiemie tulah pasal, dah perasaan duk leleh2 gitu le :P

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..