drama:kasih alia

by - August 07, 2011

Assalamualaikum semua dan selamat malam... wahhh,dah kenyang lah tu dapat bersukaria depan laptop ni, korang berbuka apa tadi? sedap tak?kenyang tak? mesti kenyang sampai tertong tong tong geng kan,hehe... berbuka tu biarlah berpada-pada kan,jangan terlalu ngap sangat...


coppp! esok hari isnin kan? tak sabar nak tunggu pukul 7! sebab setiap isnin sampai khamis ada cerita buat meaw tanak basuh pinggan lepas berbuka, korang tau tak cerita apa?


taraaaa!
sape tengok?sape tengok? best kan ^__^

KASIH ALIA

meaw tak sabar nak tunggu dorang besar,sebab meaw nak tengok rafidah,hehe ..... dah-dah, nak pegi berangan dapat jumpa laki idaman jap... so, sapae yang tengok cerita ni mesti kata best kan,hehe...

dah, seciput je entri meaw untuk malam ni,nak sambung makan dengan berangan jap,hehe..
Assalamualaikum
p/s: sape tengok cepat angkat kening! hehe *gedik pulak dah entri ni,huhu

You May Also Like

36 comments

  1. Setakat ni tak pernah miss lagi citer ni. Memang besh. =D

    ReplyDelete
  2. fy layan jgk cite ni..tp xsuka tgk watak org y suka psycho budak2..huhu..

    ReplyDelete
  3. uwaaaaaaa :(
    suka fida jugak. tak dapat nak tgk sbb kerja. hmmm

    ReplyDelete
  4. Pergi basuh pinggan dulu la meaw..ti tetido..hehe :D

    ReplyDelete
  5. aini pun suka tgk cite ni,.cuma tak suka dgn iqram dinzly tuh,. dia tu selalu control macho la dlm sume cerita,.hehehe

    ReplyDelete
  6. ninie tgk !!
    sama lah kita..ninie kdg2 tggu hbs citer ni baru kelam labut kemas dapur..haha =)

    jom join bloglist ninie :) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ninie-azriena-ajak-join-bloglist-teruja.html

    ReplyDelete
  7. tahu takpe ! bile la dia nak besaq . -..-''

    tpi muka depan citer tu bule plak rafidah berpeluk dgn iqram -..-''

    ReplyDelete
  8. @Nurhasliza Jeffry tau tape,meaw pon tak miss lagi,hehe :D

    ReplyDelete
  9. umie x angkat kening sebab x tau pulak kewujudan cite ni..
    hehe

    umie lom kenyang ni keh3

    ReplyDelete
  10. @NURUL AINI NORAZMAN tau tape,meaw tak suka kat iqram tu,meaw suka kat fida :P

    ReplyDelete
  11. @ninie_azriena tau tape! tunggu pinggan dah kering baru angkat,haha

    ReplyDelete
  12. @tomatokering :) yeke nyah?aku tak perasan lak,sebab aku fokus kat muka fida je,kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  13. macam tak best je..
    hahahahahahaha
    pehhh tak sempat nk basuh tgn uh..
    ekeke sengal

    ReplyDelete
  14. tak tengok pon..dah lama tak tengok TV3..haha

    ReplyDelete
  15. yeahhh...datang sambil angkat kening...hehe

    xsabarnya nak tgk..lambat la..asyik kisah kecik ja...baru2 mula kan..ehheh

    ReplyDelete
  16. kadang2 tertengok kat gerai masa berbuak..hahaha mak tiri dia jahat kat :P

    ReplyDelete
  17. wowo..sedeh jugak kan tgk cite nih..sheila rusly garang wowow :D

    ReplyDelete
  18. @ILA HonEyBuNNy yeahhh,bagusss..angkat je kening tu tau :P

    ReplyDelete
  19. @Anif Abdullah| AA yeahhhh!terima kasih,hehe....bestkan,heee

    ReplyDelete
  20. @ABU memang jahat,geram je rasa ohh

    ReplyDelete
  21. pergh.. gua kena tgk gak la camni.. hehee

    ReplyDelete
  22. kul 7???time tu dok busy tgk blog tak pun tlong kat dapur..heee

    ReplyDelete
  23. @hamzah ian mesti lu nak tengok fida gua kan? T_T

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..