kompom dah aku!

by - August 25, 2011

Assalamualaikum wbt sahabat.. sayangnya kat korang semua,tanpa korang siapa lah aku kan, aku rasa dah makin ramai yang soul dia tu kat rayaaaaaa je!ops!raya raya juga,hari kemerdekaan jangan dilupakan... mesti tade yang duduk melopong depan laptop macam aku kan,ahaks! aku rasa sekarang ni, jiwa hati perasaan agak bercelaru lagi,maaf la ye.. kadang-kadang manusia ni perlu muhasabahkan diri..


aku tau kadang-kadang,penulisan aku ni serabut!seteruk!sengok-ngek!seganas! tetapi ingatlah,dengan penulisan aku begini je dapat memuaskan hati aku.. aku ni bukanlah ada teman rapat di dunia nyata ni,ada pon semuanya masih belajar,so aku tak sempat nak meluahkan apa yang aku rasa,menceritakan apa yg ada dibenak hatiku.. aku ni kadang-kadang cepat bosan dengan kehidupan sendiri,tetapi aku masih bersyukur lagi... yaa,mungkin Allah swt sedang menguji ku...apapon, hidup dalam keadaan yang bersyukur sangatlah bermakna...


okay ! intro saja pon dah panjang...sebenarnya,aku nak cerita,tapi pendek jela,muahahaha..aku rasa bila balik kampung ni KOMPOM DAH AKU.....



comel tak aku pakai spek kaler pink?muahahahaha :D


  • bakar meriam tu aku tipu je,paling koman pon..bakar mercun ketupat,hahahaha....
  • ofkos lah aku balik kelantan aku akan peluk tok-tok kesayangan aku!
  • orang lain semua tidur ikut dan,maklum la..bilik penuh,ruang penuh,ramai sangat! tapi aku special sikit,aku tido dengan tok aku kat katil hempuk gitu,ahaks!
  • hat ni aku rasa sah-sah muka aku,tadak muka orang lain dah..aku lah cucu perempuan yang paling tua,paling kacak,paling hensem akan melekat didapur je,huks!


okay lah tu je aku nak cakap, aku rasa entri peluk-peluk tok aku ni dah banyak kali,tapi dulik hape, my half soul sekarang sudah berada nuh di kelantan nuh,muahahahaha :)

Assalamualaikum
p/s: esok hari jumaatkan?yee aku tau esok penghulu segala hari,dan start esok jugak lah akan keluar artikel CINTA yang aku cerita kat previous entry yang aku bekerjasama dengan abang hensem tu..aku tau mesti ramai yang tak endah dengan bab CINTA kan,tapi aku rasa korang memang patut baca supaya lebih mendalami dan lebih pelajari bab CINTA..bab agama? oh.. bab agama mungkin terselit di antara tu...sekian~

You May Also Like

26 comments

  1. weeewwiitt,

    kemsalam dekat nenek tersayang yea. Paw duit raya untuk aku sekali.

    ReplyDelete
  2. ececcece..ye ke nih ke dapur kau?? haha :D

    ReplyDelete
  3. yeyeyeeyeyeye balik kampong !! dtg umah mek !

    ReplyDelete
  4. google+

    haha xde kaitn pn ngan entry ni

    ReplyDelete
  5. jom main meriam..ape barang nak main mercun ketupat.nak kene anyam lagi.hahaha..

    Entri Terkini : Tips berjimat ketika di hari raya #apeponboleh

    Entri terdahulu : Shopping Raya yang sakan

    ReplyDelete
  6. meaw best tuh hehe..kompem ah..jd org kuat sedunia hehe..meh tlg shida kemas umah gak ^_^

    ReplyDelete
  7. amboi dah siap list nak balik buat apa nanti hehehe
    km takleh balek lg huuu -.-
    ok spek pink tu comel , hihi

    ReplyDelete
  8. haha meaw...nakai noh..ingatkan betui2 nak bakar meriam tadi..negh3...

    nak ikot kelik kelate boleh dop?heheh

    ReplyDelete
  9. haha.. kampun kat kelantan ea?? kat bahagian mane... selamat balik kampung ea,,, bakar merian ajak fara sekeali..heheh.. :D

    ReplyDelete
  10. unutng la meaw ada kg halaman lg. sy xda dah kot. sunyi sepii :(

    ReplyDelete
  11. hak3..
    cucu mnje rupenya ko nih.
    bestnye dpt pluk2 tok ko..
    ak xd pluang nk pluk nenk ak.. huhu..

    ReplyDelete
  12. wah syg benor kat tok ye

    leh mitak duit raya ngan tok kan

    hehe

    ReplyDelete
  13. ta sangka mocik jiweng keh3.. se’eh perut ambo.

    ReplyDelete
  14. *peluk2 hg jugak*..hahaha

    selmat bercuti nyah..jgn lpa aku..T.T

    ReplyDelete
  15. heee ;D okay laa tu paling koman mercun ketupan..neyshak ni bunga api dgn mercun pop pop jep mampu..HAHA!

    ReplyDelete
  16. cucu kesayangan tok ke ni?hehe
    siap tdo sekali tu..

    ReplyDelete
  17. wiwit jadi org kuat dapur tuh kehkehkeh

    slmt hari raya meaw meaw hehe ;D

    ReplyDelete
  18. selamat balik kelate... hihi... jadi orang kuat kat dapor?ke jadi orang kuat makan kat dapor..? hikhikhik

    ReplyDelete
  19. selamat pulang ke kampong! hehehe






    main bunga api paling selamat. ;)

    ReplyDelete
  20. Salam..

    Selamat balik beraya yerk.. Kampung klate kat mane?

    Sebab saya hari raya ke-4 ada kat sane la.. :-)

    ReplyDelete
  21. hahha comel ok kartun tu..heheh elok2 bakar mercun nnt okeh! salamat raye dear

    ReplyDelete
  22. amboi. special eh tido ngn atok. beslah. hargai mereka selagi mereka masih ada. :)

    saya tak pernah bakar mercun. tak berani. huhu.

    ReplyDelete
  23. bestnye awak still ade tok...saya dah x de.anyway..selamat hari raya & maaf zahir batin !!

    ReplyDelete
  24. seronok dapat bertemu kaum keluarga.. moga ceria di pagi raya nanti..

    ReplyDelete
  25. semoga berjaya mocik meaw..
    oh, selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin =)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..