lelaki sedang meronta akibat..

by - August 14, 2011

Assalamualaikum pembaca meaw, terutama sekali pembaca bagi lelaki yang betul-betul kecewa dengan sikap meaw yang bakal berkahwin tak lama lagi,okay haktuihhh! geli tekak aku baca balik,gagaga!

bukan aku,tapi awek yang cun melecun kat bawah ni ...


Lisa Surihani
sumber : dari sini

lisa surihani


aku tau, ramai lelaki luar sana kecewa termasuk aku!ops?! dan disebabkan retis atas ni tak lama lagi nak kawen (padahal setahun lagi,haha) ramai yang jadi tak ketahuan hala, kekasih gelap aku sendiri as a neighbour blog aku sendiri fedup .. over la ko ni,buat relax dah,hahaha...

apapon,kita doakan semoga hubungan mereka berpanjangan...amin
dah-dah,toksah duk kecewa sangat naaa, mejahhhh! ko jangan tumbuk-tumbuk pokok tau,gagagaga!

Assalamualaikum
p/s: tak sabar tengok wedding of the year norman/memey bulan 9 ni -..-"

You May Also Like

33 comments

  1. phewitttt! pelangi pun sadissss awwwww=( xmao lisa kawen ngan pak yus...uwaaaa=.-

    ReplyDelete
  2. errr apsal tayang gambar ex aku ni =.='

    ReplyDelete
  3. dulu Dato Siti...sekarang dia plak...hehehe...biasalah kalau dah cantik....ramai yang kecewa

    ReplyDelete
  4. @Kancil 8349 bila siti nak dapat baby kan,hehehe..

    ReplyDelete
  5. kalo laki kecewa pasal lisa surihani,cheqwa kecewa pasal yusri! hahaha...smoga depa bahagia ^_^

    ReplyDelete
  6. ramai nye kuciwa . hahahah . sebbaik tak minat lililisaa

    ReplyDelete
  7. heheh aminnn..semoga berpanjangan eyaa :)

    ReplyDelete
  8. doakan je la mereka okay..jgn macam yang lepas dia dgn era sudah..huhuhu

    ReplyDelete
  9. finally.. ngaku pon die kapel dgn yusri.. hahah !

    ReplyDelete
  10. @cheqwa aiiiii,cheqwa fans pak yus kaaa? :P

    ReplyDelete
  11. @teha tau tape,sepandai-pandai kambing melompat,akhirnyaa...

    ReplyDelete
  12. @Yuyu Musa wekekekeke,kesian mejah ,kesian mejah ,kesian mejah :P

    ReplyDelete
  13. huhu....tau xper kan..da la cun dia nie....

    ReplyDelete
  14. Menurut rakan Kancil, emak dia nie orang Sabah...tak pastilah betul ke tak...sama daerah dengan Kancil...Lahad Datu...kalau salah...memang penipu besar kawan Kancil tu

    ReplyDelete
  15. @Kancil 8349 lah yeke? tapi suka bila lisa cakap huruf 'R' dia,hehehe :D

    ReplyDelete
  16. hahahha...

    kesian jejaka2 melayu kita..lisa nak tawin dah..heheh

    xsabar jugak nak tgk norman n memey kawin..ehheh

    ReplyDelete
  17. jodoh dia kan. sobs sobs..
    tak lama lagi nak kawen mmg menonggeng lah semua orang laki hahahha

    ReplyDelete
  18. haha tak sangka ramai y keciwa.. apa pun hopefuly mereka bahagia sentiasa.. :D

    ReplyDelete
  19. alaaa..aku kene tukar lah lepas nih..ta bole dah letak lisa surihani..

    ReplyDelete
  20. jodoh dia dah sampai..what can we do..hehe.
    she keeps cute all the time kan ;)

    ReplyDelete
  21. aku rase macam nk terjun bangunan je
    kat sini..uwaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. yeah. i pun tak sabar nk tgk reaksi abby dgn si dudaaa dia tu nnt. hahaha

    ReplyDelete
  23. OMG

    oh mak gempak


    ramai.pula.lelaki.jadi.hesteria.pasal.lisa.kan?

    heran heran heran




    OMG

    oh mak gempak


    ramai.pula.lelaki.jadi.hesteria.pasal.lisa.kan?

    heran heran heran

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..