macam ni ke?

by - August 21, 2011

Assalamualaikum sahabat...


papa,papa sayang mama tak ni? *geli!


memang lumrah manusia kita menyukai sesuatu yang nampak mempesonakan pada luarannya kan.. sometimes, something yang uols nampak cantik,indah dan mempesonakan yang dipuja-puja itu, memiliki dalaman yang paling busuk dan keji pernah wujud di dunia ini.


kita rasa tertipu apabila kita betul-betul mengenalinya, sebenarnya ramai yang tidak sedar dengan perkara sebegini, andai aku berada ditempatmu,pasti akan aku ubah sikapku...

yang ikhlas,
mocik meaw

eh korang nak benda free tak? jom sign up ni ^____^
klik kat referal tab tu pastu sign up and then post! siap ,hehe

You May Also Like

33 comments

  1. , memiliki dalaman yang paling busuk dan keji pernah wujud di dunia ini.

    setuju ayat meaw yang tu...luar ja cantik tapi dalam...hanya Allah ja yang thu..;-)

    ReplyDelete
  2. hmm..normal la tu... lawa = suka
    huduh = wat dunno
    lawa= hti busuk (segelintir)
    huduh = hati ikhlas (segelintir gak)

    ^^

    ReplyDelete
  3. aku rase aku tidak tertipu dgn kecomelan org utan itu :D

    ReplyDelete
  4. @Mohd Izzar agak la,sedih mengenangkan kisah lampau *overkan?

    ReplyDelete
  5. apesal la duk usha berok matyae tu hoiiii,haha!

    ReplyDelete
  6. hmmm...wa lagi hensem dari beruk tu la...grr (tetiba )

    ReplyDelete
  7. baru lepas tgk rise of the apes ke? hehe

    ReplyDelete
  8. tak kenal maka tak cinta tak cinta maka tak kenal...harus faham itu...:)

    ReplyDelete
  9. ahaks....lucu.....of coz la syg...grrhhh~~~:)

    ReplyDelete
  10. Mena kata ktk ya.. Kmk pun stuju ngan entry ktk tuk :)

    ReplyDelete
  11. Yepp. Kekadang suatu benda tu pun boleh jadi pujaan.. Contoh macam air tebu.. Time posa2 gini mesti ada yang bercari dengan air tebu...

    ReplyDelete
  12. ok,

    kau tertipu dgn kata-kata orang hutan kan ?


    sabar yaa.

    ReplyDelete
  13. meaw kena tipu 50sen? sabar ek.. eheh

    ReplyDelete
  14. kan best kalau kita diam tak payah komplain org lain?? ahahaha dunia org bisu lagi best kot.. >_<

    ReplyDelete
  15. kim salam laa org utan tuh...cun lecun..

    http://jiwakucalana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. nak cari pasangan,guna mata hati... haaaaaaa..gituuuuu

    ReplyDelete
  17. haha..aku nmpak gg org utan tu same ngan ko.:D..kahkahkah

    *larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  18. wow..hot sungguh incik orang utan...

    ReplyDelete
  19. sape yg dimaksudkan?manusia?haiwan?atau benda?hehe..pape pun memang takleh caye 100% dekat sape2 pn..:)

    ReplyDelete
  20. betol tu..kadang2 sessuatu tu seperti indah kabar dari rupa...

    ReplyDelete
  21. kn kn..luaran kejap je..dah
    tua nnti kerepot jugakk..
    cewahhh pandai aku cakap..
    haha..aku dah like..
    boleh dpt hadiah ehh kat situ

    ReplyDelete
  22. @cik bulan ang nak kena haaa?debik kang,haha

    ReplyDelete
  23. @Waniesemua yang kita anggap ianya cantik :D

    ReplyDelete
  24. dont judge a book by its cover.. huhuhu..

    ReplyDelete
  25. pompuan pon msti nk yg laki berbulu cm org utan kn??

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..