macamana lelaki melaram..

by - August 07, 2011

Assalamualaikum dan selamat hari ahad! aishhhh,dah lama tak berjalan,dah lama tak enjoy,dah lama tak lepak sama kengkawang,dah lama tak menghabiskan duit,huhu...tapi takpe la, aku nak menyendiri dulu, aku rasa dah sesuai aku hadirlah, hoho! bajet betul ko ni meaw,haha!

korang kalau keluar setapak dari umah korang kan, korang tibai apa ? seluaq jean? palazo? top? maxi dress? atau baju kelawar je? ni selangkah keluar dari pintu rumah je okay,kalau korang nak pegi shopping ke, blind-date ke... baju jenih apa ampa pakai? takkan la selangkah keluar dari pintu rumah ampa p tibai mekap bergelen-gelen.. depend on situation okay! haha..


tapi biasalah kalau perempuan ni melaram,ada yang obber,ada yang kekalkan sikap bersederhana, ada yang simple ... tapi korang ni kategori yang macamana? meaw biasa-biasa je, keluar shopping pakai tracksuit dengan baju hostel je ( tu zaman budak-budak dulu la,haha)


hallooooo! lelaki, macamana ampa melaram weyh? blusher jugak ke?eyeshadow madow ke? gincu ke? kehkehkeh... meaw suka tengok lelaki yang melaram ala-ala the rock is cooking tu,okay tipu! haha... meaw suka tengok lelaki melaram dengan mengenakan flat cap, baju t-shirt, dengan seluar jeans dengan kasut dengan spek mata, sat-sat,tengah bayangkan ni,haha :P


so,macamana? melaram dengan kekalkan sikap bersederhana? obber? simple but nice?
okay lah, nak bayangkan lelaki idaman jap,haha!
Assalamualaikum
p/s: korang nak dengar ke cerita meaw yang kat entri bawah ni? tade pe pon, saja buat-buat ada,haha :P

You May Also Like

38 comments

  1. neyshak suka tengok laki yg melaram pakai baju melayu bersongkok siap bersampin pastu letak keris lg kat pinggang..muahahahaa ;D *over sudah mcm pengantin =.="

    ReplyDelete
  2. diorang melaram ngn branded items
    baju diorang kena match jgak ngan seluar, kasut, beg..macam pompuan..
    minyak wangi mau mahal..ngan cologne lagi...
    macam sum1 yang sy knal dlu
    tiap2 hari tukar style..kalo macam laki yang biasa2 ni diowang maintain je style yang sma..

    ReplyDelete
  3. hehe..pakai jer mana2 baju yang dah dibasuh

    ReplyDelete
  4. aku hanye ber tshirt dan boxer..err oke ta?? haha

    ReplyDelete
  5. lelaki xder melaram sgt..kecuali yg type lelaki metroseksual..tu mest melaram lbh2 :)

    kalo yg biasa2 tu,selalu men rembt je tshirt ngn short,,:D

    ReplyDelete
  6. suka jugakkk laki pkai centu??!! hukhuk
    seetuju gn mocik meawww. auw

    ReplyDelete
  7. cukup sekadar melaram dgn sehelai boxer yg kukuh menampung. miahaha

    ReplyDelete
  8. @_gulagulapelangi_ a'ah,tu nak kawen punya style tu,kehkehkeh :p

    ReplyDelete
  9. @misznanarizal yeahhhhhh,meaw pon suka cenggitu,baru la maskulin,hahaha :P

    ReplyDelete
  10. @apik pehe memang la,takkan pakai baju tayah basuh :p

    ReplyDelete
  11. @syrupmasin ahhhh,ko punya pasal lah, wakakaka..... langsung tak okay,lain ah duk umah laram boxr je :P

    ReplyDelete
  12. @farah hanim rambut tu kasi pacak,baru hensem kan,kehkehkeh :D

    ReplyDelete
  13. Orang laki2 ni jumpa awek je macho..perfume bau sepelaung.. :D

    ReplyDelete
  14. aku pakai spender je..cool tak aku??haha

    ReplyDelete
  15. yanyan prefer, simple saja! ikot tempat lah. kalau arm tu, takat nk lepak mamak, short jelah. kalau nak dating. hamboiiiii, mcm retisss! :DD

    ReplyDelete
  16. melaram sakan macam biasa ...keh3

    ReplyDelete
  17. tengoklan mcm mana kehenseman aku ble melaram.. #LOL *aku rsa aku kena lempang ngan meaw klu aku jmpa dia*

    ReplyDelete
  18. kalau saya asal baju tu leh pakai..saya pakai jer..hehe

    ReplyDelete
  19. simple is the best..jgn macam mak datin sudah la miaw huhuu

    ReplyDelete
  20. kalau kaki sy dh melangkah setapak..dlm otak nk pegi MPH je hehe
    zmn study dulu, barula kegilaan beli baju..isk2 hehe

    ReplyDelete
  21. @sifu im pakai la,ko tak pakai siap ko,haha

    ReplyDelete
  22. @Saiazuan mai sini nak lempang,hahaha :D

    ReplyDelete
  23. @Bro ahmad gagaga,meaw simple je,bro tu jangan macam m.daud kilau :P

    ReplyDelete
  24. barang orang laki semua mahal2 dowhh...
    kalau nak ikut lama, sama je lama dengan orang perempuan...

    ReplyDelete
  25. gua kl melaram ckup la baju bundle 10rgt, suar jeans pendek koyak2 skit, kasut konbes..spek uptown 15rgt...gua da ckup besyukur..lbh dr rasa mcm artis dah..

    ReplyDelete
  26. pegi jejalan pakai kain batek je...baru ayu. ^^

    ReplyDelete
  27. wanie selalu kuar pakai simple je..kalau kuar ngan cik abe baru nak soleh sikit2..sikit je tak banyak..

    kalau laki pakai blusher len macam je meaw..haha

    ReplyDelete
  28. @Waniecececeh,dengan cik abe, ada jugak dia cik abe kan,ehehe :P

    ala,tu meaw saja nak gurau,hehe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..