semakin hari semakin manja

by - August 03, 2011

Assalamualaikum dan selamat pagi readers! auwwwwwww.... mata den terkulai layu dah ni,nak kena pegi urus segala hal... check gigi, buat ic baru pastu nak kena buat epf...sedih gila ohh,epf kena buat sendiri,huhuhu! korang tahu tak apa maksud tajuk kat atas tu?


okay?tahu dah kot naaa,hehe!



haaaaa! dah masuk 4 bulan meaw berada di rumah family, memang dah lama tak merasa macam ni, paling lama duduk pon 2 bulan sebulan..nak tidur dengan umi pon tak merasa sangat...tapi sekarang! meaw bersyukur, insyaAllah meaw terus menetap dengan family di sini..

dulu meaw ingat nak merantau lagi untuk menetap di negeri lain (ayat bajet-bajet ni,haha) tapi, disebabkan faktor kewangan dan kos hidup meaw meluluhkan hati terus menetap dengan family je...

sekarang ni memang bersyukur sangat lah.. agaknya kalau kena duduk jauh dengan family mungkin meaw rasa berat hati.. yelah,nanti sapa yang nak tolong sikatkan rambut dan dandan kan rambut kan, huhu... maklum la,umi selalu sikatkan rambut dengan dandankan.. sebab tu makin hari makin manja, nak pulak meaw sorang anak perempuan,hehe (ayat nak mintak baju raya lebih ni,hehe)


okay lah, fullstop! kena speed race ni,sebab nak kena pegi dah,babai
Assalamualaikum
p/s: korang tolong la klik-klik manja nuff kat atas tu, nak p pebetoi gigi,huhuhuhu!

You May Also Like

7 comments

  1. sama lah mcm dyan kdang tu tempat tido mama buatkan :P hehehe
    pakaikan bedak segala :D

    ReplyDelete
  2. manja nye dia..dah lama mak tak dandan kan rambut hani. jles nye

    ReplyDelete
  3. merantau sedeh kan doe..bile buke puase makan nasik dengan garam+kurma kering+air paip..bapak sedeh oo..haha

    ReplyDelete
  4. jgn harap la nk dpt baju raya lbih. Haha.

    ReplyDelete
  5. alololo,manjenye...kekeke.cumel lah meaw nih! ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..