aku tau ni perangai buruk ...

by - September 27, 2011

Assalamualaikum semua! tudia aihhh..tak sampai 24 jam dah up entri lain..meroyan terlebih lah tu kau meaw,haha! dakkkkk,aku banyak cerita nak cerita kat sinihaa...kang kalau aku cerita kat previous entry confirm tade yang baca,panjang sangat kot aku rasa previous entry aku tu..sape lak yang nak baca pepanjang ye dak.....


sorry,i pon nak interprem kat entry ni,Lol *tade kena mengena*


ampa tau dak perangai buruk ni sape yang penah buat? contoh di sini pada orang perempuan lah na,lalalalalala~

  • yang perempuan kalau nak korek gigi pastu tak jumpa pencungkil yang sepatutnya mesti tibai pin tudungkan,okay!jangan nak tuju kat aku,sekian~
senonoh dak wei?kalau takdak orang pandang senonoh la jugak,feeling-feeling gitu,ahaks! tapi kalau orang pandang,apa tak senonoh ke kalau orang pandang?apa tak pengotoq ke kalau orang tengok?errrrr~


sekian,toksah duk tuju kat aku la naaa,aku tak pernah nak buat,lalalalalala~


p/s:mesti dah ramai korek gigi guna straw kan,kan kan...cepat jawab!haha

You May Also Like

42 comments

  1. hahaha gambar gelimat tu tak tahan ohh xD mmg tak la korek gigi guna straw..haha!

    ReplyDelete
  2. xkorek kang, busuk plak gg tu....meaww

    ReplyDelete
  3. korek gigi pakai pengkorek gigi tu jela..tak pun pi berus gigi teruih..hik

    ReplyDelete
  4. kalau straw 2 nampak mcm pengotor lak.. kak mila geli xtau nape klu tgk org guna straw 2..tpi kak mila penah jugak guna pin tudung hahaha..senonoh x?

    ReplyDelete
  5. dah korek mesti nak bau kan? eh. jngan tuju kat saya ,kbai =,='

    ReplyDelete
  6. @Fara E's okay,aku tau..lalalala kau tu kau penah buat kan?ahaks!

    ReplyDelete
  7. @Mila Ahmad okay,tak senonoh,meaw tau dah,hahaha :P

    ReplyDelete
  8. Kawan sekelas ada buat denga straw . HAHA tak senonoh lerr .

    ReplyDelete
  9. korek gg pake straw okies lagi tuh drpd pin tudung??? huhuhu...cover2 skit cik meow

    ReplyDelete
  10. korek gg pake straw okies lagi tuh drpd pin tudung??? huhuhu...cover2 skit cik meow

    ReplyDelete
  11. terbaik ag kan, kumur dengan air.. buatlah senyap2.. biler orang tak pandang.. tak pun g jer toilet... ckp nak g ladies jap.. hehehehe.. pernah wat gak. tapi dengan orang2 yg dikenali jer. erk!

    ReplyDelete
  12. jgn guna pin tudung yg karat sudah..nnti kene kancing gg plak..^^

    ReplyDelete
  13. encem oh gmbr mamat tu......hihihi

    ReplyDelete
  14. hahahaha dulu sekolah suka buat cmtuh.

    grr

    ReplyDelete
  15. aki korek gigi ngan serampang dua mata.. eh,ape name kebende yang orang pakai berkebun tu.. :-p

    ReplyDelete
  16. pengotor nyer..
    xnk aku wat awek cm ni..even muke dia lawa pun..

    ReplyDelete
  17. aku tak korek gigi.. sekian..
    hang aku tak tau lah , haha.

    ReplyDelete
  18. LOL! aku dah la fobia dgn geli mat nih xD

    ReplyDelete
  19. eh tak. aku sopan sikit. aku korek pakai jarum peniti. perghh bapak style dak? hahahaa

    ReplyDelete
  20. @Umie Artoqiemie aku ngaku aku suka korek gigi,sebab gigi aku dah uzur,lalalalalala :P

    ReplyDelete
  21. ak xpna tpkir nk korek gg pki pin tudung,, ad rupenya cra cm nih hahahaha

    ReplyDelete
  22. perghhh ni baru wanita idaman lelaki, eh ade kena mengena ke? kehkeh

    ReplyDelete
  23. haha..aku pkai kuku jep..er...hahaha

    ReplyDelete
  24. ha tudia geli mat mat mat! hahahaha
    nk korek pon nyorok2 la sket..hesh~




    cik ana.

    ReplyDelete
  25. hi..jom join contest Perfumes Farm. fragrance mist dari Victoria's Secret menanti pemenang

    ReplyDelete
  26. @hamzah ian guna pencungkil gigi ah mejah,haha

    ReplyDelete
  27. laki pun ada gak buat, pinjam awek or bini punya. siapala agaknya yang ajar kan

    ReplyDelete
  28. brooo cungkil pakai penyapu lidi erkk pengotornya huekk haha

    ReplyDelete
  29. aiyak.
    korek hidung pakai straw ?
    wuuu tak perit ? haha

    ReplyDelete
  30. kotor la pin tudung kalau wat macam tu..aishh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..