cool gila beb owner kereta ni..

by - September 26, 2011

Assalamualaikum koreenggggg (tergeliat sat aku sebut 'koreng' tu,haha) aku rasa sebelum tidur ni lah kan,aku nak kasi tunjuk satu barang dekat lu orang....taknak cerita panjang,sebab malam ni mata aku migrain sikit,so..ampa baca bagi jelas dan paham lah naahhh,haha...


sempoi beb! eh,klik kasi pebesaq nahh ^_^



sporting gila owner kereta ni, haha! so,abih dah..aku nak masuk tidur dulu,ngantuk dah..jangan risau esok aku terajang blog ampa balik nahh..rini mood aku tak ketahuan,huhu..oh ya!besok aku nak tunjuk satu benda kat ampa,tunggu jela esok nah...


selamat malam,Assalamualaikum

You May Also Like

24 comments

  1. hahaha.. tak boleyh tahan.. suruh jangan gelak.. tapi maz bace, dari tengah ayat dah gelak dah.. cm ner nie? hehe

    ReplyDelete
  2. dan dan maigeren nyee meaw! hahah..

    er..

    ReplyDelete
  3. sbrnya meaw xnk ngaku yg kreta ni dia punya..lalala~

    ReplyDelete
  4. #kbai mocik.. ^_^.v.. Memang sempoi pemilik kete tu.. macam mocik gak.. ;-p

    ReplyDelete
  5. aku da tengok gambaq ni kat blog sapa ntah haha. sumpah cool.. sian pun ada..

    ang nak tunjuk apa tu?? eksaitedd..

    ReplyDelete
  6. bhahaha..cool gila! yang ayat last tu takbole blah! cehhh xD

    ReplyDelete
  7. Walaweih! hahahahahhaha!!!!! Kesian jugak owner kereta ni...sapa la yg pecahkan cermin kereta tu...wanted giler tu..hahhahahah XD

    ReplyDelete
  8. hehehe..kompem ke kalo tulis camtu..tiada yang nk pecah amsuk?hehehe

    ReplyDelete
  9. kena tag! :D
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/09/simple-giveaway-hob.html

    ReplyDelete
  10. Salam..

    Memang sempoi & cool owner kereta tapi disebaliknya tersimpan 1001 kesedihan, kemarahan dan sebagainya.. Semoga org yg m'lakukan perbuatan sebegini m'dapat balasan 1 hr nanti..

    Sekian

    ReplyDelete
  11. arisha pun ikut2an pening baca tulisan di cermin kereta tu :/

    ReplyDelete
  12. Onie..ada award utk onie..
    silalah ambil

    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2011/09/liebster-blog-award-from-ichabella.html

    ReplyDelete
  13. heiii anok-anook...tu bukan kete aku la woiii,hahahha! sesuka hati je,babap kang...

    ReplyDelete
  14. Hahah memang sempoi. Die tak bagi baca sampai habis tapi terbaca sampai habis jugak, siap gelak kahkah lagi. Cool la owner kete ni! >,<

    ReplyDelete
  15. Kehkeh.. Kesian kat tuan kereta. Tapi manusia, lagi dihalang lagi lah nak buat. Ntah² dah ada yang bukan masking tape tu, lepastu tampal balik.. ;D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..