hensemkan...

by - September 25, 2011

Assalamualaikum sahabat! wahh,happy sunday la noh,aku tak berapa nak happy sunday sangat lah,sebab aku ni pekerja sabtu ahad,hebat dak? kahkahkah! orang lain duk busy berjimba sana sini,aku duk berjimba goyang kaki dalam opis.. ni pon orang lain biasanya sabtu ahad jarang nak up entry tapi aku rajin, aku paling malas pon selasa rabu,sebab hari tu lah weekend aku...so,blog pon aku jarang jenguk lah KOT kalau selasa rabu tu fullstop!

JOHNNY ENGLISH REBORN(tajuk besar aku di sini,hehe)


tajuk tu korang paham sendiri lah nohh, mesti aku nak kepoh lah yang aku dah tengok cerita tu,aipp!biaq p aku la,muahahaha..abang english,kau memang mr.bean...i love you! dah tu je nak cakap,hahahaha! hensem ke wei mr.bean? tergugat lak aku bila ada orang kata abang bean hensem,kuikuikui..


bukti lah kononnya,hahaha....the curve (baru nak jejak kaki kat situ weiii, maklum lah,baru nak kenai dengan negeri sendiri,sat g semua shopping mall aku nak masuk,tapi sape nak bawak aku?kahkahkahkahkahkahkah)


p/s: nenek yang duk vacuum selalu tu aku rasa macam nak tumbuk-tumbuk je,kerek gila kot,haha!

You May Also Like

27 comments

  1. the best scene when she pretending to be Queen Elizabeth . haha

    ReplyDelete
  2. best giler kan cerite tu. xleh blah bila bawak helicopter lalu jalanraye!keh7989

    ReplyDelete
  3. ye sy tau sy hensem!!! *statement membunuh!

    ReplyDelete
  4. @j b r okay,yg tu mang tak ley bla,hahaha

    ReplyDelete
  5. @El-Janna semata-mata nak tengok direction depa,ngok kan,haha

    ReplyDelete
  6. adakah best cerita itu? belom berkesempatan nak tgok.

    ReplyDelete
  7. jom layan bini bini ku gangster lak

    hehe

    ReplyDelete
  8. wahh mcm best oh, nak tgk lah nanti :D

    ReplyDelete
  9. bersuka ria kau ye.. pegi ngan choki2 ler tuh. tiket ada dua,haha..

    ReplyDelete
  10. tak layan lagi cerita ni... seronok la dpt goyang2 kaki kat opis hahahah

    ReplyDelete
  11. unie tak dpt tgk lagi crta tuuuuu. huhuuu

    ReplyDelete
  12. Aki paling suke ngan Nenek vakum tu.. ho ho ho...

    ReplyDelete
  13. x tgk lg citer nie..tp nak download jer..

    ReplyDelete
  14. best ke cite tu kak ? tua2 beruban pom hebat lg ye abg bean tuu hahaha
    org tgok drpd zman pakait ape dlu lg

    ReplyDelete
  15. jeles jeles jeles,tak pergi tonton lagi. T__T

    ReplyDelete
  16. Nak kena tgk citer tu..Nanty sye wat review pasal citer tu kat blog..hehehe
    Salam dari AkuShare dan Irfan Jamil Jom lawat Blog Artis saya

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..