Rasa nak lempang je The Smurfs ni..

by - September 14, 2011

Assalamualaikum, waduhhhh! tak update rasa ketaq lutut-lutut hoi,muahahaha :D mai sini kaih aku nak habaq,semalam aku up entri YANG INI kata nak keluaq dengan pakwe-pakwe-pakwe aku,gila lah kalau aku habaq kat ampa nak keluaq datingkan, rasa macam mereng pon ada, pakwe-pakwe-pakwe aku adalah orang kesayangan aku jugak,nak tau sape,nanti-nantilah aku bagi tau, tak cukup forum lagi,kahkahkah!


semalam jugak aku dah p tengok sendiri THE SMURFS,rasa nak lempang je baq ang! geram gila,sebab teramatlah comel, aku nak anak macam THE SMURFS boleh?muahahahaha :D aku ketinggalan dah,mesti ramai yang dah p tengok cerita ni,aku je baru nak tengok semalam,huwarrr huwarr huwarr huwarr *pang sekali*

location: sunway piramid
time:3:30 potang

watak-watak yang berlakon pon best..

comelkan,papaaaaaaaaaaaaaaaa!alahai,nak tumbuk je rasa muka si smurfette ni, katie perry yang pegang watak tu,patut comel! nak tarik-tarik je rambut si smurfette tu,ahaks!

grace yang sangat cantik! serius comel gila si grace ni,hehe..


Gargamel yang bongok plus hodoh, bajet muncul kot asap,yang tu part paling tak boleh blah,tak ke bongok si gargamel ni,haha..aku rasa macam nak bidas je gigi si gargamel ni,muahahaha :D


Hank Azaria Picture
taraaaa!ni lah gargamel tu,hensem pulak aku tengok..



So,kepada yang kata cerita ni macam tak best memang patut tengok,aku rasa ampa rasa kagum bila tengok kecomelan THE SMURFS ni,hehe... yang tengok dah best kan best kan,ahaks! *jakun la kejap*








ohh! ini watak tak diketahui,okbai ! ahahaha

HAHAHA,
p/s: harini aku tak sempat nak bidas blog ampa, nanti den p bidas sat-sat g NOH .. nak tidur dulu,muahahaha! rasa nak p beli t-shirt THE SMURFS dengan patung-patung tu...

You May Also Like

28 comments

  1. aku dah beli satu set patung the Smurfs ni.. Ho ho ho.. I Smurf mocik.. Mocik smurf la g Midvalley pula.. :-p

    ReplyDelete
  2. comel ke biru macam tu..?hoho

    weh..halal la aku pegi makan tu..siap ada logo lagi kat gmbr tu

    ReplyDelete
  3. part paling lawak, gargamel tgh kejar smurf, pastu berenti. undur balik sbb nak jalan melalui asap.wakakaka bodoh giler

    ReplyDelete
  4. @Aki i smurg u too *marah si sumandak kang,haha*

    nak satu aki hoiiiiii patung tu,huhu

    ReplyDelete
  5. @Saiazuan ada,bawah ketiak ni haaa,hahaha :D

    ReplyDelete
  6. @H.J muahahaha! saja la tanya soklan bengeng,hehe :P

    ReplyDelete
  7. @nazirulhazwan~ bodoh kan gargamel tu,langsung tak ley blah,haha

    ReplyDelete
  8. erghhh rtu nak tgok. tp xdan. huhuhuhu



    comeyyy cam gampang/ tthee

    ReplyDelete
  9. haha..siyes comel smurf tu kn...
    xbleh blah ngn si "garbage smell" tu la...hahahaa

    ReplyDelete
  10. tu ke pakwe ang.. biru ja aku tengok? ada kaler lain dak?.. ang test pelik dowh.kereta kuning tu cantik, eh? jubah ang pung lawa :D

    ReplyDelete
  11. gila nak ada anak warna biru ekau ni! hahaha

    ReplyDelete
  12. gmbr terakhir tuh watak import dr delhi..
    hak3....

    ReplyDelete
  13. xdpt nk tgk lg., asek penuh jek..
    kne book awal la :(

    ReplyDelete
  14. jubah ang lawaaaaaaaaaaaaaaa..hahaha..k bai..:P

    uh..aku xsempat nk tgk lagi smurf2 ni..aku tengok mayat ja tadi..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  15. mekkk bg gmbaqqqqqqqqqqqqq gua nak wat entri ^^

    ReplyDelete
  16. aku lom layan lagi cerita ni...ada cakap best..ada jugk cakap cam biasa2 jak.. tengok sendiri baru tau..kan kan :D

    ReplyDelete
  17. mcm avatar plak wane biru..
    tp comel lar dorang! heee

    ReplyDelete
  18. kte nak tgk . tp takde mse . best ke cte ni ? spykids best . dah tgk ? : )

    ReplyDelete
  19. gambar sama dgn tomatokering ye? haha.. geng ropenyewww.

    ReplyDelete
  20. Ada budak tu siap bawak anak patung The Smurfs masa tengok wayang ni, jeless!! Nak jugak!

    ReplyDelete
  21. saya membesar dengan kartun smurf.. so memang smurf ini adalah best..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..