Ajak-ajak ayam umi aku ...

by - October 30, 2011

Assalamualaikum semua..okay-okay,baru balik dari kedai atuk (kfc) makanya mata sudah penyek,ngantuk! sebelum aku nak tido,aku nak cerita la sikit..sikit ja,tak banyak pon,haha..

Entry aku buat masa sekarang ni dipenuhi dengan gambaq bokeh effect,sekian~

ceritanya:-
TADI MASA AKU NAK KELUAR DARI KERETA, UMI AKU ADA BERSELOROH (ajak-ajak ayam maybe) DEKAT ABAH AKU YANG UMI AKU AJAK STUDENT UITM (puncak alam)YANG DUDUK AREA RUMAH AKU DATANG KE RUMAH LEPAK-LEPAK,SEKALI ABAH AKU KATA 'AJAK LAH, KALAU MACAM TU JADIKAN DORANG ANAK ANGKAT'


dalam hati aku,seronok jugakkan ... okaylah,nak tolong mak aku siapkan barang untuk niaga besok..fafai


p/s: tak sabar untuk resign,haha..eh,pendekkan entry aku yang ni :D

You May Also Like

17 comments

  1. duduk uitm puncak ke? area mane??

    ReplyDelete
  2. sekarang ni, aku selalu fikir bahwa ajak-ajak ayam tu sebenarnya ajakan yang sebenar-benarnya cuma malu nak berterus terang. betul ya?

    ReplyDelete
  3. amboi. suka letuuu. meaww! meaww! hahah

    ReplyDelete
  4. Ada adik beradik angkat la nnt Onie! ehee.

    ReplyDelete
  5. hoho..beshnyer klo stdy lg kt puncak alam tu blh jd anak angkat umi awk jgk hehe..ah sama la x sabo nk resign gk ni

    ReplyDelete
  6. nk join lepak jugak lah...
    bile tu? kehkeh

    ReplyDelete
  7. wahh meriah la nanti haha. eh a'ah la,pendek entry cik onie kali ni, tp takpa. best nahh ;D

    ReplyDelete
  8. aku xde kena mengena dengan uitm,tp aku nak jd anak angkat jugak.makan bes dak?keh3

    ReplyDelete
  9. aku bukan student uitm tapi aku nak lepak dan jadi anak angkat jugak..ngaaaaa boleh gitu?hikk

    ReplyDelete
  10. chantek lahhh gambar bunga tuh dik...buleh tahan gak kretipnyer..:)

    ReplyDelete
  11. sporting mak abah ko
    nak dtg umah ko jugak buleh?

    ReplyDelete
  12. aku nak cari keluarga angkat.. ada tak siapa2 sudi..hahahhaha

    ReplyDelete
  13. ehemmmmm..... jom datang rumah :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..