entri tak tahwan..

by - October 24, 2011

Assalamualaikum semua..apa khabar kalian semua?serius makin hari jiwa aku terhadap blogging kureengg,otak duk ternak pa tatau sampai malas gila..sekarang ni 3 hari sekali baru nak update entri..biasanya sehari 3 kali aku update,tamak! lantak lah korang nak cakap apa,blogwalking lagi lah aku malas,tapi tak bermakna aku tak hinggap kat entri ampa aku lupa ampa,no no no..bukan aku la wei,huhu..



so,aku taknak berintro panjang lebar dah,tajuk pon macam orang tak tahwan (tak ketahuan) dah,haha


Love
**gambaq kali ni sedikit bersangkut paut dengan entri,haha**


menjadi single tak semudah double?alahai ayat aku ni, konflik betul nak bagi paham kan..alaaa,senang cerita macam ni lah, senang ke jadi single? kalau dah double/couple kira tade orang yang kacau lah ye?tade yang minat la ye?tade yang main kayu 10 lah ye?macam tu....?


apa yang nak aku katakan di sini..menjadi single jika dapat kawal dari segi percakapan dan peradaban dengan berlainan jantina kemungkinan dapat mengawal diri korang dari dikacau dan tidak perlu korang berasa rimas dengan orang disekeliling,tu kan?ayat memang nak kena konflik je ke onie oiii?huhu...


kadang-kadang single lebih ramai peminat dari couple?eh betul ke?hmmm,tak jugak...zaman sekarang dah upgrade woooo .. tak kira single tak kira couple, semua sama je..yang penting kita pandai jaga diri sendiri..yang single duk ramai peminat ni bajet nak test market ke macamana? **okay jangan tuding kat aku,aku takdak peminat..cuma ada lah sorang mamat kat tempat keje aku kira nak usha aku,baru ko tau aku sombong macamana (okay annoying pulak ayat aku)**



ada orang tanya kat aku..eh kau ni single tak bosan ke?okay,jawapan aku TAK! sebab..?korang jawab la sendiri,yang single tu tau lah macamana perasaan orang single ni.. tapi kadang-kadang orang single ni kena kawal perasaan dia,hargai status korang time single!jangan tamak nak status 'in a relationship'...


aku suka tengok orang yang single pastu ramai kawan..cool gila wohh!baru la dapat rasa apa maksud sebenar single..ko dapat rasa tak apa itu single?masin ke?pahit ke?manis ke?ke tawo je wei? jawab ah,dah tu tak reti jawab ke?haha!


dah cukup cukup cukup onie!disebabkan tajuk kat atas tu macam jebon,aku chowwww dulu..aku tatau nak tulis pa so aku merapu kat entri ni,haha!

You May Also Like

25 comments

  1. 3tahun dh single, fuhhh 3tahun dh, asal rasa jap je ni. hahaha

    okey, 3tahun dh single, hidup mmg tersangat bahagia. knapa perlu bosan??? err. asal, kalau ada boipren baru tak bosan la. bila ada boipren, macam semuanyaaaa akan bahagia, semuaaanyaaa akan hepi je gitu.


    tak jugak. kannnn. hidup single yaww!


    haha. over pulak

    ReplyDelete
  2. eh betol jgak tuh,.time aini single dulu kemain seronok berkawan dgn sesiapa sahaja,.ramai kawan,.tpi skunk trbatas sikit,.hahahah

    ReplyDelete
  3. double chese beger sdap gak kn.. :D.. haha

    ReplyDelete
  4. adouble cheese beger lebeh sdap dr.. chese beger sehelai :P.. ade kaitan ke? hahaa xsama kot

    ReplyDelete
  5. @syakey

    single memang best!3 tahun?pehhhh!lama nya :D

    ReplyDelete
  6. @NURUL AINI NORAZMAN biasa la,kena jaga status relationship tu :D

    ReplyDelete
  7. @amranaiman ehemmmmmm...tetiba,sekeh kang,haha

    ReplyDelete
  8. single dah dekat setahun lebih kot.. tak ingat.. tapi seronoklah.. lebih bebas.. tak terikat.. dlu nak p mane kene gtau.. cm laki official lak.. padahal tak..bila ingat balik cm bodoh2 jer..now dah sedar banyak pasal dunia..incase in relationship back, will be more matured lah yer.. hik3..

    ReplyDelete
  9. da lame ta single.. ta taw cane rase nye.. huu..

    ReplyDelete
  10. mana onie yg betul ni? ish~ tak macam onie pn bincang psl single2 ni.. hmm

    ReplyDelete
  11. single ke, double ke, janji kita bahagia:) lol:DD

    ReplyDelete
  12. almost 2 years and... it's not bad being single though :)

    ReplyDelete
  13. single itu sangat heaven oke, tapi sayang kak mila xpenah single lama paling lama 10 bulan jerk..pas 2 mak suruh bertunang dengan pilihan mak ^_____^

    ReplyDelete
  14. klu single best..gegel x leh marah laki melantak futsal smpai ko 5 pagi pn xpe..haha

    ReplyDelete
  15. semangat berblog aku juga macam dah lemau weh.haih

    ReplyDelete
  16. hehe dah lama jd single jugak.. tp tak tahu la lps ni mcm mana. =)tp single ni best jugak kan.

    ReplyDelete
  17. ak single.. tp xd spa nk usha hahahahahaahahha..
    *sadis tol*

    ReplyDelete
  18. @Saiazuan nape?pelikkan tgk aku duk buat entri gitu?haha

    ReplyDelete
  19. single best kan ... tapi kan aku kan macam kan nak kan kawin kan terus kan...hahaha!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..