Gambar Pra Persandingan Awal Ashaari & Scha Alyahya

by - October 23, 2011

Assalamualaikum semua...acecececey,tajuk..bajet aku ni journalist yang berjaya la kononnya duk buat tajuk gitu,aishhh..dak laa,saja nak share dengan ampa semua..aku suka gila kot dekat scha ni,even orang ramai duk kata kat dia macam-macam tapi aku tetap suka .. :D


Awal Ashaari & Scha Alyahya di Korea
comeiiii betol depa ni..serasi gitu :D
depa sekarang ada kat korea, amboiiiiiii...sakan,korea tuh ...

nak tengok lagi?okay jom ke blog budiey.com ..

You May Also Like

18 comments

  1. tp kan mcm xssuai, something wrong somewhere...tahla... ;p

    ReplyDelete
  2. dorg kn tgh bcuti kt korea skg..
    smpt lg ambik pic guna bju tu..
    untung nya...

    ReplyDelete
  3. aku nak pkai gu scha tu boleh dak..agak2..klo pkai ngan tudung muka aku jadi gumana>>??hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Paris Lipton sesuai la wei,ang rabun kot,lalalala :P

    ReplyDelete
  5. @Tina Othman a'ah,bulan 12 ke next year,gitu la

    ReplyDelete
  6. comell..suke jugak..selalu nampak dorang dating kt the curve..ye lah schashopaholic stall kat ade kat sane..heeee >.<

    ReplyDelete
  7. Sukaaa sangat.. Romantik gilaa diaorang :)

    ReplyDelete
  8. wahh sronoklah dorang dpt pergi korea :D sweet sweet ! haha

    ReplyDelete
  9. dekat level bape ntah..kalau nak g tgk wayang kat cineleisure tu selalu lalu kedai die..

    ReplyDelete
  10. huhu....tetiba je jeles tahab gaban..sbb sy minat sngt ngn awl :( pa pun..sy doa kan dia bhgia dgn scha..bila diorang nak nikah ek?

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..