Kambinghiniku..oh my darling

by - October 17, 2011

Assalamualaikum semua, makin lama makin jarang aku update,malas doh,haha! disebabkan aku kepoh dah dapat kambinghini,so aku nak kasi pra-tonton kat ampa sekalian lah,serius aku taknak tunjuk,yelah..kambinghini aku ni apa lah sangat kan, tak sehebat fake lari dengan sakai line,huhu...


dah la,aku taknak cerita panjang,hayati lah gambaq aku dengan kambinghini aku,sekian~




untuk kepuasan maksima dan pembacaan yang lancar tanpa sepetkan mata sila klik gambaq kasi besau..



kan? kambinghini yang ampa duk ingat bukan lah sehebat fake lari dan sakai line yang aku sebut kat atas tu,huhu.. veso-veso jah temoh,huhu.. dengan hasil 4 bulan aku bekerja makanya aku grab ego lc 1...alhamdulillah aku bayar kecuali down payment pak aku bayaq,sekian..


so sekarang tayah la menyewa motoq adik sendiri, motoq adik hat lc tu lah orang duk pedajal masa kat tempat keje,mujoq tak dak pape wei,kalau dak aku kasi tanduk guna gigi aku ah wei,huhu..


dah tu je nak kata,muahahahahaha -..-

You May Also Like

39 comments

  1. aku suka kaler kau punye kambinghini.. :D jangan lupe bawak aku round2 shah alam nanti hehe.

    ReplyDelete
  2. woahh cunnya! i love motor scooter ;D

    ReplyDelete
  3. tukar kaburetor kancil,pasang spoiler,sport rim 21 tip top ni mocik..ekeke

    ReplyDelete
  4. alal sopannyer naek skut, tetiba jerk kak mila rindu dengan skut kak mila lak T ____________T

    ReplyDelete
  5. @Ym.Bundle [Blog.Sampah] jadi tip top acane tu?ada pick up dak?sekian~

    ReplyDelete
  6. perghhhh... hebat tul kambing tu... hoho...

    ReplyDelete
  7. bila nk turun KL ?
    bawak kambinghini lu tu..haha

    ReplyDelete
  8. jom aku bawak ampa semua nak kambinghini aku mau?lalalalala :P

    ReplyDelete
  9. alaaaa~ ayu nyer dia nek skut :)
    hehehe

    ReplyDelete
  10. ni la kmbghini yg disebut sebut...ensem!!

    ReplyDelete
  11. wahhhhh..ni la ghope motonyer..heeheh

    ReplyDelete
  12. lawa merah kambinghini itu,,,sesuai dgn itu P....

    ReplyDelete
  13. best la ade kambinghini ek?eden bawak moto pon xreti2..huhuhu..

    ReplyDelete
  14. hahahahhaa sabar aje lah ya....
    takpe, nanti saya nak cari
    utusanhaghini

    ReplyDelete
  15. ciss..bukan men ari tu posing superbike..aku ingtkan tu kambinghini ko..kira ni kambinghitam la kn??haha..tpi cute la klu gegel nek motor tu

    ReplyDelete
  16. wewitt comel kambing baru meaw..boleh merempit sakan lepas ni..

    ReplyDelete
  17. tanduk guna gigi..cmne tu wey hahahahahaa.. P untuk Permpuan pemalu, penakut dan penanduk dan lain2 hahahaha

    ReplyDelete
  18. bile beli duit sendri rs berbaloi2 kan.sonok jew. hu3

    ReplyDelete
  19. jelesnya..akak pun terfikir nk beli ego nih juga..:)

    ReplyDelete
  20. jgn la malas2 update weh...huhu...

    ReplyDelete
  21. yay! you better say 'kambinghini sudah ada dalam genggamanku'. mood mesti happy gila2 kan sekarang? hehehe.

    ReplyDelete
  22. kambing berenjinnnnn, pasti bolehh!

    haha,tetibe XD

    ReplyDelete
  23. Best jugak kalau dapat sebuah sakai line percuma.. kan.

    Aku tak dapat pakai yangmahal LC, dapat pakai handal wave pun dah syukur sangat²..


    Berjaga-jaga setiap masa ok. Orang ni kadang² suka sakat moto yang ada pelekat Perempuan tu. ;D

    ReplyDelete
  24. P <--untuk perempuan.. hahahaha =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  25. laaaa ? Itu ke kambinghihi tuuu ? HIHIHIHIHi . COMELLLL <3

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..