Open house ..

by - October 01, 2011

Assalamualaikum semua..hai cheq ada ni,cheq tak katup pon blog,cheq katup untuk tidoq ja pon,hahaha! jangan la begitu, i sayang gila kot blog ni, dah macam marka i baq ang..hahaha! dah-dah,sat g tak nak dah buat macam semalam.. macam nak penampaq kan?haha! okay,i janji tak vuat vegitu dah..PEACE ^_^V

Vintage
i suka gambaq ni so i nak buh, jangan duk tanya lagi,gambaq ni mang takdak kaitan,haha


Di sini saya bernama Siti Auni Afifah Bt Ghazali ingin menjemput kalian ke rumah saya kerna ada rumah terbukak pada hari esok iaitu hari ahad bersamaan 2/10/2011 dan sempena menyambut kek hari jadi adik saya.. *serius*


Jika anda berminat bolehlah menghubungi saya terus di sini atau di facebook saya..

location:puncak alam (hujung dunia+hulu,haha)
time:malam lah kalau boleh,sebab hari ahad aku kerja..

tak besaq pon buat,biasa-biasa je buat :)

Sekian~


You May Also Like

23 comments

  1. wak duh..awat lu tak buat hari ini dong..gua cuti hari ini..hii

    ReplyDelete
  2. dah tua.. dah tua..
    sekeh pale ang sat gi baru tau.. ape aaa buat lawak katup blog.. tak lawak ok huu!

    ReplyDelete
  3. onie! cheqwa xkompom lagi plak...huhu,tapi memang nak p..hua :(

    ReplyDelete
  4. haa iteww dah tauu aww.*gewdxk ;p

    ceqwa yg habaq, tapi tu lahh..

    ReplyDelete
  5. eh tmpt meaw dgn aisyah mmg dekat sgt kot. hampir2 dgn serdang jugak kan?? :D

    ReplyDelete
  6. gile jauh mocik.. takde yang lagi dekat ke?? :-p

    ReplyDelete
  7. ahha nasib baik main2 ingatkan seyes

    ReplyDelete
  8. tak dapat la aku nak pegi..aku mintak maaf awal awal..:)

    ReplyDelete
  9. hai cheq....amboiii...kecek kedah dia noh..pandai2...heheh

    lor...ne betul2 open house ka neh meaw....lau malam ila lak xleh g....kekekekek

    ReplyDelete
  10. puncak alam? owhh..hehe
    aiseh malam eh? :(




    luv,
    cik ana.

    ReplyDelete
  11. malam ni ye..x smpt la meaw..nak p beli tiket lagi..elok dah smpi, open house dah jd close house..hehe

    ReplyDelete
  12. pasaipa duk katup2 nih?!

    hahah,da lame xdgr pkataan katup.

    ReplyDelete
  13. wah3!! mocik meaw nie..dah abes raya pon ade lg ke open house? hahaha :D

    ReplyDelete
  14. Salam,

    Sory saya tak dapat hadir ke open house sbb saya terlalu sibuk dan nt tolong wish dkt adik yerk " Selamat hari lahir semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki "

    Sekian

    ReplyDelete
  15. Tak berani lagi nak main gurau² katup blog macam tu.. Takut peminat yang berapa ketul tu lari kang.. heheh




    Terlambat tau la, tahun depan jangan lupa jemput lagi ye Auni.. ;D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..