Orang femes pon memilih?

by - October 27, 2011

Assalamualaikum semua, aiyooo..aku ni kejap update kejap takkan..so,lately.. aku rasa mood for typing and reading down,start from now,aku try untuk merajinkan diri berblogging campur blogwalking,tak adil rasanya bila kalian datang ke blog mocik onie ni tapi onie tak ke blog ampa membaca coretan ampa, sabaq naa...sat g onie p :D


fall
setai gak gambaq ni *takdak kena mengena dgn entri*

eh! tajuk tu?macam good-good je aku ni kan?sekarang ni aku bercakap/bercerita dengan apa yang orang lain pernah rasa dan aku juga pernah rasa..*ENTRI BUKAN PERLI* aku maksud memilih di sini adalah memilih kawan dan memilih,ah baca la sendiri..

  • macam ni lah,korang pernah tak merasa diri korang tu femes? contohlah kalau ampa pernah merasakan diri tu femes, adakah anda membalas segala komen/pujian/kritikan/hentaman dari peminat korang atau pembenci diri korang di facebook/blog/twitter atau myspace? (myspace?)

  • tak pernah reply? nampak sangat anda sedang membuatkan diri anda yang femes itu dibenci oleh peminat korang..

  • di sini apa yang aku nak perkatakan, andai lah anda sedang menjadi 'orang femes' jangan terus lupa dan menyombong kepada peminat anda,kerna dari peminat juga lah anda dapat pangkat atau paku 'orang femes' ...


  • tapi masalahnya,orang femes ni layan yang cantik/hensem dan dari kalangan mereka juga iaitu kalangan orang yang femes, adakah ini adil untuk peminat anda? yaaa,sangat tidak adil aku katakan..


  • tapi kalau orang femes yang jenis memilih ni acane pulak? mengapakah anda perlu untuk memilih? kerana untuk menjaga air muka korang? atau supaya saham korang tak jatuh? atau dorang terlalu busy? atau korang tak pandai berdiskusi dengan mereka yang tidak femes?ohman~ *perli letew*

ingat lah anda yang femes, jangan terlalu sombong dengan peminat anda..cuba cari satu masa yang sesuai untuk melayan peminat anda, aku tengok shila amzah hok penyanyi tu memang cool gila kat twitter layan peminat dia..tak de pulak nak busy sampai sekerat ayat pon tak ley reply..kecuali twitter dia kena limit,krohh~

aku femes?sorry..aku menulis bukan kerna untuk femes,tetapi aku suka share dan suka menulis..aku blogger yang mempunyai followers 2576 bukan bermakna aku fimis tetapi mereka diantara yang hebat yg follow aku punya blog, aku tak suka tengok follower,aku suka dengan readers aku,sekian~


okay-okay, aku menulis entri ni bukan untuk simpati pada orang yang femes tetapi aku memberi peringatan ... JANGAN TERLALU SOMBONG DENGAN PEMINAT SENDIRI..tapi aku berterima kasih la kerana ada yang tidak menyombong dengan aku,love u.. :D benda ni certainly je,bukan semua...anda sombong,dapat lah akibatnya,sekian~

sape yang makan cili dia yang terasa,sekian~


p/s: da lama tak update tetiba update serupa orang tak puas hati,haha! aku bukan nak mengata,aku nak menyuarakan ketidakpuashatian aku,tu je,sekian~

p/s: ampa buleh agak dak sape 'orang femes' tu? tepuk daie tanya mulut..

p/s: takut gak aku nak buat entri lagu ni,takut kena hentam..tapi aku bercakap kerna apa yang aku rasa,sekian~



You May Also Like

64 comments

  1. kalau sombong tak pasal-pasal peminat lari...

    ReplyDelete
  2. xfemes pon. nak sombong camne?hihi gurau je :)

    ReplyDelete
  3. haha.. tau xpe.. orang femes ni memang akan layan level2 die je n layang orang yang akan beri manfaat pada die je. hehe.. lantak la.. janji kita ngan kelompok kita kn :)

    ReplyDelete
  4. tak pernah pulak femes.
    slalu berangan jadi femes je.
    haha :D

    ReplyDelete
  5. meaw.....bakpo gini ni??mcm sedih jah??tapi betul entry meow nie..kebanyakan g2 lah ore famous nie..:)

    ReplyDelete
  6. setujuuuu!!!

    uhhmm..biaselaa kan..kdg2 org mmg lupe diri :O

    ReplyDelete
  7. @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine betul ! kelompok kita lah sebenarnya paling cool !

    ReplyDelete
  8. @hazanis poyo kan entri meaw kali ni,hahaha! tak sedih la,cuma peringatan je :D

    ReplyDelete
  9. dengaq tu org pemes..
    mocik sombong x gi belog uh!

    ReplyDelete
  10. betol..shila hamzah mmg x sombong..lyn jea peminat dia kat twitter tuh hah..tp kan kita sumtime x ley slhkan jgk org femes nih..think +ve..mayb dia x lyn kita sbb dia bz ker..kita x tau kan?

    ReplyDelete
  11. hahaha...xpoyo pun...bagus jugok ingat mengingat....huhu eh nnti ore bli la dia brg di munduk....tgk la gapo deh...xthu lg tu g bilo plop sano..:)

    ReplyDelete
  12. bagaimana pula jika hatiku tidak dipilih..?

    ReplyDelete
  13. hok hok hok.. aki pemes dan sombong.. sombong ngan mocik je.. he he he.. apesal mocik lame diam?? tak tegur2 pun kat FB.. ho ho ho.. :-p

    ReplyDelete
  14. guwa setuju banget! keh3 =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  15. kan blog onie, xkesa ape2 pown bole ckp, reader yg akan menilai kan? sharing is caring ^_____^ kak mila pown suka reader dari follower sebab terasa dihargai...

    ReplyDelete
  16. slamat tak femes, leceh nak jaga hati ramai pihak. huhu

    ReplyDelete
  17. sapo yg ekau maksudkan ni...cer citer...

    ReplyDelete
  18. huhu..selamat kite x femes...kalau x kompem terasa bile bce entry ni...
    hehe...

    Yien x suke ade "some" blogger femes yang x sudi and x pndg pon blog newbies...

    salah ke tekan follow tu?? bukan kne deduct kredit pon...

    ReplyDelete
  19. bila kita berada di atas jgn lupa pula diri kita yg pernah berada dibawah.. =)

    ReplyDelete
  20. @Umie Artoqiemie bluerrrkkkkk,ang duk propa tu tak abih,haha

    ReplyDelete
  21. @Aki ni sorang lagi,tampaq mau?haha

    ReplyDelete
  22. sya sgt stju !
    ada sstengah org femes mcam tu

    ReplyDelete
  23. tulis blog hanya untuk suka suka, tak nak femes ponggggggggggggg..nasib tak femes :D

    ReplyDelete
  24. i tak feymes.. haha..

    apala sgt nk kejar feymes tu..

    dan buat apala nk sombong n memilih kawan yg feymes saja..

    yg gali kubur n kafankan kita nnt tu terdiri drp org2 feymes kah? memang tak la kan.. depa hnya tgok mayat kita masuk dlm kuboq smbil pegang payung pkai spek mata itam konon nangis.. tp tu lg baguih drp tak mai teruih.. haha..

    ReplyDelete
  25. aq xtau sape..rmy je blogger femes tak balas komen..tett~ hahaha

    aku tak balas komen sbb aku online kat opis..nak blogwalking n ping blog pn kdg tak buat sbb kat opis..tau2 jela kan..entry pn skrg ni dah kurengg..huwaaaaa

    ReplyDelete
  26. rasanya kalau hg bg link terus ke blog yg hg tak puaih hati tu maybe lagi pedas. hoho.

    ReplyDelete
  27. tu pasal le malas jd femes .. nasib lah juga tak femes lagi hihihi..

    bila nak update movie tu ?

    ReplyDelete
  28. aku femes tak??? tak kan? so aku bley memilih ah..... ha ha....

    ReplyDelete
  29. jangan tanya sape.....yg bergelar famous je gitu,tapi bukan semua...certainly...

    ReplyDelete
  30. balik awal sbb takut jalan jem nak ambil anak kakbee yg sulung balik sekolah tu pun kami sesat , sampai nagm2 kul 6 huhu best tak movie tu ? akk rasa bossssaaaannn

    ReplyDelete
  31. huhu tu lah akk sebenarnya tak pernah samapi situ nerbes bagai .. ingat akk balik sebab apa ?

    akk org tepeng perak.. hehe hang pun org utara kan .. best jumpa blogger je kot.. bak kata hang lah mujuq free

    ReplyDelete
  32. nak tanya last2 ada apa ? majlis makan2 ke ? jumpa retis ke ?

    ReplyDelete
  33. Hahaha , hebakk ah :D Keyla suka smua entry kak meaw <3

    ReplyDelete
  34. hehe..kalo ayie xsuka memilih sgt and yg pasti ayie akan singgh blog mane2 pon kalo ayie sempt.. itu shje..hehe

    ReplyDelete
  35. onieee...
    tq sbb x sombong ngn ak even hang femes hahahahahaha

    ReplyDelete
  36. dah memang style org femes la macam ni meaw..klu blogger femes mmg terkenal la dengan tak peduli peminat..kan3..ade ke dorg balas jejak?rasenye tak..

    aku femes?tak same sekali..haha

    ReplyDelete
  37. org femes mmg aku x penah komen entry diorang..haha.. lantak la..bukan best pon kwn ngn diorang..haha tp ko femes..sbb ko x angkuh, ak komen entry ko..haha

    ReplyDelete
  38. @Solihin Zubir sz,onie sokong apa yang sz kata tu :D

    ReplyDelete
  39. @red ang toksah duk buat naya aku la wei,haha

    ReplyDelete
  40. @sleeping_maniac90 ngok ngek ang aihhh,katok gigi ang sat g kot,hhaa

    ReplyDelete
  41. @budak penjara huk aloh ang sifu, terima kasih sudi komen entri aku sifu....!

    ReplyDelete
  42. Betul ni...kdg2 org femes tu kena ingat...diorang ada followers beribu pon sebab orang yang komen/tweet/tegur diorang tu jugak...agak2 la kalau nak buat tatau pon...

    but tu la, kadang2 orang tak femes pon buat-buat cam femes. Apa kes?

    ReplyDelete
  43. ain: kalau orang tak femes buat-buat femes memang nak paktajang la jawabnya,haha

    ReplyDelete
  44. betul tu aku sngt setuju.. tapi aku tak balas komen ka apa bukan aku persan famous ar.. aku sibuk kerja hahahahahahaha :P

    ReplyDelete
  45. @onie

    haha bru bincang kot psl ni smlm :D

    ReplyDelete
  46. agak2 aku femes dak onie..sobs//sobs..hahahaha

    ReplyDelete
  47. Kalau Famous macam britney Spears or lindsay lohan Takpela nak berlagak.....hehe

    ReplyDelete
  48. ya betul tu...tapi kadang2 xsuka la org duk kaco tambah2 y ila xsuka..ehheh...

    ReplyDelete
  49. Wow! Sy tak pk peminat. Tapi sy pentingkan kawan.

    =D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..