TERIMA KASIH NUFFNANG!

by - October 26, 2011

Assalamualaikum semua ! milo ais,butterfly,bird bird,kangkung...milo ais butterfly bird bird kangkung *sambil main sep sep ye,haha* tetiba duk teringat zaman permainan kanak-kanak dulu,haiya ! ehhh, tajuk tajuk..tengok sat, opsss...aku tak nak cerita pasal earning aku,tapi.....okay let's cekedauddddddddd!





nampak tak?apa yang beza? okay,aku siap buh arrow lagi kot..ampa hado?haha! apa benda tu? okay jom tengok bawah lagi..



ampa hadooo? aku hadoooo,haaa....haha! buy 2 free 1 dalam masa 3 bulan,okay,dan lagi...sebab bulan doblas ni aku nak turun sana, cuma yang takdan invitation yang depa ja...eh?macam dapat,haha! kira bersyukur jugak walaupun cuma ayaq chatime ni,..benda free,suka la aku kan..



Akhir kata saya,terima kasih pada nuffnang ! aku tatau ada lucky lagi tak kat korang, kalau nak try cuba singgah sini , sebelum tu cek profile nuffnang ampa,kot la dah ada :D

p/s: takdan dan buat entry,erk? JAKUNNNNNNNNNNNNNNNNNN nak kata aku?kata la,i don't care bebeh bebeh sekalian *annoying lak aku baca ayat aku gini,huhu*

You May Also Like

29 comments

  1. sonok la...aku punya nuff xleh nk buka..tenet bengong xmau bg buka..

    ReplyDelete
  2. Waaaah! *laju-laju pegi check nuffnang*

    ReplyDelete
  3. dekt nuffnang ayie xad,..huhuhu :(

    ReplyDelete
  4. aku dapat gk tapi aku nk beli kat mana ganu terlalu maju...haha

    ReplyDelete
  5. untunglah bertuah..boleh share la nnt..huhuhu..yg free bg kat adam k,..

    ReplyDelete
  6. hai peah :D padia nih -___-"
    ajaq ajaq ajaq. HAHA

    ReplyDelete
  7. aku tak de pung... nak curang la dgn nuff kalau mcm ni...hahahaha

    ReplyDelete
  8. isteri gambit memang camni eh? hahahaha.

    ReplyDelete
  9. haha fa pun ada! nama tuh yang mahal tuh!

    ReplyDelete
  10. yg ne semua ade rsnye.. cume klau dpt vaucer 2 untunglaaa. muahahaaaaa

    ReplyDelete
  11. Cepat-cepat bukak nuffnag..hehe..ayark free laju je :)

    ReplyDelete
  12. kenapa gua tak pernah dpt apa yg special dr nuffnang..errrgghhh!!!

    ReplyDelete
  13. macam semua orang pun dapat je ni? hehe. 3 bln lama gak tu. nnt boleh p. :)

    ReplyDelete
  14. Ada dapat ! :) tapi kann.. tak faham knp kena cut voucher tu..hee

    ReplyDelete
  15. mokcik aku dah doubel cek.. aku pun dapat gak hahahaha semua orng dpat kot...:D
    btw, bye2.. pgi ni nak gerak gi C.Highland .outstation.huk huk..

    ReplyDelete
  16. waa, best tak pakai nuffnang? aku pakai advertlets rase letih giler nak dapat earning, kalo ade mase share la pasal nuffnang sekali ngan cara dapat BE kalo dapat..ekeke, (banyak la request, orang suruh komen)

    ReplyDelete
  17. kak mila xperasan pun kat nuffnang time check pagi tadi, sat g nak tengokla lani bizi sesangat @__________@

    ReplyDelete
  18. semua dapat lahhh,cuma nasib je...ada yg dapat dan ada yg tak dapat,yg tak dapat tu cool dah,beli je....bukan mahal pon,erk? :D

    ReplyDelete
  19. Syukur, dapat jugak. Tapi tak berapa rajin pulak nak try..

    ReplyDelete
  20. ada jugak...tapi bila baca entry onie neh baru nak belek2 tgk...sblm neh buat xtau ja..ehheh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..