tips kesihatan dan kecantikan..

by - October 04, 2011

Assalamualaikum semua,semalam jam 2:52pagi (selasa) baru aku jumpa katil ..bapak lambat gila aku tidur, ni bangun pagi pon kefale fening,huhu..semalam aku duk syok layan bbideoo hamis jalikha...tak sangka contest dream girls tu hamis jalikha berusia 17,pehh! she looks matured! kalah aku beb...okay aku merapu,haha!




tajuk kat atas tu acecececey,tak ley blah kan, macam nak jadi dr.rozmey yang duk angkat ibu jari pastu genggam 4 jari lagi tu,haha...(kalau dia baca aku tatau,aku taknak ngaku ,haha)


tips kesihatan dan kecantikan:-

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

coming soon.. babai,haha

p/s: ampa layan je la noh, nak lakuin kerjaan lagi,babai

You May Also Like

27 comments

  1. wah.. time kasih tips tu ye mocik.. ha ha ha.. :-p

    ReplyDelete
  2. Ni tips paling ringkas aku pernah jumpa! Terima kasih ok!

    ReplyDelete
  3. adoii..betui3 tetipu..ingatkan ada tips sakni..:P

    ReplyDelete
  4. tips terbaik tu mocik...haha...

    p/s : baru nak baca...cehhh...:D

    ReplyDelete
  5. erkk ape ni:( coming soon ye. aku tunggu^^

    ReplyDelete
  6. ye ye aku ingat ada tip bagai...mencik!!

    ReplyDelete
  7. laaaa igt kan ada dah tips nya. hahaha cepat2 tau nanti update xD

    ReplyDelete
  8. huhuhu..cik meaw nk kena babap ni :)

    ReplyDelete
  9. kau pernah kena sepak dekat bontot? tak pernah kannnnn? aku pernahhhh sila jeles muaahahaa

    ReplyDelete
  10. mkn tomato keluaran tomato kering.. sbb tu dia comel.. hoho

    ReplyDelete
  11. ohhh bgus tipsnye bhahahahahaha...


    cptla wt tips tuh.. ak nk tau gak ptua kcntikan nih....

    ReplyDelete
  12. hahahahah choii coming soon ahahah :P

    ReplyDelete
  13. ala....cepat la meaw...

    ila nak cantik neh...hehe...

    ReplyDelete
  14. hahaha ni teknik SEO ke hape ni mokcik??? kehkehkeh :P



    luv,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  15. tertipu weh.. muahahahahaaa.. tp ade video 2 ker? nk tgk gak.

    ReplyDelete
  16. lu tak payah la buat tips tu..tips tu suma org dh tahu..
    yg gua nak tahu,tips nk ngorat gugirl..keh keh keh

    ReplyDelete
  17. cis... tip la sgt. coming soon!

    duk kt kebun baru jalan apa? dulu pun ada duduk sane~

    ReplyDelete
  18. thankyou! sangat berguna tips tu..hahahahahaa

    ReplyDelete
  19. errrr,aku tatau,aku tatau ...hahahaha!

    ReplyDelete
  20. semangat nk tau tips tu..
    cehhhhh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..