Version: Bayangkan..

Assalamualaikum semua... happy weekend,erk? esok aku kerja, pasti hari esok aku akan menjadi seorang yang tak tahwan..maklum lah, hari sabtu kerja..serupa tiada life dalam diri, nyway..demi rezeki untuk membayar kambinghiniku akan ku merajinkan diri walau sabtu ahad bekerja.. (luahan macam keadaan terpaksa,kbai)


Color Splash, Colour Splash, Art, Photography, Keefers
colour splash <3


Maaf,ini version tak tahwan... aku suka duk bayang-bayang ni,sampai dalam entri pon aku nak bayang, setai~


  • Ampa bayangkan kalau bangun je dari tidur dapat sekelepuk duit ..walaweh, time tu jugak aku bangun terus ke butik ..beli baju yang harga dia RM1.65 juta,erk? banyak lah kau 1.65juta,bidas gigi ko onie,haha

  • pastu kan,tengah drive kereta ni..tetiba yang duk gerak semua berhenti sebab hormat kat kita.. time tu jugak hidung aku tinggi,wakdelek?

  • pastu,ampa pakai helmet ni..aceceyy,siap katup guna wizer lagi ni,tengok-tengok ampa bukak wizer tu then kat depan mata ampa tetiba stereng yangberlogokan lamborghini,walaweh! (lamborghini tak dapat,kambinghini pon jadi la wei,huhu)

  • lepastu kan, ampa duk online ni,tetiba keluaq asid dari screen laptop ampa,gila ah! aku tak sanggup gitu nak online,haha

  • Eh,bayangkan kalau ampa duk pegang handphone tetiba betukaq jadi atm, time tu jugak aku gondol semua duit dalam akaun aku,haha..

  • Bayangkan ampa duk berjalan ni,tetiba diri korang seperti terapung di awan nanonanonanooooooooo...apa ampa nak buat? eleh,kalau aku..leklu..

  • Bayangkan, lepas baca entri ni blog ampa hilang?macamana tu? okay babai,haha!



p/s: over betul bayangan aku ni,Lol..layankan aje weiiiii~

23 comments:

  1. untung laa kalau gitu rupanya. hahah./ :D

    ReplyDelete
  2. haha! ini dah bayangan ke mana ni cik onie.. :D meluas sungguh..

    ReplyDelete
  3. ahahaha,.yg memang takboleh blah 'asid tersimbah dari laptop tu'!,.huii,.memang sakit laaaa,.jauhnyee mende die bayangkan,.huhu

    ReplyDelete
  4. Bayangkan bole la kot Onie but dapatnya tak bole jugak! huaaaaa! Btw, wakdelek tu apa syg oi? haha.

    ReplyDelete
  5. bab laptop kuor asid tu aku rasa wajar dipraktikkan. baru la orang tak leka main internet. buka FB lebih dari setengah jam, kuar asid. blogwalking lebih sejam, kuar asid. miahahahhahahah!!!!

    pasni semua bukak laptop buat esaimen jer. gud!

    ReplyDelete
  6. amboi amboi punya berangan. hahah

    ReplyDelete
  7. nsb bek pas bca entri nih blog ak msh ad hahahaha

    ReplyDelete
  8. jap nak cuba bayangkan...ehheh


    ila xkan hilang pas baca entry neh sebab kena komen dlu..ehheheh

    ReplyDelete
  9. Hiks~ Adakah ini semangat kerja di hari minggu?

    Sabar ye? Hiks~ Selamat bekerja!

    ReplyDelete
  10. hahaha tak sanggup nak bayangkab apa2

    ReplyDelete
  11. haha..besh gak klo anda tak tahwan blh bca n3 lawak anda shgga ketawa pn tak tahwan haha...ala rileks la tora ni ahad pn keja apa kes hehe

    ReplyDelete
  12. @Fara semangat yg terpaksa,muahahahaha :P

    ReplyDelete
  13. @cikpia kalau lah ada acid tu,tak berani aku nak online,haha

    ReplyDelete
  14. ini kes banyak sngt berangn ni hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie