wei,blog aku?

by - October 09, 2011

Assalamualaikum semuaaaa! mak aiiii,ente rindu sama kalian.. 4 hari tak bw,4 hari tak update isi mengandung,4 hari tak komen komen kalian punya entri,4 hari aku tak mandi,okay yang tak mandi aku tipu! sekian~



mai sat nak bisik kat ampa weiiii, ampa tengok dak g blog aku ni?ada orang hack! ehhh! salah..ada orang menukangggg, hari ni 9/10/2011 blog aku sudah ditukang oleh seorang jejaka malaya iaitu azrin rahim,okay terima kasih sangat ayie! (nama manja dia letew,haha) tak sangka! sebab harini aku kerja and aku tak bawak laptop ..bapak ah,ahad pon keje,mesti ampa nak buat ayat gini kan?please ah wei..aku nak cari duit bayaq kambinghini aku,kahkahkah *over*


sekali lagi terima kasih buat azrin rahim kerna betungkuih lumuih menukang blog mocik onie ni,hehe..okay,sape yang nak kenal lebih dokat lagi sila la klik azrin rahim ^_^


smart dak misai aku? lalalala..


KENAPA MOCIK ONIE?KENAPA TAK MOCIK MEAW?

di sini aku nak habaq kat ampa semua *via speaker dewan JKKKKampung* yang aku sudah menjadi mocik onie,aku nak buang jauh-jauh nama 'meaw' tu..banyak makna tersirat dan tersurat semasa aku menggunakan nama 'meaw' tu.. and sekarang silalah panggil aku mocik onie kerna aku *okay sila cek kat sidebar hat kata aluan dari penaja,gambaq tu aku still guna yang tu,biaq takdak yang lupa bahawa mocik onie tu adalah mocik meaw,sekian~*


SIAPA YANG MENUKANG BLOG AKU?


KENAPA AKU TUKANG BLOG AKU?

ohhh! aku memang dah lama gila kot nak tukang blog aku kasi jadi cantik secantik ampa punya,errr (perlu bangga,sebab aku bangga blog aku dah cantik sekarang ni,haha)


BILA DITUKANG?
9/10/2011 (sampai hati ko kan ayie tak kasi tau sama onie dulu, memang surprise gila,suka!)

SIAP ADA BANNER LAGI?
tak sangka juga ayie sudi nak buatkan banner untuk onie,okay banner memang cantik! kita suka( eh,jangan lupa lah amik nah tempek kat blog ampa,hehe).. and yang pasti,sesi menukang ni semuanya free! tanpa hulur duit,free?ye laa,hari tu aku ada masuk segmen ke apa ek?and blog aku terpilih,alhamdulillah dah jadi secantik sekarang,hehe..

UCAPAN DARI MOCIK ONIE?
onie berharap,ampa jangan lupa dengan nama 'mocik meaw' haha...panggil ah aku mocik onie mulai sekarang ..okay,sekian,haha!


Sekarang mood blogging aku dah bercambah balik!go onie go! header tu sapik hok buat,aku suka header hok simple,tengs jugak sapik,nak header sila terjah blog sapik !

sekian~
p/s:esok aku tumbuk blog ampa,malam ni dok dang ,rindu ampa weiiiiiiii!

You May Also Like

26 comments

  1. wow....

    blog sapa neh...hencem nya macam mocik onie...hehe...

    cantik3....;-)

    ReplyDelete
  2. lawa siot..kat aku tamau buat ka weh..*sedih

    ReplyDelete
  3. beraninya buat muka macam tu. hahahaha...

    ReplyDelete
  4. sama2 onie..ayie hanya bt sekadar yg mampu shje..lagipon dah lamakan ayie nak bt..tpy asik tertngguh shje..hehe

    ReplyDelete
  5. dem.. mocik meaw!! lawa2.. suke ngan template baru ni.. ho ho ho.. rindu mocik meaw.. :-p.. takpe2,mocik onie pun dah meme terkenai ape.. :-p

    ReplyDelete
  6. :) membace dengan penuh minat. :)

    ReplyDelete
  7. mocik onie.... mocik onie.....
    hahahahahahaahhhaa

    ReplyDelete
  8. wah...bestnya kena hack...silap plak...ditukang...baguslah

    ReplyDelete
  9. but i miss to call u mocik meaw. it such a sweet name. OHHHH :')

    ur blog's new blog is nice. it is!! hehe.

    ReplyDelete
  10. blog semakin comel macik onie.. hehehe.. testing name baru.. :P

    ReplyDelete
  11. perhhhh!!
    gile semart!
    mocik meaw..eh.
    mocik onie!!
    cun gila blog!! :P



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. wah dh ada pathner.
    ramai blogger skrg berpathner..
    gua tunggu pathner lu update..^^

    ReplyDelete
  13. wah.. untunglah ada org tukang kan... huhu.. kami wat sendiri ja... =.=
    mocik onie... miss u~ :D

    ReplyDelete
  14. cantik lah blog onie skg!makin cun! hihihi...dah xde meaw ^_^

    ReplyDelete
  15. wewitt!!
    blog rupa baru.
    hehe, nice!
    meaowww.... ~

    ReplyDelete
  16. ni bkn calang2 bertuko nih, nama skali bertuko @____@

    ReplyDelete
  17. dulu cantik...sekarang pun cantik...

    ReplyDelete
  18. anak-anak ku sekalian,terima kasih naaa,ni nak kembang hidung ni,haha :D

    ReplyDelete
  19. cik onie...lama xnampak ni baru muncui...^______^

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..