Adik aku punya soalan..

by - November 24, 2011

Assalamualaikum semua,ekekekeke...rajin beno kamek polah entri sekarangkan,sik pa..next month ampa bakalan kurang jumpa aku,huhu..

hari ni otak kamek lupa nak bius,that's why la kamek berasa diri tok agak kureng sikit harini..dengan tok kamek mok polah entri pasal adik kamek,sekali sekala kasi depa interprem dalam entri kamek sikda masalahkan (konfem ada yang geleng-geleng hidung baca ayat aku ni,paham dak wei?haha)


dicekau dari pocik google

masa sedang dinner...

adik: abah,tulang ikan ni boleh makan tak?
abah: boleh,makan jela...
adik: eh boleh ke?tak tercekik ke nanti?
abah: cuba la dulu..
aku dengan umie: ?????????????


elok lah tu,anak borek bapak rintik..aku dengan umie aku mampu tersengih je,haha..


fafai~
p/s: gambar kira nak besaq ja,haha

You May Also Like

34 comments

  1. nang sik da keja budak tok.. Ha ha ha.. :-p..

    ReplyDelete
  2. huwaaa kalo la adek hang lurus bendul, aduhhh

    ReplyDelete
  3. HAHA ya allah, macam mana lah tu. bahaya tauu xD

    ReplyDelete
  4. ayah lu pekena kan adik lu..hahaha

    ReplyDelete
  5. @Fathiah Hamim dia makan jugak tulang tu,kira lurus bendul la tu?haha

    ReplyDelete
  6. @Nur Aischa wakakakakaka..tatau kat depa dua beradik,haha

    ReplyDelete
  7. hah lepastu sudah ke rahmatullah dah ke adik kau? hhahaa

    ReplyDelete
  8. erk... abis tu adik makan ke tulang tu?

    ReplyDelete
  9. HAHHAAHA . conversation yang sgt kontroversi . abes , adik onie respon ape ? hehe

    ReplyDelete
  10. hahahaa sempoi la cara abah ko ajar adik ko..

    ReplyDelete
  11. tulang ikan boleh mkn ker?? hik3..tnye balik nie..

    ReplyDelete
  12. mun adik kitak ya keman juak haghi ya sik tauk la jadik camna oooo....... he he..... nasib bait la nya sik betul bendul....

    ReplyDelete
  13. haha..kena try la dlu..klu tak tercekik..kira rapuh la tu..


    eh..ko jgn cakap bahasa rentap leh tak..ak x paham..haha

    ReplyDelete
  14. aku baca tergelak hahahahhahahaha.. apesal adik ko tak tanya. "abah, pinggan ni bolh makan tak?" hahahahahaha

    ReplyDelete
  15. hadeh.. hadeh... tulang ikan.. huhuu nasib bait bukan tulang kambin.. huhu

    ReplyDelete
  16. Hahaa... Makin terer la ktk nulis dalam bahasa sarawak.. Nice! haha..

    ReplyDelete
  17. @ekabukanmakcikkau. wakakakakakakaka.... mengong ko tanya gitu,haha


    @Tukang Karut dia makan ke idak?err

    @princess dia dia dia,errr

    @Nizam Ijam lama tak makan ikan?kesian :P

    @cik ika ko tanya aku balik,hahaha

    @cikpia nang sik betul bendul mun adik kamek keman,haha

    @Umie Artoqiemie tula abah kamek,haha


    @budak penjara bahasa rapuh ko panggey,haha

    @ABU soalan tu memang nak kena penampaq la,haha

    @Lady Shana Sweet itu la,haha

    @AmirFX baru asas,yang betul-betul sik pande lagik,haha

    ReplyDelete
  18. "cuba la dulu"
    hahaha lawak la abah Onie! xD

    Ain paham sikit2 perenggan second tu sebab Ain ada aunty Sarawakian kat sini. hehe.

    ReplyDelete
  19. haha..
    cmni la cara nak belajar ^^

    ReplyDelete
  20. belum cube belum tau. hahahaha..welldone abh kau onie. respek. kasi belajar dari pengalaman.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..