Aku suka bawel,muahahaha!

by - November 05, 2011

Assalamualaikum semua! pasti korang semua sudah berada di kampung tercinta kan? onie raya haji ni beraya di selangor je, tak balik pon rumah nenek atuk aku kat kelantan,dah la kelantan kalau raya haji mesti meriah..tak dapat merasa kemeriahannya untuk kali ni,huwarrrrrrrrrr *over*



Bawel? penah dengar? aku rasa korang mesti beranggapan bahawa bawel tu adik beradik dengan ikan bawal?oh bukan bukan...tengok maharaja lawak mega? aku rasa maharaja lawak lagi best dari yang mega ni,sebab maharaja lawak datangnya dari kalangan orang biasa..tak seperti mega,mega dari artis..eh?betul ke?sesuka hati je aku explain,muahahahaha!


so, nak tau apa itu bawel? jom saksikan bideo dibawah,kahkahkah! pengguna broadband barangkali sesak nafas untuk menonton bawel,tetapi pengguna Streamyx/P1/P2/P3/P4 (over lagi) dapat mencapai kepuasan yang diperoleh pabila menonton bideo ini,haha...


video

first time aku tengok,best! haha

p/s: ayok ayok ayok ayok kezambo..ayok ayok ayok..ayok kezambo,erk? okay dak bawel?suka suara katik ang,nak cekau satu je rasanya,kahkahkah

You May Also Like

26 comments

  1. pewit! smlm pun pelangi tgk maharaja mega..fuh! 1st time tgk bawel..mmg syiokkkk habis ahhh..depa comel gila kot semalam punya performance..hehehe =D

    suka yg kecik sekali tu.gile cute! haha

    ReplyDelete
  2. ape kena onie komen 1st ni? hehehe

    ReplyDelete
  3. gune bokben selkom.

    mmg azab.

    tak dapat nikmati bideo tersebut

    ReplyDelete
  4. @laskar pelangi kecik tu suara dia serupa katik,geram geram,haha

    ReplyDelete
  5. grr i can't watch I CAN'T WATCH IT! :'( terasa diri hampa..hee salam idul adha!

    ReplyDelete
  6. pki berukben tatkala cuaca pun dingin2 petisejuk,mmg x dapek la nk tgk video ni +_+

    ReplyDelete
  7. skrg ramai org kite wat vid best2 kan.. :)

    ReplyDelete
  8. Yang tak bestnye aku tak suka indon . Lg satu aku x tgk pon maharaja lawak yg nie kalau kau nak soh aku tgk , kau gi paksa mak aku subscribe astro mustika mehehhe

    ReplyDelete
  9. hahaha.


    eh, kelantan konfem meriah raya haji depa. kita negri lain ni slalu sambut biasa2 ja. padahal raya haji ni lagi bermakna dari raya aidilfitri rasanyaaa

    apa2pn, slmt raya korban!! slamat makan!! ;D

    ReplyDelete
  10. cm siput line!!!!
    tp ct xtgk pon yg mega ni..cm kena pkse je gelak..hahaha

    ReplyDelete
  11. aku gune berukbeng berkuasa kuda weyh

    ReplyDelete
  12. perutband gua line slow ar..tak dpt tgk bawel perfome..

    ReplyDelete
  13. Bawel ni msk maharaja lawak mega kan? Abih a pasni, bibik2, wak2 kontrak pasang layar, pakat tgk ramai2 astro, siap undi diorg,nway... Salam Aidil Adha

    ReplyDelete
  14. alamak.. tak tgokla pulak.. takpe la.. nnt nak tgok kat you tune la.. hahaha

    p/s - almaklumlah, kat umah takde astro WARNA. skrg ni kan semua kene baya.. huhuhu

    ReplyDelete
  15. kau ni, dahla berukband aku laju tahap dewa. Pastu share video pulak. Perli ke ?


    Arrgghh !!

    ReplyDelete
  16. hoho, cikgu Nuffnang aku tak balik kampung, hehe. Balik la kelantan tu mak cik onie, kan best dan meriah, kat sini pun samer (dungun), ekeke. Selamat hari raya adiladha, lame aku tak datang sini, hampir 600 jam, huhu.

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Raya Aidiladha
    kepada seluruh Umat Islam Seluruh Dunia
    Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

    ReplyDelete
  18. hehhee
    bawel ni
    comei gile
    hahahaa

    adoi yai


    salam aidiladha =]

    ReplyDelete
  19. ok ak pki bruk..
    SEMPUTTTTTTTT hahahaha

    ReplyDelete
  20. dah lama tak tengok tb...... sedih! sedih!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..