Antara dominos ke pizza hut?

by - November 11, 2011

Assalamualaikum semua,semalam aku tak update eh?serius tade mood nak menaip diary kat mocik onie ni,huks! yang duk kalut taksub dengan date 11.11.11 tu sila limit la nohh... jangan over sangat,tarikh je kot, anggap nombor je..tapi kita kena bersyukur jugak, Allah masih melanjutkan usia kita untuk menjadi makhluk di muka bumi-Nya,so ingat tu..


yang kahwin harini ke tunang ke,tahniah la ye..kawan aku sorang kawin rini,pehh! classmate aku masa kat poli tu,aku? oh jodoh belum ada lagi lah tu kan,kehkehkeh...



color
aku syak oren ni kena celup dengan water color la,ada bran nak makan dak?


Tajuk lain cerita lain,sebat jugak la gigi ko onie,haha...selalu suka terpesong dalam entri,huhu... aku nak tanya pendapat ampa lah kan.. antara dominos dengan pizza hut yang mana best? yang mana murah?yang mana mahal? yang mana sedap yang mana tak sedap?aku tatau la murah ke mahal,sebab aku kalau makan tak kisah,huhu...

time ada duit je tak kisah,kalau tade duit,nak kluaq duit pon takut,gagagaga...la ni aku miskin,sapa baik hati nak belanja aku makan?haha

dah tu je nak cerita..tade mood nak naip pepanjang, huhu... semalam tak sempat baca cerita korang,harini aku topup,hehe... tunggu aku nahhh,kasi red carpet sekali,kihkihkih... :P

fafai~
p/s: sape penah tukaq akaq gigi? sakit dak?berapa duit ampa buat? *mood:survey*

You May Also Like

31 comments

  1. tak pernah cuba lagi dominos tu...hehhe

    ReplyDelete
  2. citerw kemain , haha , aku prefer pizza hut !

    ReplyDelete
  3. kalau duit tgh kering dua dua pun rasa mahal. makan nasi lemak je la murah. hahahaha.

    ReplyDelete
  4. 2-2 sedap tapi kak mila rasa pizza hut mengenyangkan manakala dominos lebih murah!

    ReplyDelete
  5. pizza hut!!! dominos mahalll :)

    mocik onie..nk tnye..

    mana nak dapat code untuk buat bloglist drop kebawah cam awk..????

    ReplyDelete
  6. wooo..ada x oren camtu? comel comel~ =D

    tak tau lak mana satu lagi besttt antra piza ngan dominos...

    ReplyDelete
  7. domino lagi best a kalau aki.. sebab lagi murah kot.. he he he.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  8. dominos lagi murah! lagi sedap!
    tapi pizza hut ada cheese baked meatball! melelehhh!

    pastu dominos cepat service!
    and kalo dia buat promotion, harga dia tulis, tuh la harga nya.

    kalo pizza hut, mesti ada tambahan macam tax la apa la. menyampah.

    err panjang pulak!
    maap le, pizza neh memang feberet eden!

    ReplyDelete
  9. ila pun xtau nak beza onie...sbb asal makan ja org lain tlg bayarkan..ehhehe...

    uih...buah oren tu dah jadi buah biru,unggu,merah n sebagainya.ehheh

    ReplyDelete
  10. aku suke wings kat pizza hut!tapi wings kat domino xpnah try la pulak.nnt nak pegi bawak aku eyh.kau blanje.kah3

    ReplyDelete
  11. tu dia haih dlm satu entry byk betui cita , hehehe .
    untung laa org kawen hari ni, tarikh cantik . mak2 yg tggu due date tu anak tak kluaq lg pun suruh dokter bedah hari ni kot, haha.

    ReplyDelete
  12. aku dah baca komen ko. pic tu mungkin akan dipublish tp aku pun xtau bile. ko tgu je la.

    hotfm dtg ofis aku. bukan aku pi konti mereka. cool bukan. hahahahaha

    ReplyDelete
  13. ko tgu la jue yang peringat ko. kalau aku diam diam je sbb jue pedajal aku takkan aku nak kepoh.hahahahahaa... pix tu mmg memalukan. tp aku cool je kot.

    ReplyDelete
  14. dominos best,pizza hut pon best. harga mcm nak lebih kurang ja kottt.


    xmembantu pon kan? haha XD

    ReplyDelete
  15. dominos sedap, murah dan service bagus...


    pizza hut service hampeh giler...nyampah!!

    ReplyDelete
  16. i lg suka domino's. toping pizza domino's lg tebal dr pizza hut. harga pun i rasa lg murah domino's sbb ada bnyk coupon. pernah dpt 3 biji pizza dgn harga rm30 je. penghantaran dia pun mmg cepat.

    ReplyDelete
  17. cop.. gmba tu mnarik.

    oren kaler2..

    ;)

    ReplyDelete
  18. xpnah makan domino...nak belanja ka?? hihihi

    ReplyDelete
  19. aku suka air pijahat tuh, yg kaler ijau putih pastu ade asam boi, something yg ade perkataan fizz kot. lupe...tehee








    ite indu awk jugak. muahaha

    ReplyDelete
  20. sy lagi suka DOMINA! sedap! roti dia lagi ok dr pizza hut. chicken wing dia terbaik! p try!!

    ReplyDelete
  21. jom gua blnje lu mkn buah oren kaler biru & purple tu.ada berani..hahaha

    ReplyDelete
  22. pehhhh! sebenaqnya aku dapat voucher dominos yang dapat jimat RM240,miahahahahaha.. :P



    so,aku ingat aku nak pelahap la nanti, nanti aku buh dalam blog mocik onie ni,tungguuuuuu..kahkahkah :P *dasar batak gini la,haha*

    ReplyDelete
  23. pizza king la best..hehe tp myb xde kot kt mesia..sbb pizza king lau beli 1 free 1..hehe

    ReplyDelete
  24. aok bena..byk juak org bcerita psl 11.11.11 ya..sik tauk pa yg bestnya..lyn jak la hahaha
    eh sbut psl piza gik miak tok koh..aku suka dominos..tp pizza hut lyn juak..as long ley dimkn hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..