Anugerah blog dan blogger paling popular

by - November 17, 2011

fixx mikz,
Fixx Mikz Official,

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawasanya saya, meaw/onie tuan tanah pada blog letopkeypad.blogspot.com akan menyelesaikan segala syarat untuk menyertai 'contest' ini.

2. Untuk makluman tuan/puan/cik yang membaca surat ini, saya sekarang sedang menetap di malaysia dan beralamatkan di malaysia dan saya telah menjadi pengikut pada fixx mikz dan ber-id kan Onie Iyoko. id fb ,onie iyoko dan fanpage sudah di like juga.

Oleh hal yang demikian, saya dengan segala hormatnya mengetag queila dan wanie. Harap penganjur contest ini menerima permohonan onie.

Sekian,Terima Kasih

Berkhidmat sebagai participant,
Yang Benar,



__________________________________________________________________________


seriously mesti korang terkejut kerna apa tujuan aku update untuk kali ni, tengok tajuk dah faham?bila ada surat kat atas aku syak ampa mesti pelikkan,okay-okay..sebenarnya ini adalah contest untuk menghargai blogger-blogger yang sedia ada sama ada yang baru mahupun yang lama..sama-sama kita mengeratkan hubungan silaturahim antara blogger-blogger di malaysia..



  • untuk pengetahuan korang semua, blog aku ni boleh dikategorikan sebagai personal blog,sebab apa yang aku cuba sampaikan adalah dari bahasa yang mudah difahami dan dikaitkan dengan isu semasa samada secara langsung/tidak langsung..

  • aku terus kekalkan konsep apa yang ada diblog aku iaitu penggunaan bahasa yang bersahaja yang mudah difahami (kadang-kadang je guna bahasa pelik -...-")

  • blog ini diperkenalkan sejak JUNE 2010 dan mula dikenali pada bulan Februari 2011 ..

  • Aku pasti ramai yang ingin tau,mengapa mocik?tua kah aku ni? okay sebenarnya mocik ni memang nama panggilan aku yang dipanggil oleh rakan-rakan sekuliah ku -..-"

okay itu lah serba sedikit tentang blog saya, siapa yang baru terbaca atau teringin tau apa itu nuffnang boleh la klik sini ..


syarat yang perlu dilakukan untuk join contest ini..


dan contest ini berdasarkan undian kalau tak silap dan akan dipilih TOP 20 untuk ke final (betul ke penganjur?) nak tau hadiah dia?sila klik sini .. dan yang rajin meh la join kita meriahkan contest sebegini..


Okay,terima kasih juak pada Umie artoqiemie kerna sudi tag kmk, kmk tau kmk sikda potensi untuk dikategorikan dalam mana-mana kategori,tapi kmk cuba jak ..tq umie


Sekian terima kasih,
kalau ada yang tidak betul harap penganjur tegur saya,
fafai~

p/s: segan nak join sebenarnya,huhu..

You May Also Like

33 comments

  1. alaa.. sy tak boleh join la ni. sy mana ada blog. Ehh.

    ReplyDelete
  2. thanks..
    sudi join contest ABBPP
    good luck! (^_^)
    Fixx Mikz Official

    ReplyDelete
  3. nang sikda keja budak tok.. sama jak cam umie.. he he he.. korang 2 leh ar join mende ni.. blogger hebat.. kalau aki,segan.. :-p

    ReplyDelete
  4. hahaha..surat kiriman, dulu penah dah buat sekali kan?keke..thanks tag..klu ade idea wanie join..good luck eh meaw :)

    *dah x jadi amik skuter..huhuhu

    ReplyDelete
  5. mocik ya duhal nama timangan.. oh..
    makseh mocik onie ^^ ada potensi tok bah..
    ktk ada banyak supporter !!
    goodluck..

    ReplyDelete
  6. @kura tade blog ye kekura,tumbuk mau?hahaha

    ReplyDelete
  7. @Aki biar la, takrang nang sikda keja pon,tapi contest tok bagus pa... onie try jak,kalau ada,ada la..

    ReplyDelete
  8. @Wanie penah-penah,hehehehe.... baik wanie :)

    ReplyDelete
  9. @Umie Artoqiemie sikda banyak pon, ktk lagi banyak supporter..

    ReplyDelete
  10. Good luck onie,caiyok caiyok.

    jgn lah segan,hehe

    ReplyDelete
  11. fuhh blog onie msti popular.. hehe

    ReplyDelete
  12. aku lagilah xlayak..hahaha..*sigh..hahaha

    ReplyDelete
  13. huhu,,siap wat surat rasmi lagi..hehe..

    ReplyDelete
  14. kitorang pun kene tag.
    tp belum buat lagi. huhuu.weekend ni la. kot.

    ReplyDelete
  15. ada ternampak gak contest ni, tapi belum terfikir lagi nak join , semoga berjaya onie, :)

    ReplyDelete
  16. fuhhhh....

    takoot ila nak join onie....

    apa pun thanks.

    onie...good luck..


    ila tau blog onie layak ke final ...cayook3...

    kalau ila ada masa ila join...(ada alasan tertentu)heheh

    ReplyDelete
  17. gudluck mocik. btw mocik mmg pemes taw heee

    ReplyDelete
  18. huhu..good luck yerk..nasihat yg baik..kt akan cuba bangkit....tQ..

    ReplyDelete
  19. measeh semua... onie mencuba nasib jak ni

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..