Anugerah Skrin 2011

Assalamualaikum semua! tetiba duk kalut nak jadi journalist dalam blog saipa tatau..kalut ang onie kalut..di bawah ni aku merajinkan diri untuk list anugerah yang dimenangi:-


laporan khas/berita terbaik
buletin utama: pengemis terhormat

dokumentari/majalh terbaik
suatu ketika: ep12

rancangan hiburan terbaik
maharaja lawak akhir
*aku agak dah*

pelakon pembantu wanita terbaik filem
nadiya nisaa (CUN)

pelakon pembantu lelaki terbaik filem
sidek husin (KARAK)

pelakon pembantu wanita terbaik drama
Elfira loy (KUM KUM)

pelakon pembantu lelaki terbaik drama
Allahyarham Faizal Yusof (jangan hantar aku ke neraka)

Drama komedi terbaik
Geng surau

Rancangan realiti
Showdown 2011:top12show

Rancangan muzikal terbaik
Shout award 2010

Rancangan bual bicara
Selami jiwa (dato' fadzillah kamsah)
*memang terbaik!memang patut menang*

Pelakon wanita terbaik filem
Siti Shahrizah:Eja (JANIN)

Pelakon lelaki terbaik filem
Remy ishak(CUN)

Anugerah artis harapan pantene
Fazli daniel ali(YANG TERPUJI)

Pelakon wanita terbaik drama
Umie aida (AIR MATA NURSALINA)


Pelakon lelaki terbaik drama
eman manan (JANJI SYURGA)

Pengarah terbaik filem
Osman ali (CUN)

Pengarah terbaik drama
Sabri yunus (SANGGUL BERACUN)

Anugerah yasmin ahmad
Shamsul Yusof

Drama rantaian terbaik
Juvana

Filem terbaik
Magika
*cerita ni aku paling suka tengok,tahniah!*

Drama terbaik
Sanggul beracun



p/s: dah agak mesti ada yang kurang...baju jac lebih labuh dari alyah,shila pon.. jac tutup jugak peha,mereka ? panas kot?Lol..

p/s: tak cukup list aku buat yg first-first,yang 1st and 2nd nugeroh dok dang...

p/s: emcee?toksah kata la,kat ampa ada dah jawapannya..

p/s: Time 9 Zulhijjah ni juga nak buat program gini -..-"

p/s: wawa zainal,fathia,kilafairy dan liyana jasmay nyanyi?... eh,tomok?tak marah ke bini tu?hiks..

p/s: kesimpulannya, tak menjadi anugerah malam ini,fake fake fake.. *tudia ang onie,over!)


banyok beno p/s ..ahaks! memang over! aku tau nak handle satu event memang susah,aku bukan ditempat mereka mungkin aku tatau..tapi,errr...

23 comments:

  1. okay first comment,lalalalala ... *tiru ym bundle sampah :P*

    ReplyDelete
  2. hmm dlm banyak2 tarik, knapa la diorng pilih tarikh ni? mengecewakn btl...

    ReplyDelete
  3. oke aku tak tengok sambil buat muka sedih ni . hahaha tapi tak rugi pong tak tengok..huhhuhuhu

    ReplyDelete
  4. suka jaclyn victor ^^
    tapi kami tak tgok pom tadi,
    dok kalut tgok mohabaten ,hee

    ReplyDelete
  5. bual bicara tu mmg ptut pun.. :) best3!

    ReplyDelete
  6. ak lgsg x tgk anugerah skrin mwahahaha..

    ReplyDelete
  7. aku suka la liyana ngan tomok.. cam ngam je hahaha.. and liyana sememangnya kering macam aku omak yg cakap.. kesian aku.

    ReplyDelete
  8. tak tgk pon..
    btw,dgr cite nama gua tercalon..hahhaa

    ReplyDelete
  9. alyah, shile.... erkk. ouchh. hahah

    ReplyDelete
  10. @Saiazuan tulah,huhuhu....


    @@taufiqhelios lamaaaaaaaaaa woiii,huhu


    @tomatokering tayah tengok wei,huhu


    @fathiahRAIHANA waaaaa,syok kan mohabbattein ,onie suka jac gak.. :D


    @amna muahahahaha,bual bicara :)


    @Umie Artoqiemie aku rasa pon macam ngam wei,comel kot,tapi dia kawen dah,haha


    @kim heeruul pffftttt,poyo,toksah perasangggg la wei,haha


    @kura depa dua takdan nak pakai full kot


    @amranaiman memang hambar T_T

    ReplyDelete
  11. ASK mcm hampagas..hahaa

    tak tahan tgk ally,kesian tepuk tangan sorang2..

    yg plg best masaalah teknikal i-Pad..susah jgak bila terteknologi sgt

    ReplyDelete
  12. wah update uolllzzzz...
    aku tak tengok pun skrin apa smlm..hahahahaha

    ReplyDelete
  13. ASK2011 sangat tak best!!!!

    makcik, salah sket kat atas tu.....

    pelakon pembantu wanita terbaik drama
    Allahyarham Faizal Yusof (jangan hantar aku ke neraka)

    sejak bila tukar jantina ni???

    ReplyDelete
  14. @si ngokngek tulah pasal,bukan dia pandai mengacara ke?

    ReplyDelete
  15. @ABU ko tayah tengok pong takpe,kahkah

    ReplyDelete
  16. @cikpia muahahahhaa!aku tukaq dah,nasib ada yg sudi baca dan perbetulkan :)

    ReplyDelete
  17. Tak mahu taip banyak, Rozita Che Wan menang gaya, tapi KALAH pada mengacara.. ;D


    Betul lah, Jac yang bukan melayu pun tahu tutup kaki, tapi Shila dengan ALyah? Bangga sangat la tu..

    ReplyDelete
  18. Tak tengok pon anugerah ni (camna nak tengok haha) tapi orang dok cakap2 pasal baju diorang memalukan? Ain bole bayangkan kot...ish, sedih betul artis Islam Malaysia sekarang. huhu.

    ReplyDelete
  19. sedih exboiprennn i shaheizy sam tak menang. hahaha XD

    ReplyDelete
  20. hehehehe
    tgk kejap2 je ni
    sebab tgk maharaja lawak mega tulah
    hehehee

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie