CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ

by - November 20, 2011

Assalamualaikum semua.. contest yang takkan dibioooo kan ni, jom baca satu persatu bebeh..


nampak banner ni? ingin tahu lebih lanjut sila klik,hehe..


Madam,
Madammondoq
http://madammondoq.com

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawasanya saya, meaw/onie tuan tanah pada blog letopkeypad.blogspot.com akan menyelesaikan segala syarat untuk menyertai 'contest' ini.

2. Untuk makluman tuan/puan/cik yang membaca surat ini, saya sekarang sedang menetap di malaysia dan beralamatkan di malaysia dan saya telah menjadi pengikut pada madammodondoq dan ber-id kan Onie Iyoko. id fb ,onie iyoko dan fanpage sudah di like juga.

3. Untuk pengetahuan pembaca sekalian, madammondoq telah berjaya tersenarai TOP 4 FINALIST!peh sungguh hebat madammondoq kita ni.. (sah kena reject kalau bagi cikgu bahasa baca surat aku ni,haha) ..okay, disebabkan madammondoq kita telah berjaya tersenarai TOP 4 FINALIST makanya,kita blogger sesama blogger dan tak kisah la rakan alam maya,sudi-sudikan lah vote madammondoq,support sesama komuniti kita :D

4. Dengan itu, korang semua kena jelajah VIDEO GI JANE Contest Maybelline's favourite Blogger di SINI dan klik vote! kalau boleh SHARE sekali, hehe.. dan saya sudah VOTE madammondoq..daily vote right?okay terus saya bookmark dan akan vote mulai sekarang,korang pon vote sekali tau! senang je kot vote nya,tak sampai sesaat..

Oleh hal yang demikian, saya berharap agar kalian semua support sesama komuniti kita,yang berat sama dipikul yang ringan sama dijinjing,harap anda semua sudi membantu :)

Sekian,Terima Kasih

Berkhidmat sebagai participant,
Yang Benar,


yang penting hadiah menarik dan hadiah contest ini ditaja bersama TETIKUSRUSAK.NET (PENAH JUMPA NI,HEHE) dan HAZMANFADZIL.COM .. nak tengok?okay..scroll down,hiks :D


Tempat pertama


Tempat kedua


tempat ketiga


tempat keempat


tempat kelima


dah tengok semua hadiah tu? nak hadiah gitu?apa lagi,jom join contest ni dan menang! sebelum nak menang mesti kena vote madammondoq di SINI.. ingat, tolong-menolong amalan yang mulia :)

kat mana nak vote?















dan apalagi,jom la join contest ni,sambil vote sambil buat entri sambil tu kita pon boleh menang..jangan lupa vote madammondoq okay,hehe..


BOOKMARK OKAY!

DUE DATE:30 NOVEMBER 2011

Good Luck madammondoq !
p/s:jangan kata perempuan je boleh join! lelaki pon boleh,hehe


You May Also Like

13 comments

  1. ko ni suka sngt join contest kan..hehe.. dh la adiah dia x menarik perhatian boboy langsung

    ReplyDelete
  2. Wow bestnya hadiah diaa! Goodluck Oniee! :)

    ReplyDelete
  3. woit...gilak..hahahha...xda motip disini...

    ReplyDelete
  4. thank you ampa na,onie try ja ni..kalau ada rezeki ada la kan...



    eh laki pon boleh join apa, kalau menang boleh kasi kat mak ke kakak ke isteri ke :)

    ReplyDelete
  5. wah.. entry yg kreatif.. thanks join!! and good luck k!!

    ReplyDelete
  6. ko mmg suke sgt tuli ssurat kan. kompem BM ko A++++++ dulu kan,,,

    gud luck onie.

    malu la nak psot gambo wed byk2.. ckup la tu nak bktkan aku mmg dah kawen kan. hehehehe

    ReplyDelete
  7. @Hanie_Dew tah la wei,aku kalau boleh semua benda aku nak buat dalam surat,gagagaga

    ReplyDelete
  8. wahh aktif cik onie join contest ya skrg :D

    ReplyDelete
  9. Wow congrate 1st place..
    Eh kite penah jumpe ehhh :D

    www.tetikusrusak.net

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..