Dapat jugak aku jumpa umie artoqiemie..

Assalamualaikum semua! Pahal ye tempat kerja aku ni banyak lalat,okay! aku mandi derr...tempat ni bersih je aku tengok,tapi kenapa lalat ni duk buat wabak tak tahwan tatau,aku tampo jugak la lalat ni *dengan lalat pon nak angin kan,huhu*



eh! tengok tajuk tengok tajuk,ada orang nak jeles tak?serius lah ni...kenal tak dengan umie tu?aku agak ampa kenai punya!semalam punya semalam aku jumpa umie,alaaaa ustazah hok hik hok tulah! betoi weiii... aku ambik dia kat airport pastu jumpa bawak dia jalan kat area selangor...



ampa tatau aku bawak umie naik moto dengan dia duk tak diam,huhu...ganaih gila duk atas moto,dia ingat moto aku tu unta gamaknya... so, aku dengan hati yang gembira pon aku bawak la dia jalan-jalan pusing sawah padi kat rumah aku tu....setai doh umie baq ang,tak nyesai ampa kawan dengan dia....


Aku tak sempat upload gambaq kat blog dan juga kat fesbuk, yang aku sempat kopipes gambaq dia yang kat entri je,muahahaha...nak tengok dak gambaq pa?memang setai gila lah!

kreatifkan umie ni..theme gambaq ni good vs devil..umie,kenapa aku tak nampak pon theme yang kau cuba nak sampaikan,aku tak dapat tangkap! grrrrrr....apa yang aku nampak kat gambaq situ pistol yang keluaq burung dengan earphone dengan kaset..kenapa kau kreatif sangat? salute dengan kebolehan ang umie...keep it up hik hok!


*berdehem dengan keadaan yang kuat*


lepas tu yang baca sampai abih entri ni memang dah kena tipu dengan aku lah,aku saja taknak cerita panjang lagi,kang tambah jeles kang even cerita ni sebenaqnya dalam mimpi aku,aku pon tatau kenapa aku boleh mimpi si umie ni,tak tahwan gamaknya,huhu...orang kata kalau mimpi gini kemungkinan besaq,kemungkinan apa? kemungkinan besarrrr..*tiru matluthfi* ada jodoh?


eh?lesbian apa duk jodoh-jodoh bagai ni..alaaaaa,jodoh sebagai kawan,gituh dong!teringin doh nak jumpak ang umie.. dah la,aku malas nak cerita lebo-lebo,aku mintak diri lari jauh-jauh dulu,aku tau ampa nak bidas gigi aku,tapi sebelum ampa bidas aku nak lari jauh dulu..hahahahaa!


p/s: malas nak lukis harini,huhu....eh lagi satu! rumah aku kat puncak alam mana ada sawah padi derrr... muahahahahaa!puncak alam ada hutan je derr..hulu gituh! aku syak umie duk kembang hidung masa dia baca entri aku ni,larikkkkkkkkkkkk~ang kena tau umie,aku peminat setia ang fullstop!

20 comments:

  1. hahaha...wah..admirer umie...untung umiw ehsem tuh..hahaha

    ReplyDelete
  2. lambai tangan gaya ratu cantik kat ang mocik,ahahahahaha.. walaupun dalam mimpi, at least ang tau cara aku duduk atas unta lagu mana.. haha. tu 1st assignment aku masuk class design la mocik.. rindu :’)
    mocik ang jangan doh nak wat kontroversi haha.. nak masuk newspaper lettew..uhukkkkss.

    ReplyDelete
  3. ishhhhhmeawwwneh......

    nakai tau..ingatkan jumpa betoi2 tadi..ekkekek

    nak mimpi meaw la...heheheh

    ReplyDelete
  4. @ctk umie ada orang kata ang ensem,hehe :P

    ReplyDelete
  5. @Umie Artoqiemie aku nak masuk paper ang ja,hahahaha!ang ada bukak sesi temubual paper untuk aku dak?kahkahkah

    ReplyDelete
  6. da agak kau memg nak nipu pon..haha..mmg nmpk sgt ko kate shah alam ad sawah..tang mane tuu..haha

    ReplyDelete
  7. ahaha.....mujur tak caya awal2...;p

    ReplyDelete
  8. hahaha gile la smpi msuk dlm mmpi..
    hoi hoi hoi.. jgn bikin gosip pns psl korg lesbian hahaha

    ReplyDelete
  9. Baru nak jeles betul² tadi! ;D



    Tula macam pelik jugak aku Umie sanggip ke sana semata-mata nak tengok sawahhhhh yang terbentang luas dekat tempat kau tu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. cisss..mujur mimpi..bru nk jeless..hehehee

    ReplyDelete
  11. memang tak caya.


    LALALALAL, tipu dosa tuuuu!!!

    ReplyDelete
  12. gua kenal umie tu.dia stay sarawak..
    haha..dari awal gua dh tahu yg ini cerita kencing..=p

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie