Fara fauzana bakalan jadi pengacara di Nona..

by - November 12, 2011

Assalamualaikum semua,happy weekend la noh..takrang sihat sik ? kmk kureng sikit,pagi-pagi lagi dah kena hujan.. pastu sampai office apo laie,kawe wak klua lektok pah on pah connect internet dengar hot fm...tengok-tengok pasa fafau, duh! padaha kawe tau doh pasa dio nok jadi pengacara...hebak la mu fafau...harini nak polah entri pasal fafau (sikda keje,haha)





Aku duk bayangkan macamana fafau mengacara nona nanti,maklum la nona tu formal...gegurl punya rancangan pulak,fuhh... nak pulak rancangan dah lama di tv3...masa maya karin mengendalikan nona memang kurang sambutannya tapi kita tunggu...fafau,go go ! harap ramai sambutan...harap okay


ohya...fafau mengacara bersama neelofa,pendatang baru dalam dunia mengacara...neelofa pon go go go....


konfem aku jadi pelanggan setia di nona nanti, kita tunggu nona 1.1.2012...ohyeah :D
fafai~

p/s: pahal la minggu ni lambat, dah la full working..nak ngorok(tidur) tau!huhu


You May Also Like

26 comments

  1. meaw bila pula nak jadi pengacara? hehe

    ReplyDelete
  2. tunggu orang panggey,ahaks... jadi pengacara dalam henpon boleh la,muahahaha

    ReplyDelete
  3. nona sesuai utk gadis2 ayu je..farah?? tepuk kepala tanya sendiri..haha

    ReplyDelete
  4. sat aku suh dia tepuk,muehehehe...harap okay la dia jadi pengacara, tapi pahal tv3 tak nak panggey aku tatau...muahahaha

    ReplyDelete
  5. nk tunggu gak ni tak sabau dah ehhhh

    ReplyDelete
  6. nona terlalu gegurl untuk fafau. bena sik? ahaksss

    ReplyDelete
  7. fara mcm kureng sesuai je nk handle NONA..kalo neelofa xpela mmg keayuan sikit..emmm xpe2 kite tgk nti =P






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  8. after browsing a lot of crappy blogs today, thisone is different!

    ReplyDelete
  9. different? more crappy blogs? T_T

    ReplyDelete
  10. boleh kot dia.. kan dah banyak pengalaman.. thaniah fafau..

    ReplyDelete
  11. aku harap farah fauzana jadi pengacara blog aku suatu hari nanti..amin...haha

    ReplyDelete
  12. fafau jadi pengacara nona?cam ade samting tak kene je..wakaka..

    ReplyDelete
  13. eh ye ke? wah wah,fafau kendali rancangan gegurl gitu,hehe

    ReplyDelete
  14. haha.. honest kite tak leh nak bayangkan macam mane fara jadi pengacara nona.. cam ta sesuai jek.. rakan die tu ok la.. heheh..

    ReplyDelete
  15. semoga fafau berjaya mengacarakan rancangan nora,mang la fafau tak gegurl sangat utk mengacarakan rancangan nora tu,tapi kita tgk...

    ReplyDelete
  16. sikpat ku imagine aih camne fafau jd pengacara nona tek
    kali rating nona dah trun, tpaksa la makei org nok fames dikit hihi

    ReplyDelete
  17. jue: kmk pon sikpat imagine,that's why kita tungguuuuuuu :)



    aku suka orang sarawak mai komen entry sebabnya aku boleh blajar lagi bahasa sarawak,it's cool :)

    ReplyDelete
  18. rating nona dh tak memberangsangkan kena ah amik pengacara yang memberangsangkan macam fafau ni....



    ;D

    ReplyDelete
  19. fara ni dh la jnis kecoh cket..cmne la die control dlm nona tu nti ea..ehehe =)

    ReplyDelete
  20. ahh...makan kacang jer bagi dia...senang!

    ReplyDelete
  21. aku akan tengok nona masa ada pasal kawen kawen je muahahhaa .

    ReplyDelete
  22. ila jarang tgk nona..

    duk ostel mana da tb..huawwawwa

    ReplyDelete
  23. tak leh tak leh!
    Fafau tu kan ker sasau sikit,
    pasal tu la dia bertahan dlm melodi punya la lama..

    tp kena tengok jgak lah,
    pasalpengacara nona ada koreografer utk bercakap, so mari kita tengok fafau plak jadi camner :D

    ReplyDelete
  24. kita tunggu auwww...kita tengok fafau boleh buat dak... good luck fafau

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..