Dulu dan sekarang

by - November 29, 2011

Assalamualaikum semua! tajuk kat atas tu aku rasa tak kait kot dengan cerita yang aku nak cerita jap lagi ni,haha! actually, saipa ampa duk kata aku tak tidoq haa?aku tidoq tau,tak semestinya ampa tengok 'bulat hijau' kat facebook 24:7 aku online, dush pala ampa sat g kot,grrr! twitter?sorry,i tade twitter,lalalala..i ada myruang jak :P


hmmm,kadang-kadang ber-blogging nak tergelak pon ada,sebab aku gelak bukan nak perli ke apa,tapi baca cerita-cerita korang membuatkan aku turut happy and happy and happy and happy,hiks..


dari aku blogging ni,macam-macam aku dapat..paling penting kawan.. tah,aku rasa blogging ni tak sama kot macam facebook.. kita add,pastu terus buat dono..kalau blog..asal je update mesti kita amik port sekali siap komen..and aku rasa dari situ persahabatan di alam maya semakin rapat! betul tak wei? alaaa,betoi kan jela,wahaha :P




nahhh, walaupun huduh aku edit tapi aku ikhlas,
aku pon tatau sebab apa aku buh gambaq aku tu,huhu..gambaq tu masa
kat kampung(kelantan).. wahahehuhohi




dari aku kenal zuan dulu sampai sekarang,memang banyak perubahan di blog dia,setiap entri pon memang aku rasa dah cukup mantap..good job zuan zuana! :P


banyak jugak blog yang selalu aku keep in touch! antaranya.. umie goreng, lea isnawi bukan anak mawi, hazanis makwe aku(haha),kim heerul bukan nama sebenar, daeng abu, ila honeybunny buatan manusia, arisha gadis kacak, ym bundle bukan sampah, adik kura-kura kesayanganku, paris tea lipton ,daddylicious bersama ibu dan twins comel, chuu muqlis yang sempoi, si ngok ngek yang memang ngok ngek, anisa hang bertuah, cikpia tekong butik, pondok usang pon okay, wanie tokei doodle, budak penjara yang comel (haha), aischa bukan adik scha, iznie bahasa sastera, aki klaka sarawak, si madi berlakon nak jadi robot, ardini humaira tak lama lagi berdua, starzieti bukan kembar, ain ssb gadis england, amir fx pakwe sarawak, ekabukanmakcikkau yang mereng, fathiah hamim mak kucing, sleeping maniac kaki auta (haha), syrupmasin pakwe kenchana dewi..



dan banyak lagi,maaf ye kalau aku tak sebut...yang aku tak sebut tu bermakna di hati aku lah tu.. aku hargai sangat dengan kehadiran korang di blog aku, terima kasih kerna sudi membaca setiap penulisan aku ..walaupun tak sehebat yang lain,huhu T_T


i love you kawan-kawanku diblog! andai diberi peluang suatu hari nanti,aku rasa nak je jumpa ampa...

okay lah,aku nak p teqqiak bawah meja sat,tetiba entry macam tacingkan...
fafai~

p/s: nama kat atas tu! chillax :P

You May Also Like

40 comments

  1. kite pon nak onnie...hehehheh

    *muka xmalu ;p

    ReplyDelete
  2. rajinnya kamu buat link utk semua..
    sYAbas!..

    salam kenal dari owner blog picisan ini.. ~lia irdelia~

    :)

    ReplyDelete
  3. kenapa ko cakap bukan sampah mocik..waaaaa..hahahaha

    ReplyDelete
  4. no hal la..^^
    thankz mention nama gua = )

    ReplyDelete
  5. ramainye kwn blogger dye.pasni list an ika juga ea..:)

    ReplyDelete
  6. secara jujurnya., pic tu memang huduh., wahahaha.. XD

    ReplyDelete
  7. a'ah oh, kalau kat blog kita boleh keep in touch tp bila kat fb dah lps tu jadi tak tegur.

    wah wahh eksaited ni. "aischa bukan adik scha" hahaha thanks cik onie buh nama dlm entry ni, :') muahh love you cik onie <3

    ReplyDelete
  8. macam menang anugerah punya ucapan pun ada =P

    ReplyDelete
  9. nama aku tak disebut..nmpk sgt hg...sudah..xnk tulis..kang tercabut gigi hg nnti..muahaaaaahahahaahha..

    ReplyDelete
  10. ya tebya lublu, sis onie! thanks for always making joke :') i do always appreciate every words that you've said to me! MUUUUAAAAHHHH, kisses mean LOVE. hopefully, our friendship will last forever and ever :D
    kenapa harus jadi kacak? cakep laah :D ngehehee.

    ReplyDelete
  11. huwaaa sambil kesat airmata mata ni,hehe.
    apalgi jum jumpa!

    ReplyDelete
  12. kenal seseorg melalui blog lagi best
    sebab kdg2 kita buleh taw apa yg die buat
    dan ade topik kalo nak bersembang nanti
    kan kan

    ReplyDelete
  13. alololo,, sweetnyerrr.. mentang2 aku orang kampung jemoreng ang bubuh goreng ye dak? baik ngaku...

    ReplyDelete
  14. yeahhahha...terharu la onie ada tulis nama ila gak..ehhe

    tu la seronok berblog kan....kita rapat sama2 blogger...muahhh..syg onie..meawww..ehhehe

    ReplyDelete
  15. setuju....member kat blog lagi dekat di hati...selamat berblogging...:P

    ReplyDelete
  16. naisb la nama aku tersenarai..kalau tak, nak p teqiak sat..haha

    jom2 buat gatheringn :D

    ReplyDelete
  17. hehe biasa2 je entry yg aku tulis onie oi :)

    trimakasih :'D

    ReplyDelete
  18. setujuuu. blog tak maccam fb
    beratsu2 kawan dalam fb tapi tegur sekali pon tak pernah..:)

    ReplyDelete
  19. Ehhh ada nama titewww laaaa! Terharunyewwww! :P Thank you Onie, I love you too! <3

    ReplyDelete
  20. love other blogger too :)
    salam maal hijrah

    ReplyDelete
  21. wahhhh....
    ramainya...awesome gituh!!

    ReplyDelete
  22. owhhh touching nyeee :')
    kite pon suke singgah sini
    baca entry2
    sebab cik onie lawak
    hahaha

    ReplyDelete
  23. yes.. lepas i blogging baru i ada kawan tau..

    ReplyDelete
  24. ah aku takde, nyorok bawah meja. sobs. hahaha

    ReplyDelete
  25. hentak-hentak kaki...

    akak mrajok !!! werkkssss :p

    ReplyDelete
  26. kawan blog lebih caring dari facebook

    ali petama datang sini best blog nie :) salm bloger baru ..<3

    http://cikwanielovela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. aku pun suka dunia blog ni sebab tak sangka akan dpat kawan2 macam ni..walaupun tak jmpe best kot..jmpe lg la best kot..hihi

    ReplyDelete
  28. cis..klu nk sebut comel..sebut je la..xyah nk ade "haha" kot belakang..menampakkan ko tulis x iklas..haha

    btw..nk jmpe ak,lik klate la

    ReplyDelete
  29. wahahahaha... sifu, bila masa aku tulis,aku menaip,kbai :P



    ala yg tade jangan sedih,korang tetap ada kat hati onie.. T_T

    ReplyDelete
  30. saya newbie di sini.. Harap boleh jalin persahabatan dengan group2 yng selalu datang sini.. salam ukhuwah

    ReplyDelete
  31. btol2..adiela pon lagi suka dgn pshabatan yang terjalin kat blog..mcm dunia berbeza dr dunia fb..fb lebeh ke stalker je..tp kat blog lbeh kpada yang mendengar crita dan luahan :D

    ReplyDelete
  32. yeaaah,i lerp u too! ^_^ betul,kita pon jumpa kat blog je kan onie.. :D hihi...

    ReplyDelete
  33. Fine! kitorang takdak pun. huh.. tacing...

    oh tidak ko ter-mention ke apa budak penjara yang comel..~~fengsan. hahahahahaha

    ReplyDelete
  34. alamak...meow mention nama kita...terharunya...

    thanks..:P

    ReplyDelete
  35. nama ceq x dak.so kita clash onie. T_T

    ReplyDelete
  36. onie awat mention nama aku,terharu ah,shuihhh*keluar hinguss..wakakaa

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..