Kembar aku ...

by - November 11, 2011

Assalamualaikum semua,baru lepas tengok korea kat 8tv,nyampah doh...start semalam la aku dah sangkut dengan k-drama,nyampah nyampah nyampah sebab aku akan menjadi pelanggan setia depan tv,huhu...


tujuan aku update entri pasal dominos dengan piza ni sebenaqnya aku dapat voucher yang boleh jimat sampai RM240, banyak offer di situ..ehem ehem..aku rasa harian aku bertemankan makanan dominos gamaknya, maybe aku delivery jak..nak pegi outlet dia johhhh,maklum la puncak alam ada apa ja..yang aku nampak kelapa sawit *napok beno nipu* satu lagi aku nak kasi staq(star) *dasar batak gini la,haha*

sorry la nokkk, blog aku ni kekadang je berilmu ,yang selebihnya merapu banyok,miahahaha..

so? apakah yang anda ingin katakan?haha




okay-okay ni lah kembaq aku #kbai



p/s: kesiannnnnnnnnn,tajuk dengan cerita tokok tambah aku mana lagi yang panjang? miahahahaha
p/s: ye aku tau ..ni entri memang tak ketahuan,sebab tetiba ada gambaq kembaq aku,hehe..harap kembaq aku tak marah .....kroh~

fafai~

You May Also Like

29 comments

  1. PERGH...TELIUR TGK GMBAR PIZZA..HUUUUUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  2. gambiaq kembaq noq... cam kenai je.. :-p

    ReplyDelete
  3. Haha lawak la Onie ni! But aduuooii terliuq tengok gambaq pizza tu!! And ohh, tu ke kembaq Onie...had dalam gambaq tu nampak skema sikit kot! hehe :P

    ReplyDelete
  4. ehehhe..onie tipuuu...kite kenaiii tu onie kannn...hahaha :D

    ReplyDelete
  5. @NinaAzterliurkan,sapa kata tak terliur bukan manusia,haha

    ReplyDelete
  6. @Daddylicious belasah mana? kembaq tu ka?kahkahkah

    ReplyDelete
  7. @budak penjara anak 5 orang da,so tak single la kot,haha

    ReplyDelete
  8. pizza enak skali loh..arisha kepengen lagi pizza biarpun udah makan sebentar tadi..ckckckckck.

    ReplyDelete
  9. @Ain SSB kembaq onie mang skema,lalalalala :P

    ReplyDelete
  10. gambar piza 2 sengaja nak kasi org lapar lettew

    ReplyDelete
  11. dominos sedap.. sedap sedap.. nak nak nak.. :D

    ReplyDelete
  12. ape lagi.. sponsor lah aku keh3..
    krm slm kat kembar ukuran pasport tu,jangan dok serious sangat.

    ReplyDelete
  13. sedapnyee piza..i love domino..tapi dear,tak paham laa tang kembar tuu

    ReplyDelete
  14. amboiii kembaq...anak 5 pun slim melim ag....ahhhahaha

    ReplyDelete
  15. tiba-tiba lapo,hehe

    bila nak belanja ni?

    ReplyDelete
  16. kembar la sgt..bweek..=p
    keh keh keh

    ReplyDelete
  17. Macam mana nak dapat voucher tu jugak? ;D



    Untunglah ada kembaq yang seghupe. Dah boleh bawak dia jalan² tepi sawah. Kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. itu kau kan.. bukan kembr ko kan.. nak main bom bom beng lagi ya..:P

    ReplyDelete
  19. ko molah ku tliur nanga piza ya..dah la kepingin juak mok mkn tek alu sikda juak singgah2 sampei hr tok hahaha

    ReplyDelete
  20. tu kembaq aku la wei,hahahaha...aku saja molah entri tok,saja mauk kasi lagi terliur,muahahaha..

    ReplyDelete
  21. pizza hut not bad pa. nak nak yg ultimate 7 cheese tu mmg fuhhh makan nikmat sgt. alhamdulillah ;)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..