Kepelikan -..-"

by - November 27, 2011


jam 10.00PM

kaklong: kaklong kenyang dah..
umi: hmmm
kaklong: nak tido dah..
umi: mu tu yolo la nak tido,tah tido atah kusi (duduk sambil online)
kaklong: beto la ni..
uncle: eh,kaklong nak tido dah?



Assalamualaikum bebeh! dah baca dah perbualan antara aku,umie and uncle aku?dah kan.. so, ampa nampak dak kepelikan di situ..betapa peliknya kalau aku cakap nak pada jam 10malam,muahahahaha...


ada sekali tu auntie aku tanya, 'bukan kaklong tak tido ke ?' aii soalan.. mencabar sungguhkan,tu soalan version perli ke macamana tu auntie hoi,geram nih.. tau la tak dapat ber-farmville di laptop anak saudaramu ini,haha..


walaupun farmville ni mainan yang agak lapuk jugak,tapi aku tatau la auntie aku ni tetap gila dengan game tu,haha..ada 1 hari tu dia sanggup bangun jam 4pagi dan masa dia on laptop aku tersedar terus tengok jam di henpon,peh! gini la caranya kalau berebut laptop,muahahaha.. :P


dicekau dari pocik google.. poster dia macam seram gila vavi kan, tapi tak seram pon, aku baru tengok semalam sambil menutup mata dengan selimut.. (kata tak seram).. sapa yang tengok
cerita ni? eh,aku nak tanya ni..fathia ada berlakon dalam cerita apa eh?yang dia pakai tudung,cepat kembalikan ingatan aku,aku lupa
fafai~

p/s: tajuk tatau buh apa,aku tibai ja la buh kepelikan walaupun ianya tak la pelik sangat,sekian~

p/s:untuk pengetahuan korang,aku layan al-hijab ni kat youtube jerrr..(bapak sadis ayat ko onie,haha) bape rating? okay,aku buh 2.5 ^_^

You May Also Like

41 comments

  1. pelik3..

    citer hijab ni bukan buat owg seram..tpi ketawa sebab bnyk adengan pelik2..heheheh

    ReplyDelete
  2. kau mang tak reti nak tido pun haha.
    aku tgah main castle ville ni ahahahahhaha..
    poster dah seremm.. huhhhhhhh. kau bagi how many stars?

    ReplyDelete
  3. stanza cinta la.

    rasanya kot.

    citer hijab ni, aku paling takut part intro die
    kemain menyeramkan

    huhu

    ReplyDelete
  4. xkenal pun siapa fathia. meaawww haha

    ReplyDelete
  5. err.tak tengok lah pula cite ni.
    kwn kecoh gak nak tgk.haha

    ReplyDelete
  6. sama ar..baru tengok jugak..
    awesome kot...dari tgk cte 'alamak toyol' yg sangat boring.. =.=

    ReplyDelete
  7. serius bosan citer ni,tak seram langsung...grrr

    ReplyDelete
  8. HAHA..mmg pelik klu kita yg jn tdo lmbt tetbe buang tebiat tdo awl.mmg kaw2 kne perli.+_+ abg x tgk lg hijab ni.tajuk cm tudung je. :P

    ReplyDelete
  9. btul ker auntie akk minat main farm ville? O.o

    x sngka.. haha ;)

    ReplyDelete
  10. nak ke tak?eja silap eh?hehe

    agak pelik la kul 10 mlm dh tdo..haha

    ReplyDelete
  11. farmville okey lg kowt dr main game spider..hikhok~~

    al-hijab??best berapa bintang eh..
    adik ku kalut nk tgk gak..heee:))

    ReplyDelete
  12. okeh la tu onie...

    layan jugak..ila xtgk g cita neh....xmau r tgk..takoot..hahahha

    ReplyDelete
  13. alamak hampir2 nak igt lah apa nama crita yg fathia berlakon tu tp tak ingat :(

    ReplyDelete
  14. kwn ak kata citer la hijab nih seram hahahaha..

    ReplyDelete
  15. fatia yg belakon stanza cinta ke??haha ko elok2..aku minat fatia..haha

    ReplyDelete
  16. nak tanya sikit nie... citer hijab tu pasal apa ek? tak tahu la...

    ReplyDelete
  17. takkan tak seram.. baru nak tengok.. tak jadi la tengok..

    ReplyDelete
  18. gua tak pernah main game application dekat fb.
    itu sume mengarut.

    ReplyDelete
  19. @cik ika tau takpa,yang seram pon jadi cerita kelako,haha

    ReplyDelete
  20. @Umie Artoqiemie aku reti tido okay,haha.. aku bagi 2.5 :)

    ReplyDelete
  21. @Lea Isnawi haaa! baru teringat,stanza cinta,hehe..intro je seram,haha

    ReplyDelete
  22. @kura oo meaw kenal lah eh?measeh,haha

    ReplyDelete
  23. @syafiqakarim tayah tengok la,tapi kalau dia nak tgk sgt kasi je,hehe

    ReplyDelete
  24. @AwieKashi awesome la jugak,hahaha...alamak toyol merepek -..-"

    ReplyDelete
  25. @aiEz tau takpa,huhu... punya la nak tunggu hantu,hantu pon macam gelabah je,haa

    ReplyDelete
  26. @Abg Stalker tak la...al-hijab tu benda yang ditutup/dibuka kat mata yg guna jampi apa tatau yang nak kasi kita tengok hantu..onie ingat al-hijab pon pasal tudung,err

    ReplyDelete
  27. @Miss Xyz auntie aku mang gitu,asal datang umah aku je mesti berebut laptop dengan dia T_T

    ReplyDelete
  28. @si ngokngek aku pon layan gak farmville dolu,hahaha... aku kasi 2.5 jak :P

    ReplyDelete
  29. alaaaa,tengok je ..tak seram pon sebenarnya,hehe

    ReplyDelete
  30. tgh pelik nih.. haha

    jom baca juup..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

    ReplyDelete
  31. erk..... ssh nk paham mula tu. ingatkn sbb takot nk tgok al hijab tu..

    ropenya brebut lappy ye...

    ReplyDelete
  32. hahaha dapat ko soalan mncabar..,ko mmg x tidur pon kan onie.. EKEKEK

    ReplyDelete
  33. haha.
    aku tengok hijab ni kat wayang
    dala aku ni mg penakot
    tambah2 sound effect kat wayang kan power.
    last2 suara aku je yang paling kuat menjerit,
    sadisssssssssssssss..:)

    ReplyDelete
  34. al hijab tak best ea?
    nasib baik tak pi tgk wayang
    ade hikmahnye takde partner nk g tgk movie tu. hurmm

    ReplyDelete
  35. oh aku tak kan tgk citer ni. kang aku join tak tido sama macam ko onie.

    fathis awek budak penjara tu?????

    ReplyDelete
  36. ala, al hijab tak boleh blahh, nak jugak hantu jepongg merangkak rangkak.

    -___-

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..