Lomokaki terbaik..

by - November 17, 2011

Assalamualaikum semua.. dari bulan punya bulan punya bulan lepas lagi aku usha lomo, last-last semalam aku terjumpa satu shopping online kat fb,pehhh! memang setai gila baq ang.. aku kalau dah jumpa memang hari-hari ,eh bukan hari-hari..everytime aku usha...tunggu masa je ni,hoho..

okay,jom kita usha lagi kat bawah ni,konfem hinguih ampa leleh tahap overdose+overdose+overdose=3kuasaoverdose (hamik kau)..


FUJI INSTAZ MINI 7S, 25


Penah tengokkan yang ni?


HOLGA GA GA GA


holga? aku prefer kalau ampa nak beli, ampa pilih kaler gini,kan ke setai warna macam ni?
aku paling caiyooo warna macam ni la dan yang ni adalah sesuai untuk beginner macam aku..(eh?)
(nak tebus kat admire aku la,bufday tak lama lagi ni,haha)



okay aku saja taknak buh gambar banyak-banyak,aku nak ampa sendiri p usha kat page lomokaki ni,memang leleh hinguih ampa,serious! (serious bagi yang berminat jela) aku tunggu masa je ni,aku nak beli sesorok,ampa tau la...gaji aku parents aku pegang,miahahaha! so,mengambil masa untuk aku cekau satu..


aku nak benda ni bukan sebab aku tiru orang ..bukan bukan.. aku nak sebab benda ni setai gila kot,boleh buat collection kat dalam bekas mekap aku (eh?)

ohya ohya..yang paling best pada warga penang, lomokaki ni dia dah bukak outlet di penang,gurney! promotion? ada! tak caya ampa p terjah page dia..rugi sape tak p,yang pasti aku adalah golongan yang rugi,huhu...


code tu?ehemmm.. tak rugi sapa yang minat benda ni, walaupun perlu keluarkan duit untuk beli filem tapi serious tak rugi,kalau dah minat apa salahnya kan ... lomokaki tahniah for grand opening .. ohya! aku rasa price setiap lomo tak lah mahal sangat,murah bagi yang berkemampuan ..berminat?apa lagi, p la usha sekarang!:D

apa yang terbaik? aku tatau sangat pasal kamera-kamera ni (noob) ... ampa suka hat mana? filem lak?aduhhh, katak di bawah tempurung betul lah aku ni..huhu



fafai~


p/s: aku tengah usha fish eye dan diana f+ ni... aku kalau nak beli something,betul-betul aku survey,huhu...please recommend web atau page kalau ada :)

You May Also Like

34 comments

  1. lomo kaki ni..ada kt 1st avanue penang..da p tgok hri tu..kdainya kciknya, tpi brg lomo2 kt dlm tu, mmg rasa nak SEMUA..kan senang kalau kaya..hahaha...

    ReplyDelete
  2. baru jugaklah beli lomo yang pic kat atas tu.best! puas hati :D

    ReplyDelete
  3. kalolah dni dapat beli... teringinnn nak sebijik :D

    ReplyDelete
  4. mmg cun .
    dah lama nak amek fisheye ngan underwater lomo tapi bila duit tak banyak mmg ckp guna air liur je lah . sobsss

    ReplyDelete
  5. hari tu dekat usm ada jual instanx mini. harga murah gila. bawah 200. slack gua takde duit jeee

    ReplyDelete
  6. kalau lah duit 30 kepal ... akanku hulur sorang satu,haha! tapi aku tengah sakit poket,takdan lagi ni...duh!




    weiiiiiii ! ampa nak p ka?nyesai aku habaq,jeles wooooo..ampa p aku tak p ,tak adil lah kan?haha

    ReplyDelete
  7. instanx mini tu best..... functions pun terbaek!!

    jom beli nambelas ratus!

    ReplyDelete
  8. Aki <- bukan orang lomo.. memey setail,tapi tak kena ngan hati.. :-p

    ReplyDelete
  9. kita punya holga banyak kaler tu lah,hehe,

    amik semua,baru best wo.jum pi beli diana f+
    p/s:cer tengok kat lomocrewz,bnyk gak

    ReplyDelete
  10. @cikpia tapi mahai,huhuhu

    @Aki tak kenan dah,grrr :P

    @si robot comel kira ada lani?okay jeles!


    @zulhilmi tempoyak murah lagi dari galaxy tab :P

    ReplyDelete
  11. omboii.. meaw dah main kamera lomo pulaaa. wink wink! hahah

    ReplyDelete
  12. benda tu memey style..
    dulu gua dgn member gua angan2 tahi ayam nak beli benda ini..

    ReplyDelete
  13. comel nyaaaa :D
    tapi
    tapi
    tapi
    det tadak.
    kak belanja kita satu nah ? hihi

    ReplyDelete
  14. stail ah lomo., aku hampir2 nk angkat sebijik kot beberapa bulan lepas hakhak

    ReplyDelete
  15. lomo ni masa form 4 je main., sekarang ni dah tukar angin., tak main dah lomo., hahahaha..

    ReplyDelete
  16. @Botak dah tu main apanya botak?holga ga ga ga?

    ReplyDelete
  17. http://nana4one.blogspot.com/2011/07/analogue-dan-aku.html

    nah ni pic lomo i dik

    ReplyDelete
  18. nak kamera2 tuh sume. belanje plisss. hehe.

    ReplyDelete
  19. jue ada jgk online shop jual lomo camera.

    aku tak minat nak shoot shoot ni. tiap pix yg aku shoot sume takde seni. hahahhaha..takde bakat langsung.

    ReplyDelete
  20. lomo nie camera yg bukan digital ke??

    ReplyDelete
  21. Ain pon nak jugak kamera lomo ni!! But tengah kumpul nak beli canon EO5 dulu nih...huhu.

    ReplyDelete
  22. pkai filem lagi feeeeeeling tau! :P

    rembat satu lekas. nak film lawa2 cari dekat clickdshop. lomokaki tak banyak choice sgt.

    ReplyDelete
  23. ni rase nk melawat gurney n 1st avenue ni ^^

    ReplyDelete
  24. aku tak pernah terfikir nak beli natang ni..hahahaha

    ReplyDelete
  25. bulu kaki orang tak penah jual kan? ok....kamera ni memang ohsemmm comel! :D

    ReplyDelete
  26. hg pi tanya si run aziluz tuh..dia tu hardcore punya lomo punya manusia..haha..(ayat cam kelin aih..hahaha)

    ReplyDelete
  27. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..