Muka aku lagi..

by - November 03, 2011

Assalamualaikum semua...semalam aku cek kat chat online ada 58 orang,harini terus naik dengan jayanya 149 yang online,mementang raya.. tak ngadap ampa kat laptop ni kann...kenyang makan lah tu?





high speed photography
high speed wooo... hebakkkk...


sebenaqnya aku nak cerita .... aku geram betoi kat adik-adik aku ni, asal umie aku belikan aiskrim untuk aku adik aku yang balun,asal umie aku buatkan milo untuk aku adik aku balun (milo buat sendiri je aku minum,milo kat kedai sorry) asal umie suruh aku lipat kain aku hulur-hulurkan kain bagi adik aku lipat last-last aku yang kena lipat jugak..see? makan ja depa mampu,kerjaan?aku lagik...


aku dah la duk apartment,aku paling benci bila jemur kain kena hulur hulur kat tingkap..tingkap lak ada grill, mengancam perasaan sungguh..aku rasa time tu jugak nak tanggalkan grill tu pastu aku duk kat tingkap sambil jemur kain,walah..konfem ada yang panggil bomba...


takpa laaa,aku kan kakak..bila takdak parents baru aku buli depa, buli bukan sekadar buli..buli dengan full pakej

buli+ tarik telinga+sebat+rotan kaki...

pakej semua tu bila depa duk buat tak tahwan la baru kasi,kalau duk buat baik takpa, aiskrim seketul aku kasi lagi,depa buat taik dengan aku..tulah pakej yang depa dapat,jangan tengok aku ayu begini tidak mampu wrestling dengan adik-adikku,ampa salah tengok..ampa rabun,haha


aku tau ni entri sikda motif,haha! dengan itu..fafai~

You May Also Like

13 comments

  1. boleh la jadi tukang sidai kain kat umah gua nie..still kosong..hehe..nak tak..? =p

    ReplyDelete
  2. hahahahah kesian kat hg .. aku dah larikk dari buat semua tu..kahkahkah

    ReplyDelete
  3. wakakkak...cian nya kakak onie neh...ehhehe

    optss adik2 cepat larik sblm onie mangamook ,buli ja kkejanya ya...ehhehe

    ReplyDelete
  4. uishh ptotolaaa timee parent onie balik depaa buli u balik.hehehe

    ReplyDelete
  5. hamboii , garangnyee mocik onie kitew ny :p

    ReplyDelete
  6. alahai.. adik-adik tok sak berkire sangat la..

    duk appartment sampai jemur baju kat tingkap... huiyo.. hati2.. kang terbang baju tu dibawak angin... hehehe...

    ReplyDelete
  7. motifnye apa ? aiskrim ke kau bengang nan adik2 kau , haha

    ReplyDelete
  8. woit pompuan, nie kain kat umah aku sebaldi g tak sidai..... tolong bley? he he....

    ReplyDelete
  9. Amboii, buli sampai full pakej! sabaq Onie, sabaq!! huhu.

    ReplyDelete
  10. ko nak sidai kain ala ala kat tepian beranda gitu sekali tebalik kompem bomba tak sempat dtg.

    best la pakej ko. all in 1. mana mau dpt tu. betuah la adik adik ko.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..