Objektif dan Subjektif..

by - November 21, 2011

Assalamualaikum semua.. semalam kan aku kan tak dapat online,sebabnya auntie aku berebut laptop dengan aku..berebut sebab dia nak ber-farmville,huwarrrr! last-last aku tidur je semalam..




apa yang korang boleh gambarkan dan huraikan tentang gambar di atas? aku kalau tengok mesti aku blur nak pilih jawapan yang mana..that's why, antara objektif dan subjektif aku pilih subjektif kerna hanya kita yang boleh beri jawapan berbanding objektif yang kena pilih..


Walaupun setiap objektif mempunyai jawapan,namun bukan senang untuk memutuskan jawapan yang mana lebih tepat dan betul.. tak kisah la,Objektif dan Subjektif dari segi apa pon..


Jawapan ditangan anda semua :)





You May Also Like

27 comments

  1. pakai buah dadu je kalau soalan objektif..ekeke..

    ReplyDelete
  2. aku suke soalan essay..haha..nak ikot pegi bukit tinggi :P

    ReplyDelete
  3. seronok sgt ke farmville tuh? cube tnye auntie awak :D sye tak layan game dlm facebook sbb lembab nak load -_-

    ReplyDelete
  4. klu soalan objective abg selalu baca jampi seblm bulatkn jwpn :P haha.itu je option yg ada ble blur.

    ReplyDelete
  5. ya betul,subjektif lagi senang dapat merekaaah! hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. salam singgah mocik..

    hehe.. sweet nama tu..

    btw.. salam kenal..

    JOM JOIN CONTEST KAT BLOG MADAM : CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ

    ReplyDelete
  7. @Ym.Bundle [Blog.Sampah] menjamin masa depan dak kalau guna dadu?haha

    ReplyDelete
  8. @syrupmasin aku pon suka beb, boleh gebang pepanjang,haha...(padahal 2 point je ada,haha)

    ReplyDelete
  9. @AmyZana tatau kat dia,hahaha!onie pon dulu gila farmville,tapi tu dulu,haha

    ReplyDelete
  10. @Abg Stalker jampi macamana?ajarkan?keluaq hantu dak agak-agak,hehe

    ReplyDelete
  11. @madammondoq wsalam kak,hehe... sweet ke?nama tetua pon sweet eh kak,kekekeke.. salam kenal juga dari onie :)

    ReplyDelete
  12. kalau soalan objektif aku paling benci kalau ayat seakan akan sama. kalau subjektif benci bila xde idea nak goreng ayat. hahahahha...

    makaceh la ucapan "hari tua" tu..uhuhuhuhu...tua umur je...harharharhar

    ReplyDelete
  13. gua suka obj. boleh bantai yabedabeduuu

    ReplyDelete
  14. suka subjektif sbb jawapan lagi kreatif.hahaha

    ReplyDelete
  15. ak pun lg ska subjektif.. bole tls pape.. drp kne plih.. pning pala..

    ReplyDelete
  16. subjektif buleh hentam je nak tulis apa

    cuma kdg2 penat nak menulis la

    hehe

    ReplyDelete
  17. ehh aku suke objektif lagi..hehe..tak payah pike nak jawab ape :D

    nak g berjimba dekat jusco ehhh..

    ReplyDelete
  18. kalau objektif,aki boleh skor a.. nasib aki sangat bagus.. kalau subjektif pula,setakat A+ je.. T_T

    ReplyDelete
  19. objektif sng nk jwb tp risiko tiggi ouh!

    ReplyDelete
  20. aku lagi suka soalan objektif...malas nak pening, aku hentam je jwpn...

    ReplyDelete
  21. i love to answer those categories! for me, answering those is a fun!! hehehe.

    ReplyDelete
  22. HAHA.dedua sama penting..subjektif boleh merapu meraban sikit bila nk jwb.klu objektif pulakk boleh main aci tembak jwpn.heheh. . :)

    ReplyDelete
  23. aqim lbih suka obkejtif..
    tpi sygnya dlam final takda objektif,,
    maka terpaksalah mnghafal utk sbjektif..
    hahaha :P

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..