Sambungan entri lepas ..

by - November 23, 2011

Assalamualaikum semua.. (sambil lambai-lambai tangan,hiks) maka dengan itu saya ingin promote satu online shopping yang sememangnya membuatkan korang jatuh hati dengan setiap item yang dijual,serious! tak rugi kalau korang terus scroll down dan terus ke page misslily shop ! aku yakin gadis-gadis di luar sana berkenan! taknak cakap panjang ..okay!



scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down
scroll down









dah tengok sendiri? cantikkan? satu item yang paling aku suka
tengok adalah bags! serious cantik gila..so korang jangan
malas jangan buat sombong,kalau nak tengok item yang
cantik-cantik lagi boleh terus ke page misslily shop!

TAK RUGI ! KEBANYAKAN HARGA BAWAH RM50!



EH EH... maaf,bags di bawah ni terus tak available kerna ini adalah beg yang aku
dapat hasil Giveaway di facebook .. tak menyesal aku join Giveaway yang simple dengan
hanya klik share..oyesh! THANK YOU BANYOK-BANYOK AKAK LILY!
SANGAT SUKA <3

KUNING! DAH LAMA AKU CARI BEG WARNA MACAM NI !
AKHIRNYA,TERIMA KASIH SEKALI LAGI AKAK :D
BOLEH ISI MEKAP,ISI JAJAN,ISI DUIT (macam la banyak sangat duit,haha)DALAM BEG NI,HEHE!
ISI TELEKUNG PON BOLEH ..


JANGAN LUPA KE MISSLILY SHOP TAU,YANG PASTI PENGHANTARANNYA
SANGAT CEPAT! TIDAK PERLU RAGU-RAGU ! BARANG TOKSAH KATA,MEMANG CUN !

fafai~

p/s: okay,puas hati ampa.. kan akak lily tu dah bagi tau nak kasi beg, mesti tak pebesaq gambaq tu,hehe... so,hadiahnya adalah beg dan bukan mekap okay sifu!hahaha..

You May Also Like

26 comments

  1. hamboiii tahniah menang tu...eh bila leh jumpa nie..:(

    ReplyDelete
  2. huish..sonok ye dapat pi jimba² ngan beg baru...:p

    ReplyDelete
  3. mek nis: bulan 12 ni ore baru start cuti sabtu ahad,tu pon sabtu half day mek.. yang pasti bulan 12 ni ! tapi kalau ore park kambinghini ore kat kampus yo buleh dop?

    ReplyDelete
  4. klu aku ada isteri mungkin dah ke shop ni..lalala~

    ReplyDelete
  5. @Maji_Rashid tak guna g la,sayang nak guna,haha

    ReplyDelete
  6. @Saiazuan ehemmmm,aku la jadi isteri ang wei.haha..boleh?

    ReplyDelete
  7. @Paris Lipton pegi sekarang! tak rugi,barang-barang dia cantik ,murah lak tu :)

    ReplyDelete
  8. syioknye.. teringin dni nak beli tapi tade bajet dah.. takleh kuakan duit sebab nak guna unt kawen sobsss

    ReplyDelete
  9. cntik gak wei.. feminin rupenya ko nih hak3...

    ReplyDelete
  10. i love the handbags...all of them! thanks for sharing :D

    ReplyDelete
  11. most welcome dear.. don't forget to sharing too ya :)

    ReplyDelete
  12. Meriahnya.. Sekarang nie takyah gi dah ke kedai sebenar... Kedai online pun cukup selesa dah sekarang nie...

    ReplyDelete
  13. akk suka beg kuning mcm tu onie , nak jugakkkkk

    ReplyDelete
  14. @AmirFX tau takpa kan,hehe...jimat masa,jimat tenaga...keluar duit je,haha :P

    ReplyDelete
  15. nak sh0pping online..pastikan duit
    ade..hehe

    ReplyDelete
  16. nak sh0pping online..pastikan duit
    ade..hehe

    ReplyDelete
  17. a'ah lawa , tali pendek ke panjang sket ?

    ReplyDelete
  18. nak sh0pping online..pastikan duit
    ade..hehe

    ReplyDelete
  19. lu menang beg ghupenye.
    gua ingt kan menang kereta control sebiji..hehhe

    ReplyDelete
  20. comel lah beg yg wrne hitam tu.. akk belikn tuk sye bole? hakhak

    ReplyDelete
  21. waaahhh...**rambang mata***best nya kau onie dapat handbag free. vintage bag lak tu. cis...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..