Student tuh,pon dah boleh pakai tab bagai, iPhone pulak ...

by - November 18, 2011

Assalamualaikum semua,duh! tajuk tak reti kasi pendek dah,huhu... wei-wei,puas hati dak tengok page lomokaki? mesti puas kan,aku tau ada yang tak berminat ..kata dalam hati dah la,jangan kekecoh boleh tak? hoho.. (garang ni garang)



Tetiba aku rasa nak keluarkan isu ni la,isu yang telah lama terkubur di memori aku,acececey... aku rasa korang pon mesti terfikir gak kan,macamana la student-student(IPTA/IPTS/Sekolah) sekarang boleh pakai tab,boleh pakai iPhone,Galaxy SII,BB bold and etc.. aku ingat,benda ni sekupang dua,rupa-rupanya..tudia aih! tak murah wei, beli banglo seketul pon dapat .. (napok beno nipunya)



aku penah pegang ja iPhone ni, nak pegang selamanya belum lagi..iPhone dak da lani, yang
paling latest galaxy note kan? tah,aku bukan tau sangat henpon bagai ni..sebelum aku terlupa,birthday aku tak lama lagi ni, ada sesapa nak hadiahkan aku benda macam ni dak?yang mainan sorry aku tak layan,kroh~



amboi onie,cerita ang ni serupa tak puas hati je kan,jeles lah tu tak dapat pakai macam depa,haha! jeles?sorry,tak pernah nak jeles okay.. aku tanya ja,ampa dapat duit dari mana?aku teringin nak tau..kalau yang pak tan sri,dato' mak pulak datin,puan seri aku tak kisah..ni yang bukan mak pak tan sri ampa guna duit tang mana? (sebok gila aku ni,haha)..


Alaaaa,aku bukan nak kata pa,aku teringin nak tau ja *muka innocent*



Oh,mungkin korang simpan duit dari kecik sebab nak beli benda gini kot,mungkin.... *muka pandang ke atas kening dikerutkan mata pejam tutup pejam tutup*


aku syak jap lagi mesti ada yang terasa,sapa makan lada,dia yang terasa berapi,sekian~
fafai~

p/s: wei-wei,aku menang GA fb shared doh, tak sabaq tunggu hadiah sampai, kang dah sampai aku memuji di sini ye,miahahaha.. -..-"

You May Also Like

45 comments

  1. haah betul.
    ceq pon pelik budak skola pon henpon bapak mahal.
    mane tah depa cekau duit.
    ceq pakai pon murahh jaa

    ReplyDelete
  2. aki masih pakai Nokia 3310.. best gile.. :-p

    ReplyDelete
  3. @Fara E's ang nak putaq belit pa...cikai tu cikai guano? blackberry?hehe

    ReplyDelete
  4. @IZNIE pelikkan,maybe depa simpan duit dari kecik kot,haha

    ReplyDelete
  5. sume kaya... blanje skola depa pun byk kot

    ReplyDelete
  6. tu ar, aku jeles weh tgk diorang pakai henpong mahal
    aku gak pakai henpong cikai je

    ReplyDelete
  7. aku jad student dulu pakai henpon nokia 3100 je tau.

    tak lama lagi nak beli Galacy S II. jgn jeles ye onie. tgu hang keja dulu.

    ReplyDelete
  8. student skang hebat, akk dulu takdepun nk pakai HP bagai....kene keje dulu merasa pakai HP

    ReplyDelete
  9. onie duk keje la sekarang, tapi gaji mak pegang,memang terbantut la nak cuci mata barang gini,hahaha....


    barang mahai,duit belanja pon mahai gak lah kan,haha

    ReplyDelete
  10. sis hanie nk blanje den satu.. lalalala~

    ReplyDelete
  11. membe aku beli galaxy s2 rm2000 beb

    phewww! gila x? student lg tu :P

    ReplyDelete
  12. biarlah dorang, dah banyak duit sangat memang mcm tuu. Esok aku belikan kau ipong, mau ?

    ReplyDelete
  13. singgah yer !!!
    tak larat nak beli gadjet2 mahal ni. pakai chokia je skang.eheh :)

    ReplyDelete
  14. Sekarang ni mmg...kat sini pon...semua budak2 baya kita pakai kalau tak iphone, blackberry latest skali. Kalau Ipad tu mmg canggih gila la konon -.-

    ReplyDelete
  15. haa dah tengok lomo kaki.. nampak je link cik onie buh, terus terpa klik. ehe minatt sangatttT!

    ReplyDelete
  16. klo punya uang banyak, semuanya bisa dibeli..hehe.

    ReplyDelete
  17. diorang rela mnabung nak beli barang mereka suka.. tak pun guna duit loan heheh

    ReplyDelete
  18. ahh bile la aku nak pakai iphone ni..nak gadai henset 2 bijik pn x lepas dowh..haha..dorg pakai duit mak bapak bagi belanja kot..hehehe

    ReplyDelete
  19. ooo..mak kau pegang gaji dia nak kumpul nak kawinkan ko la tu.

    ReplyDelete
  20. henfon yg ada nie pon stakat ley msj call jewp

    ReplyDelete
  21. haha..
    biar dorg je la yg jwp..

    hp org pun bese2 ja..haha..

    ReplyDelete
  22. Ya, mungkin karena itu

    ReplyDelete
  23. aku rasa diorunk pakai duit belajar diorunk oo .. sebab bila dah nak hujung sem tgk diorunk makan yg murah2 aje .. hahahha

    ReplyDelete
  24. nak pakai canggih2 tgk kemampuan ahh kannn.

    amboi lomokaki, lai lai, join pakai lomo laiii. hahah


    ;D

    ReplyDelete
  25. nk bg hadiah henpon? heh. bukan kata mainan punya. mmg harapan je laa. Ehh! hahah

    ReplyDelete
  26. pengsan tengok rega gadget sekarang.. huhu..
    beli hp hitam putih je..
    ang dapat hadiah ape GA kat fb tu? yang baju tu ke?

    ReplyDelete
  27. sebab dorang guna duit pt,haha sebab tu beli macam-macam,haha.

    ReplyDelete
  28. aku dah lama sakit hati pun pasal neh. rasanya dah dua post aku berkaitan benda2 neh :P

    ReplyDelete
  29. auni, xpe'lah bdk2 zaman skg kaye,iphone sekali petik terus dpt... hahaha.
    zaman kite dulu pakai fon y ade tiang je, bile dpt duit siling byk, mulalah nak call smu. hahaha...

    ReplyDelete
  30. aku masa stdy dulu sekali je tukar henpon.. tu pun atas desakan orng tua hahahaha..
    yg stdy lagi tu pakai duit pinajaman tak yah la nak beli henpon yg vogue sngt.. biasa2 sudah.. ya dak?

    ReplyDelete
  31. org yg gaji 4angka ni pun x pki gadget canggih ok.sbb lg canggih lg byk le bnd bkn2 disimpan.janji bole msj,call jadi le..:)nk pki bole,tp lama2 nti bosan jgk.simpan duit nk kwin. :P

    ReplyDelete
  32. Bro baru join contest denaihati tu

    iphone 4s harap onie suport bro yea

    http://www.trioseposen.com/2011/11/gadget-impian-bro-ahmad-ialah-iphone-4s.html

    ReplyDelete
  33. perghhhh, kalau dapat ni. aummmmm!

    ReplyDelete
  34. wuuu..family dia sponsor tu..bsangka baik..;p..

    heee..kita pon xpkai iphone..;(

    ReplyDelete
  35. saya memang teringin nak guna iphone ni. dgn mgikuti contest ni,harap boleh menang.
    tolong vote me. hehehe

    http://manmala.blogspot.com/2011/11/iphone-4s-gadget-impian-ku.html

    ReplyDelete
  36. akak yg dh keje nie pown kelipop2 je tgk galaxy note tue, simpan dalam hati jer cita2 tue..sobsobsob

    ReplyDelete
  37. dh keje pun x sempat nk ngumpul duit nak beli iphone dll yg sewaktu dgnnya huhuhu :(

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..