bentuk entri berubah seketika..

by - December 22, 2011

tu pon nak kasi tau kan? okay, sekarang betul-betul padat dengan kerja, so aku kat tempat kerja sah-sah tak boleh ngadap menatang semua ni..so,balik rumah aku dan sikit-sikt ja, tak mampu nak duduk lama-lama..


dengan itu,aku akan update dengan seringkas mungkin, maybe satu ayat .. dua ayat, tengok keadaan...


sampai sekarang berhutang balas kunjungan ke blog ampa,aku rindu ampa yang setia baca penulisan aku,love u so much bebeh!

You May Also Like

14 comments

  1. no hal la..
    love u too babey..keh keh keh..

    ReplyDelete
  2. kira lumsump la,hang hutang aku lagi 350125 balasan kunjungan..ekeke..

    ReplyDelete
  3. love u too. meawwwwwwwwwww. haha

    ReplyDelete
  4. cik onie-kak mila rindu kamu
    lama xnampak

    ReplyDelete
  5. kje ada gaji,blogging xdak gaji.so siapkn kje dlu. :)

    ReplyDelete
  6. si penulis blog dah hilang identiti???

    ReplyDelete
  7. onieeeee....hehe.balas blk.hahaha.. :)

    ReplyDelete
  8. Satu dua ayat konon.hahahaha.berayat ayat jdnya.hehehe. Lap u balik la.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..