bila mamak gelak kat aku sebab gigi..

by - December 20, 2011

Assalamualaikum ibuk-ibuk bapak-bapak sekalian,emangnya lo' kangen nggak sama guwe? sama diri guwe?sama ayat-ayat gila guwe? yang pasti guwe rasa gak ada shiapa kangen sama guwe...lalalala..


satttt,tengok tajuk balik..tengok tajuk balik.. ampa baca pon macam ada unsur-unsur kekejaman di situ kan? aishhhh,sapa kata tak kejam mai kaih aku nak taboh sesekoq,sampai hati ampa naaa... weiii,serious kot weiii..aku duk buat reja (read=kerja) dia buleh tegoq aku kata pasaipa gigi tu? aku mula nak cerita la kisah aku tu,kang aku cerita mamak tu tak toleh kanan tak toleh kiri kanggggg...amboiii,tegoq sungguh mamak tu,huhu....


aisshhh,tapi aku tak kisah pon..aku tau aku takdak gigi,so ada aku kisah? ampa nak gelak?gelakkkk jela...aku lagi suka kalau ampa gelak kat aku -..-"


faham? kalau ampa nak tau, aku dari semalam semalam punya semalamnya nak update blog ni haa,tapi post aku tu haa duk buat gelong padia tatau.. setting tang tu abih hilang, parokkk...so,sekarang ni aku duk guna interface hok baru .... 


okayyy,gambaq ni menceritakan .... tayah cerita la.. baca ja kat post yang aku taip tu,sekian..tak nampak? okay-okay,tape tu tak jadi masalah, untuk solve problem ampa klik ja gambaq tu :))

THANK YOU BATIK VALLEY :))
THANK YOU NAJWALATIF :))

okay! siap dah lap belog dari terus bersarang, hoorayyyyyyy! dua tiga empat kali ganda aku hutang blogwalking kat blog ampa...nape la masa ni mencemburui aku haa? hmmmm.... nyway,aku rindu ampa semua! rindu serindu-rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaa... 

okay,siap-siap.... aku nak rest dulu, ampa jangan ingat aku senyap sebab aku lupa kat ampa naaa,no-no-no...sama sekali TIDAK!

okay fafai !

You May Also Like

34 comments

  1. pehal jadi cegitu..
    sexy siot...keh keh keh.. :P

    ReplyDelete
  2. oooo... aku ingat aku je yang kena cam tu... apsal ntah... setting lari kot...

    ReplyDelete
  3. gua juga rindu sama la.. hahahhaa

    onie sayang..cuba tengok setting blog hang.. mungkin hangpa ada pi tukaq apa apa.. tu yg jadi lagu tu..
    tu la gatai tangan.. tak nak duk diam hahahhaa

    ReplyDelete
  4. hang kawan dgn najwa latif pulak dah.. wah onie dah taraf retis ni.. nak sign plzzzz... :P

    ReplyDelete
  5. aik,bru kjp abg tgglkn blog onie da femes amous mcm wawa latip ke? :D soal gigi jgn main2..bole bt gaduh ni kang.haha

    ReplyDelete
  6. onie awt tak pelempang mamak tue,kasi gigi dia herot..haha(baru puas hati)

    fuyoo,retisnya
    najwalatif tue(biasa ja)..hehee

    ReplyDelete
  7. agak kejam itu tajuk pheww
    untunglaa najwa latif mensi kat paper..

    ReplyDelete
  8. amboi mamak tu jujurnyaaa tak lapik nohh.. sabaq na kak . hek3.


    dan, tahniahhh, hihihi .

    ReplyDelete
  9. eleh mamak tuh tatau ketiak dia tuh busuk, ada hati nak gelakkan gigi orang ;DD

    ReplyDelete
  10. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo



    begitu ceritanya...mcm interface lama je... interface baru macam ni la ->>>>>>>> https://picasaweb.google.com/104214039466718972663/AdamfikriCom#5688334323208288946

    ReplyDelete
  11. @ABU aku tak usik pape pon naaaa, huhu..mujoq ada orang rindu kat aku,terharu,haha..... retis apa wei,haha

    ReplyDelete
  12. @Abg Stalker idak pon sebenaqnya,hahaha.... wawa latif g femes,hoho....

    ReplyDelete
  13. @si ngokngek kalau aku lempang jap g bos aku buang kerjaa aku,haha

    ReplyDelete
  14. @Umie Artoqiemie kejam kan,haha.... eleh,ang dah bergambaq dengan najwa latip takpa la :'( aku jeles,haha

    ReplyDelete
  15. @fathiahRAIHANA tula,sebab dia tak berlapik tu main redah aje,haha

    ReplyDelete
  16. @Maii Yusre mamak tak sedaq diri gu tu la,haha :P

    ReplyDelete
  17. @Adam Fikri jangan la panjang sangat oooo nya tu,haha

    ReplyDelete
  18. he he.... nak gelak jugak la.... he he.....

    ReplyDelete
  19. peh. najwa latiffffff. amboi.

    ReplyDelete
  20. bce tajuk jer akak dh gelak kaw2.. miahahahahahaha :p

    ReplyDelete
  21. aaahhhh..hang dah lupa ceq nohh!!..hehe

    ReplyDelete
  22. oke , suka baca loghat kedah kat blog ni . keepidap!

    ReplyDelete
  23. gigi migi sensitif doe.. slap2 leh masuk court tu.. huhuhhu

    ReplyDelete
  24. ish kejam mamak tuh. buat tak kisah jea k kak onie.. eh lama betul tak uopdate. rindu nahh

    ReplyDelete
  25. batik valley x retis pon..haha tp aku lagi suka ko dari retis..haha

    ReplyDelete
  26. Mamak tu tak sayang mulut! Pedulikan dia Onie!

    And tahniah! :D Kawan ngan retis dahh Onie kitaa! hehe.

    ReplyDelete
  27. fuiyoooo glemer gitu najwa latif pgg nama diaaa nohhh..

    rindu cik onie jugak. kai pun dah lama tak online ni..

    ReplyDelete
  28. setting kat blog tu yang tak betoi..
    cer godek2 sikit kat situ..kat bahagian formating.

    ReplyDelete
  29. owhh dia jd cmtu pasai tu interface lama la onie.. hat aku ponjd cmtu gak.. dah jenuh dah godek mcm2 pd hal bkn mslh setting ke ape.. smua pc kt ofis aku mmg jd cmtu gak.. so skrg mmg aku try new interface je.. lg puas nak taip entry..hehehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..