Jika anda diberi pilihan, anda nak husband anda cikgu,doktor or kontraktor bas?

by - December 31, 2011

Assalamualaikum semua, disebabkan giveaway by onie dah dilancarkan semalam, diharap dapat sambutan dari korang semua,hadiah toksah kata... terliur baq ang,ampa kena tengok sendiri lah kalau nak tau apa hadiahnya..



so,bukan ini aku nak cerita,tapi ce tengok tajuk tu haa,pendek je tu,nak lagi panjang tunggu entri seterusnya,ahaks! so,bila ampa baca balik soalan aku tu,agak-agak ampa apa yang korang akan pilih? doktor?cikgu?atau kontraktor bas? okay dah pilih?sila senyap lu...jangan kekecoh,haha



actually soalan aku ni bukan original dari aku,tapi dari bos aku sendiri, semua pekerja dia,dia tanya soalan ni,bapak serius muka dia time tanya kat aku, dengan itu aku sikit pon tak syak apa-apa... just fikir dan terus jawab and aku pilih CIKGU ! staf lain pakat duk gelak dah, lepas dari kena gelak tu aku pelik,baru aku terfikir.. soalan lucah gamaknya...



okay,aku dah pilih cikgu dan jawapan dari bos aku...




kalau pilih CIKGU malam pertama dan seterusnya..
jangan la bising sangat,nanti orang lain dengar...


kalau pilih DOKTOR malam pertama dan seterusnya..
sikit lagi,tak sakit ...

kalau pilih KONTRAKTOR BAS malam pertama dan seterusnya..
masuk dalam lagi,masuk dalam lagi...





demmmmmmmmm memang demmmmmmmm,lucah siak,kahkahkah! aku ingat soalan apa,sekali &&^&**&^,memang demmmm! haha...aku tau entri ni annoying kan?tapi dulik apa aku,haha!

You May Also Like

22 comments

  1. pilih engineer pulak..macam mana,..

    ReplyDelete
  2. hish! soalan apa tu! macam2..And nak wish selamat tahun baru!

    ReplyDelete
  3. hahahaah nasib baik bukan konduktor bas hahahah lucah.. :p

    ReplyDelete
  4. haha..terkena onie..happy new year onie:)

    ReplyDelete
  5. dah penah dgr teka teki ni msa zaman sekolah dolu2

    ReplyDelete
  6. onie sayang..

    selamat tahun baru ye..

    insyAllah.. qlah akan join giveawy.. tolong remindkan qlah ye bila onie jenguk blog qlah . <--saya gedik.. hihih .

    btw , qlah nak mingtak maaf bnyk2 kat onie kalau qlah ada buat salah . maafkan qlah ye :')

    ReplyDelete
  7. kontraktor bas la mantap hehe happy new year

    ReplyDelete
  8. Naper tak pilih harimau muda..? Hari2 mau... hahaaa...

    ReplyDelete
  9. kotor betul la otak bos ko hak3..
    nsb bek ak xplih sape2 hehehe..

    ReplyDelete
  10. klu pilih blogger? miahahahahahhaha

    ReplyDelete
  11. err tak paham.. innoncent kah saya.. uhuhu... btw kalo fara.. nak akauntan.. hahaa.. so tader dalam senarai.. :P.. btw slamat tahun baru..

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru mokcik meow.

    moga impian 'gigi' anda tercapai tahun ini :)

    ReplyDelete
  13. ANDAI HATI DAH SAYANG... SESIAPA SAHAJA...

    selamat tahun baru dik..

    ReplyDelete
  14. hehe!
    kalau gitu jangan kawin ngan pengarah pilem. kang...
    'light! camera! action!!'

    heheh

    ReplyDelete
  15. kita nk jodoh kita dgn DIAAAAA :) HAHA

    ReplyDelete
  16. hahahaha
    ok lah tu pilih cikgu..
    senyap je..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  17. hhahaha. cessssss.. ingt ade betul2 alasan stail.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..