LISA SURIHANI DAN YUSRY KRU UMUM TARIKH NIKAH..

by - December 23, 2011

poyo je,kata nak update sekerat dua kat entri ni ..tapi tak boleh, tangan ni kalau dah terserempak dengan huruf-huruf susah nak berhenti ye DOK?haha


tu kan, aku pon nak buat jugak entri ni sebab apa? sebab ada yusry, sebab yusry hensem,sebab yusry kaya,sebab yusry dapat lisa,sebab lisa untung dapat yusry, tapi tak untung dari segi apa? weiii,aku cukup tak suka bila manusia yang tak berakal fikiran cuba mengaibkan orang lain...


cuba la doakan sama hubungan depa berpanjangan,ni tak..tak boleh tengok orang bahagia langsung...




actually lah kan, sabtu ni bersamaan besok 24 haribulan depa nak umum something special,okay..aku tau depa nak umum padia,umum bahawa aku akan jadi pengapit depa, tapi TAK! mimpi je semua tu... hmmmm



artis!


okay aku tau aku bukan artis,tapi aku nak jugak buat pengumuman ...aku nak buat kat shopping mall,aku nak kasi orang yang tengah duk shopping dengaq bahawa aku nak kawen pastu buleh depa teqoih p beli hadiah masa tu jugak, konfem !



konfem la hidung ang sempit onie oii...


aku bukan mendoakan, tapi betul apa realiti ARTIS ni.. heboh sana heboh sini, sat g duit hantaran kira nak 10 angka tambah pulak RATUSAN SPONSOR.. shoot sana shoot sini, last-last ke mana? court jugakkkkkk... ehhh,pasal aku ni duk buat kalut tatau..



gitu lah cerita dia, cerita ni bukan kaitan dengan depa pon tapi ampa sendiri buleh tau kan.... DUNIA RETIS!



HARAP MEREKA BERPANJANGAN...TARIKH KAWEN DEPA 11.1.2012 APO? OKAY,KITA TUNGGU ESOK,KITA TUNGGU....LOVE U LISA,LISA JE LOVE U..KANG AKU LOVE U YUSRY, KE COURT LAk JAWABNYA...


okay,fafai~

p/s: aku rasa gini, apakata hat retis-retis tu cari aku.... konfem tak banyak KES CERAI.. k babai babai babai

You May Also Like

20 comments

  1. ciss.. yusri rmpas mk we aku..haha dh la artis kwen2 cerai..baik bagi aku je..

    ReplyDelete
  2. cari lu.?
    minta2 la . keh keh keh..

    ReplyDelete
  3. ouh. xtau la plak diorg nk wat umum something. hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe meow lAk bila nk kawin..:)

    ReplyDelete
  5. kalau retis cari hang aku rasa cerai gak..... aku yang baca blog hang seminggu sekalipun meluat, laki retis hang yang ngadap hang 24 jam tatau la rasa camna. he he.....

    ReplyDelete
  6. apa ??? love u yusri ??? see u in court!!! kahkah

    ReplyDelete
  7. doakan diorang berkekalan.
    tp kalau tak berkekalan pun
    tp pocket yg jd pengganti yusry..
    ok jgak appaa!?

    heheh!

    ReplyDelete
  8. "cisssss dah dapat era, my lis pula.. ko nak hot2 je an yus" grrrr gigit batang idung ko!!! xD

    ReplyDelete
  9. muahahah tak pasal2 i love u yusry.. wujud cinta tiga segi.. gagaga

    ReplyDelete
  10. Wahhhh..cantik nya lisaaaa.. Aku doakan mereka ni bhgia ke akhir hyat.sepdn sungguh.

    Kitrg pun rindu ko...kitorrg pun rindu koooo

    ReplyDelete
  11. hahah. wahh lisa nak kahwin dah ya, tahniah buat lisa dgn yusry. kak onie bila lagi? :D

    ReplyDelete
  12. Retis dunia dierang mmg camtu kot.. :D

    ReplyDelete
  13. amboi-amboi onie..aku kasi geng dgn makcik seblah kampung,baru tau kot..haha


    HAKIKATNYA:ONIE JELES
    hahaa

    ReplyDelete
  14. really? they both suit perfectly! hehehe.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..