setiap gambaq ada senonohnya

by - December 26, 2011

Assalamualaikum semuaa! happy weekend! selamat bercuti! aku tak sabo tunggu makcik aku dari kelantan mai umah sat g, oyeah! oyeah! sebelum menunggu ketibaan makcik aku ni, aku nak kata la yang aku ni rindu penang,aku tatau penang tu duk rindu aku ke dak...


mempersembahkan gambaq basi...



kanan kiri lecturer sekepala dengan aku and the geng..ada sekali tu penah lepak sampai
pukul 2 pagi kat old town belah juru,penang tu haa... mujoq lecturer aku
belanja,kalau dak pakat kena basuh pinggan la sorang-sorang,haha...hok tengah tu queen .. bangga jap ngko dapat queen masa dinner kat poli tu,bluerkkkk..tapi hamper jela, ingat dapat kereta...hoho...


gambar ni sepuluh ribu kali aku suka, setai gila vaveng.. takdak sapa pon yang snapkan,aku buat timer...


first time aku kenal apa itu gathering! aloq setaq aku sanggup turun..malas nak cerita nama ampa,ampa tau la sendiri,haha :P


waduh! nak upload gambaq len gambaq ni hat masuk, doraemon betol...


okay! sempat la shoot sikit dengan photog yang merangkap classmate gua...
laki dalam gambaq ni kawan aku dari sekolah menengah sampai ke sekarang, makan sama buat assignment sama sampai orang kata aku couple dengan dia,hallooooooooooooo....classmate kot,couple mende? tak syok langsung couple dengan classmate,haa gitu...


nak jadi bawang putih ngetest nyanyi lagu kawen dengan anak raja tapi anak ikan yang datang, ka babai babai babai babai


dulu masa kat penang, tak kat padang kat futsal tak kat karaoke kat kedai shisha ..pastu tak kat shopping mall kat pantai, okay dulu aku ngaku aku nakal gila fafi..sekarang dah tau yang mana patut dan yang mana tak,hoho


satu lagi,tak kat rumah kat mcd..keje tau nak melahap jak..dari kiri: dd, aku,tomatokering hok tak kering...nampak url tu? actually tu url blog lama aku,aku tak sure wujud ke dak,kalau nak tau ce search tengok,hoho


aku tatau nak kata apa kat gambaq ni, ampa describe la sendiri...dah la kabuq,huduh pulak tu,muahahahaaha! time ni aku duk practical so baju tu sangat lawa kan,ekekekeke... gaya seseko macam apa la..haha!orang suruh practical benda len duk buat.. tudung putih tu aku tatau sapa dia,muahahaha...


okay,nak siap-siap tempek mekap kat muka,gincu kat bibir,eyeshadow kat mata,blusher tang gigi...ehhhh!tersasul... macam aku je nak kawen kan, okay.. happy wedding hok mana nak kawen arini guwe ucapkan...nak makan nasi free arini,oyeah oyeah

fafai~

You May Also Like

41 comments

  1. gambar ramai2 tu yang kiri sekali cantik..

    ReplyDelete
  2. huk aloh, mocik hok kiri sekali tu? cantik eh? nah seposennnnn..haha

    ReplyDelete
  3. ala hai...
    pic dia semua nyer menarik..
    rindu nk snap ngn mmber...
    tapi semua dh keje...
    xde masa...
    =(

    ReplyDelete
  4. yess. tak syok pun couple dgn classmate.

    *tp ada org kata cinta itu buta? ouchh.. meaww. haha

    ReplyDelete
  5. ahaha..yg guna timer tu xmnahan...:>..hahahaha...kesian plak bnyik...


    p/s:time praktikal hg ohsem gilaaaa..hahahaha..:P

    ReplyDelete
  6. @kura buta tak buta takmau onie,hahaha

    ReplyDelete
  7. @cik bulan tak menahankan, takdak sapa yang amik,haha.... ohsem ka gitu? macam cacat ja aku tengok,haha

    ReplyDelete
  8. makcik kami pun mai rumah jugak :>


    suka gmbaq gathering tuu, hihi.

    ReplyDelete
  9. onie tuptup,esk hang kawen dgn classmates gak...*tudiaa aku sumpah hang..haha


    kak,muka doraemon tue,mcm nk mintak kawen ja...haha*peacee

    ReplyDelete
  10. @fathiahRAIHANA syok kan,hehehe... onie pon suka gambaq hat tu,hehe

    ReplyDelete
  11. @si ngokngek ang jangan wei,hahaha! siap sumpah gitu,haha..kejam gila..... muka doraemon tula muka orang muda :)

    ReplyDelete
  12. Rumah kat McD.. Fuhhh... Mmg kuat melantak la nie.. Ataupun mmg tukang basuh jer.. hahaa...

    ReplyDelete
  13. gambo yang duk kat batu tu ohsemmmm gilaaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. ehemmm... classmate eh?? ekhemmm.. haha.

    ReplyDelete
  15. meaw ni memang suka bergambar

    p.s lama x nmpk meaw merayau2 di blog zuan, adakah entry di blog zuan semakin basi??

    ReplyDelete
  16. aku lagi suka tengok gmbar makcik tuu, yang no 2 tuu. jujur

    ReplyDelete
  17. gambar doraemon gak yang aku suka...

    ReplyDelete
  18. ohsem gmbr2 ko hak3...
    stylo abis la...

    ReplyDelete
  19. wah semua gambar rare :)

    smart kot dgn ekspresi semua..heee :D

    ReplyDelete
  20. gojesss picha yg no1 tu...eh jom la join...bukan dgn bunga pun xper..mana tau ada rezeki yg guna random org tu...^^

    ReplyDelete
  21. ho ho ho! let's camwhoring together once we meet! hehehe. cantik foto2nya!

    ReplyDelete
  22. wahhh santik santik.. semua pix nice.. mocik guna photoshop play ke?

    ReplyDelete
  23. setiap gambaq ada cerita disebalik cerita....

    i loike...

    ReplyDelete
  24. phew ! old skewl la pic2 nya. sgt cntik !

    ReplyDelete
  25. baju batik..
    kain batik..
    boleh jadi duta batik ni..
    hehehh

    ReplyDelete
  26. aku kena buat gak la entri buh gambar banyak2 camni............ dari mula dulu sampai la ni. mesti best. ha ha....

    ReplyDelete
  27. WEH.. ASAL AKUJ RASA KAIN BATIK KAU SAMA MACAM KAIN BATIK AKU . <---- AKU TAK TAU PERLU KE MENTION =_='

    P/S: SALAM KENAL K..

    ReplyDelete
  28. Eh gambaq basi pun ada ka?

    P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

    ReplyDelete
  29. Onie comeiiii! Dalam banyak2 gambar, gambar peace tanduk dua tu jugak yang menjadi pujaan hatiku! hahaha :P

    ReplyDelete
  30. hakhak, ni smua gmbr2 lagenda ni.. kehkeh

    ReplyDelete
  31. onie y sempoiiiii...

    cntk la skirt onie....nak jugak..ehheheh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..