faham apa maksud ikut kiri jika tidak memotong?

by - January 13, 2012

Assalamualaikum semua! walawei, aku syak tak ramai dah yang rindu kat aku,aku je rindu kat ampa, TAK ADIL memang TAK ADIL sebab aku je yang rindu kat ampa,ampa semua apa cerita wei?aku tak ley nak sekodeng sangat la blog ni,takdak masa nak ngarang,tak dak masa nak komen-komen,takdak masa la senang cerita...


okay,even korang taknak tau apa yang berlaku kat diri aku ni ,aku nak jugakkkkkkk cerita, biaq la ampa nak kata aku ni ter-overdose ke apa ke,ekeke.. (macam gamfan la pulak ayat aku sat-sat)


blablablablablablablablabla...haaa,macam tu la ceritanya, lani tau dah kan? kalau dah tauuu,yuk baca apa yang sepatut aku nak cerita kat korang,haha!



pendek je ceritanya, cuma paham tak paham jela,haha! okay macam ni, sape suka ikut lorong kiri ?sah ampa belum ***** ,lalalala..klu di sini, MEMOTONG ! *yang faham takpa la,yang tak faham hahahahahahahahaahahahaha*


okay fafai :P


feshanan dari sayewww: jangan lupa join giveaway dari onie :P

You May Also Like

8 comments

  1. ape ko merepek ni onie-_-'..ekeke..
    p/s : merajuk la ko lama tak singgah blog aku..

    ReplyDelete
  2. ekekeke. aku sepertin-nya FAHAM dengan maksud mu itu :P

    ReplyDelete
  3. rindu kami dakkk? kami pun dah lama tak snggah sini, heee.


    nak habaq ni kak onie,
    org tak paham ^O^

    ReplyDelete
  4. nih psl memotong kt jalan raya ke?????

    ReplyDelete
  5. haha
    memang tak reti bahasa orang mcm ni.

    ReplyDelete
  6. rindu onie...muah HAHAHA

    ikut kiri ka kanan ka,ceq tak tau tak sempat lg bca buku lesen

    ReplyDelete
  7. lane kiri kena buat lane memtong sbb org duduk lane kanan tak paham bahasa ke lane kanan kena bawak laju tp bawak terkedek-kedek. haa mcm mana tu :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..