Selamat Ulangtahun ...

by - January 31, 2012



Assalamualaikum semua..kabare? ehem! nak hadiah-nak hadiah! actually,ini bukan lah ulangtahun onie,acecececeyyy...mesti semua cari tempat komen nak wish selamat hari tua kat aku kan...haha! bukan bukan! sebenarnya, setelah lama aku TER-gelar blogger, makanya sudah setahun aku berkecimpung sebagai blogger utara,ahhh..lantak la ampa nak kata pa, even aku dah balik ke pangkal jalan (balik selangor dah) aku tetap nak jadi blogger utara....

sebelum aku beletiaq panjang, dengan ini saya bernama SITI AUNI AFIFAH BT GHAZALI mengucapkan selamat ulangtahun KBU ,semoga kita semua terus mengekalkan tagline WE ARE FAMILY ,dah setahun dah KBU ditubuhkan... even,aku dah balik ke pangkal jalan dan sekarang busy cari nafkah dan jarang menegur dah,tak semestinya aku TERUS LUPA kat ampa semua, perkenalan kita semua membawa seribu makna pada onie !


penglibatan onie di kbu sejak:-

bulan 12.2010

okay,masa ni aku first time kenal apa erti gathering sebenar.. macamana nak berhadapan dengan kawan-kawan yang sebelum ni kita berborak di dunia maya terus ke realiti, whoaaaa! masa ni serius aku malu gila..segan lagi lah ada... dengan pengalaman aku yang pertama ni,aku rasa lagi semangat nak join geng KBU, sebab aku tau depa macamana...



aku yang kiri sekali tu, adoiiiii..bajet dol aku time ni,nak buat macamana,tula zaman aku muda,lani tua dah...

bulan tak ingat,tapi tahun 2011 la,awal tahun kot:-

masa ni aku turun sesorang, dari penang ke loqstaq pastu sampai shahab tunggu cik gksb pick up aku kat bus station then menapak kat rumah cik gksb, tudiennnn,detail dak?haha... tidur kroh kroh kroh,esoknya kami gerak ke bandaq loqstaq untuk appointment dengan geng KBU..pum pam pum pam pum, plan kami seterusnya ke perlis...pehh! sakan dak kami?haha....
tulah ceritanya,hehe....

gambaq sedikit kaboq tang aku,okay aku jeles yang teramat sangat,haha!




ikutkan cerita aku 7 hari 7 malam tak habis, Kami blogger utagha sangat sempoi ! jenis tak memilih jenis tak sombong jenis tak bajet retis (eh,tapi macam ada je,kbai) ... yang tu je aku suka dengan geng ni, wei ampa... aku tau aku bukan orang utara sejati,tapi please kasi lesen kat aku untuk jadi blogger utagha pelisss! hehe...



apa yang nak aku katakan,KAMI BLOGGER UTAGHA memang best ! paling sedih bila ada majlis perpisahan di banglo aku sendiri (banglo sewa je hoi) .. THANK YOU ampa yang sudi datang hari tu, aishhhhh..aku rasa macam baru je berpisah, aku nak stay kat utara je buleh dak?huwarrrrrr!



WE ARE FAMILY !




gambaq bawah sekali ni aku takkan lupa, sebab apa? nuh nampak dak teruna sorang tu? aku rasa time ni macam nak pecah perut duk ngenat mikro..nama manja teruna tu mikro,kahkahkah... pastu yang duk jadi anak yusuf taiyoob ni aku lah, sapa yang ada kat tempat kejadian memang rasa nak berterabur gigi,huhu... okay jap! smart dak baju kami? ekekekeke....mikro,pasaipa pandang lagu tu?malu cheq nak tgk gambaq ni lelama,muahahahaha ..terima kasih sapa yang buat game ni, dari kena buat aksi rempit kan,kotak beracun pasaipa la takdak punishment yang paling senonoh sikit, buat la berlakon jadi orang gila ka,mau jugak aku,kahkahkah












tamatlah cerita onie, SAYANG KBU,auwwwwww :))
cik gksb ! terima kasih kerna memperkenalkan KBU pada onie..jasamu dikenang sampai ke dalam troli,haha :))

You May Also Like

23 comments

  1. wahahah selamat ulang tahun KBU! hehe.. btw heiii name u comel la.. heee.. :))

    ReplyDelete
  2. bukan mikro ka yg malu time tu...?? Onie yg ngorat mikro kan... hahaha~

    ReplyDelete
  3. alalalalalalala. tomeinya. eheheh :D

    ReplyDelete
  4. @Nur Farah Hani nama kita memang comei pong,parents yang kasi :P




    measeh awok :))

    ReplyDelete
  5. @mikro_kokus kotak beracun kot yang suruh,onie bertindak mengikut arahan je,hahaha

    ReplyDelete
  6. @fRaMe LenSeS abg nadh tu nak tomei ugok letew,haha

    ReplyDelete
  7. fineeee nama kmi xdak!


    ***terjun bangunan

    ReplyDelete
  8. tu dia semangat blogger2 utagha.. aki join leh dak?.. anggap je aki orang penang.. ha ha ha..

    ReplyDelete
  9. banyak kenangan kita di KBU ni kan?

    sob sob sob...

    tapi kerana komitmen semua la segala event kita berjaya...

    =)

    ReplyDelete
  10. taknah g mana-mana gath lagi

    huuu

    ReplyDelete
  11. wah cm seronok je pg gathering.. ak xpena kot pegi.. haha
    slmt ulang taun kbu!

    ReplyDelete
  12. ehem..ak nmpk ade yg cun la lam pic tu..kim slm ye..haha

    ReplyDelete
  13. sape wei sifu? haha..tak mungkin aku?so yang mana satu?meh nak kimsalam,haha

    ReplyDelete
  14. tu taman jubli emas kan..dekat sgt dgn umah ila..hehehhe

    ReplyDelete
  15. happy birthday kbu.

    happening je kan geng kbu.

    onie. lawa la banglo ko. hihihi

    ReplyDelete
  16. huhu ko ngan tomato tu sama je dressup..haha yg gmbar last tu nmpk mcm laki tu jatuh hati je..hehehe

    ReplyDelete
  17. wehhh! nak join jugak! aku pon utara mari ni...

    taktau pon kata ada benda2 macam ni siap buat jmpa2 lagi, best lahh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..