Terbaik dari ladang ..

by - January 28, 2012

Assalamualaikum ... lelong lelong, karpet dari bangla ada,dari indo ada,dari puncak alam pon ada,mai la beli.. cheq datang dari jauh,penat tau junjung karpet atas kepala ni haa... OKAY CUKUP! haha...


actually kan, aku bukan nak lelong karpet tak tentu pasal kat ampa,tapi aku nak ajak ampa shopping,haaa..aku tau,gaji ampa tak lama lagi nak kluaqkan bagi yang bekerja tu... so,di sini aku nak ajak ampa shopping,memang terbaik dari ladang sebab item dorang semua cool bebeh ! memang tak rugi kalau ampa shopping kat depa...


di sini, aku perkenalkan 2 shopping online yang pertamanya HAFDYAA HIJAB dan OMG IT'S US ....





antara koleksi daru hafdyaa hijab ! kain pasang tu memang walah ! terpikat onie, so kalau korang nak tengok nak usha nak borong terus sila ke page hafdyaa hijab ! tak rugi, memang berpuas hati kalau korang ke page hafdyaa hijab <3




OMG IT'S US ! terbaik ! sebab nampak tak kelainan item yang dijual tu? plain tom shoes dengan jam tu, tercabut bulu hidung ku menengoknya! semua bikin cairrrrrrrrrrrrr saja, so apa lagi... nak cair jugak jom ke page OMG IT'S US



so jangan lupa ke page OMG IT'S US dan HAFDYAA HIJAB !

SELAMAT SHOPPING SEMUA :))


p/s: ehem,owner omg it's us dan hafdyaa hijab,adakah kamu sepasang suami isteri :))

You May Also Like

16 comments

  1. awahh.. tengs sharing geng!! belikan saya jam tu.. :D

    ReplyDelete
  2. okehhh..

    sekarang jugak ila nak g terjah..heheh

    ReplyDelete
  3. mek...nok beli...tp xdop duet....hehe

    ReplyDelete
  4. onieeeee
    ak x keje lagi..
    meh la blnje aku mwahahahaha

    ReplyDelete
  5. onie syg...lama jugak xdtg sini.rindu awak jugak...

    hurm, laju2 kita buka page 2 :)

    ReplyDelete
  6. amboi kemain bisnes...ekekeke..
    sy xde duit pecah la..ada duit besar je..10juta..ada tukar?ekekekeke

    ReplyDelete
  7. nampak cam kasut penguin jer tu:D
    yg purple tu:D

    n jam untuk tunjuk ari?
    so kita dah tak kira pasal jam or minit lagi dah ker?
    ohh.. soo menarik:D

    ReplyDelete
  8. menarik la jam tu.. zuan tgh minat jam.. :D

    ReplyDelete
  9. baru posting.gaji akan dpt 3 bulan kemudian..sobs*

    ReplyDelete
  10. bestnya..
    lg best kalau ad insan yg sudi jual dgn diskaun :) hehe

    ReplyDelete
  11. jgn bagi L tengok... nt beli plak.. huhu

    jom hayati..=)
    lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

    ReplyDelete
  12. jam tu style la.tp nnt jam baby g aku merajuk. ahahhaha..kasut tu pun lawa. oniee..ko ni buat tgn aku gatal nak klik maybank2u. huhu.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..