Hari dating

Assalamualaikum wbt.. masih ingat dengan onie? ah! konfem-konfem sorang pon tak ingatkan? okay tape laaaa,sape la diri ini untuk selalu di ingatkan *start dah ayat mabuk*

cerita aku ni tak pernah basi, selalu fresh.. bukan yang benda sebulan atau seminggu perlu dikepam dalam hard disk drive (D) aku baru nak diupdate, terus je peristiwa tu berlaku pasti tidak sabar memulakan langkah-langkah tarian jari jemariku di dasar keyboard..


kalut? menunjuk? tidak menyabo?atau seangkatan dengannya..hallo, i pon ada perasaan tau, semangat kawan tu pasti ada pada setiap insan yang punyai hati dan nurani..bangga tau dapat bergambar dan face to face dengan mereka..

tajuk tu?okay dah kantoi sikit.. tapi onie bangga sebab ada kawan yang bernama PAKCIK SYAHIROO AHMAD ..dia la sudi ajak dating ,ops..




terima kasih la pakcik sebab sudi jadi jogambo onie,segan sebenarnya,kahkahkahkah! oh, aku tong perut dengan pakcik syahiroo kat full house..tapi lagi sedap kalau dapat air tangan mamak..




alohhhh,silau mata kanan kiri aih..mentang la baju kuning,nak jugak ambik gambo dengan kereta aku ni kan PAKCIK SYAHIROO,lalala

p/s: aku syak gambar ni terlebih makan jalan, ampa tengok ,kena abih tang sidebar,kahkahkah


haaa, so sekarang baru percayakan? balik je date dengan pakcik syahiroo kat sunway piramid terus ke shah alam, konon nak lepak tasik, jadi pemantau pencegah maksiat ke kan,last-last p culik anak orang..haha


yang tengah tu baru kanak-kanak riang, PAKCIK SYAHIROO kata i serupa orang matured,hallo pakcikkkkk... i kan memang matured,jangan mudah tertipu dengan gambar di facebook ye?kahkahkahkah :P


toksah duk tabik sangat la umie,haha! hai shilalalalala kebebeh..okay,baru perasan, mukaku bulat ,tu pasal la aku malas nak pakai tudung bawal, kang jap lagi aku duk hembus-hembus tudung menggunakan bibir ada gak yang mengata aku kang,wahaha! tak gitu PAKCIK?


haaa,ni lah PAKCIK kesayangan korang, satu benda je onie respek dengan pakcik ni! nak tau apa benda yang onie respek tu sila ke SYAHIROO AHMAD pastu tengok 4 gambar disebelah kanan sidebar tu,dah tengok?haaa,gigih oh pakcik ni turunkan berat badan..proud of you :)

terima kasih pakcik sebab sudi round-round area shah alam,maklum la..onie ni kan bukan orang selangor :P

Pakcik! nanti kita date lagi eh, nak tunaikan janji yang tu laaaaaa...kali ni jangan tolak-tolak tau, serba salah makcik,kahkahkah!


okay, dari kiri :-


nak tembak tapi muka aku selenga,pirahhhh la onie,huhu...umieeee! dapat juak ketemu sama kitak ,kamek sukak sangat... umie sempoi..

jeles? jeles laaaaa,haha ... tak jeles memang takdak perasaan,sekian~



habis daa...


p/s: okay, maaf lambat update list senarai yang join giveaway onie, busy..mak busy nok...esok mak update,don't worry,hehe! segala hadiah dan due date akan di update ,maybe ada perubahan ... :)

38 comments:

  1. K ,kete kuning tu stylo gile.Kite pernah jumpe kak umie.tapi nampak dari jauh je lahh ^___^

    ReplyDelete
  2. hahaha.. akhirnye.. kite menge-DATE jugak. Moga lain2 date kite lebih happening ye kak pendiam haha :P GAMBAR LAST KACAK ABISSS. yeahhh hahaha!!! nice to meet ya..

    & terima kasih bawak jenjalan ayah syahiroo & mama onie .

    ReplyDelete
  3. amboi kak pendiam di situuuu, hehehehe.

    ReplyDelete
  4. @FatihaMedan lenkali tegur je kak umie tu,hahaha...

    ReplyDelete
  5. @Umie Artoqiemie umieeeee! nape onie pendiam tatau... teruja barangkali sebab dapat jumpa umie, seronok gila kot dapat jumpa korang .... next meet, onie kan happening,don't worry... bese la,first time jumpa,wakakakakakaka....

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.. ni mesti dari petang ke malam wat entri ni.. cepat bebenor siap! jelesh! nak wat entri cam ni gak la. sebiji.. ayat2 pun sama.. boleh laaa cik Onieee yang matangg.... :D

    ReplyDelete
  7. @syahirooAhmad hoiiiiiiiiiiii,bila masa dari petang ke malam,tolong sikit eh,haha... amikkkk-amik nak copy, jeles eh onie matang?kahkahkah :P

    ReplyDelete
  8. ok..aku xleh terima akak pendiam tu..geli halkum aku aih..hahahaha..:p

    ReplyDelete
  9. Waaaa.. Meriah jer dapat jumpa ngn geng blogger... :D

    ReplyDelete
  10. hummmm...hmmmmmm...hhhhhhhh...shhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. @Ym.Bundle [Blog.Sampah] huwarrrrr,kau duk mana eh?huhu..

    @AmirFX memang best :P

    @semutsengal sebab tu aku suka dengan semangat si syahiroo tu :)

    @Lea Isnawi tah,haha.. jumpa aku sendiri baru kau tau aku cane,muahahaha

    @cik bulan wakakakakaka, okay fine CB :P

    @Mr. Straw pasaipa-pasaipa?haha

    ReplyDelete
  12. eiuwwwwwwww! sewonoknyeeee dapat jumpe blogger sekalian..

    ReplyDelete
  13. @onie

    salam cik onie,apa habaq?maafla ganggu kacau di rmh onie. ni nak hahabq mai sikit ceq ada buat 1 contest tuk blogger2 Malaysia.

    Ceq bukan apa, baru buat blog yang tak bapa nak femes,baru ja buat. jadi ceq nak kena wat contestla.. :D

    Contest ni berlangsung sampai 29 Februari 2012 Pemenang akan memenangi Paypal Casn USD 30+ USD20

    maklumat lanjut

    http://malaysia.topglobalsite.com/p/contest-malaysia-top-blogger.html


    faquhar
    psp
    penang

    ReplyDelete
  14. haha...onie..bila nak lepak sama nih?

    ReplyDelete
  15. syoknya dating !! dengan aku kompem kau tamo dating kan? sobsob :(

    ahaha kbai,

    ReplyDelete
  16. huhu siap jma umie lg ek? haha xpe, jmpa awal bln 2 nanti di TS

    ReplyDelete
  17. Picture last tu.. Kemain lgi peng je la budak ohsem tu haha..
    Ye ka ni pendiam haha..

    ReplyDelete
  18. mak aii..silaulah tengok kereta tu onie oi.. haha

    ReplyDelete
  19. amboih, jumpe blogger pemes pemes wooh :D

    ReplyDelete
  20. kat lua je matang. kat alam maya cam....... rebina

    ReplyDelete
  21. macam best je jumpa sesama blogger...

    ReplyDelete
  22. wahhh bestnya bestnya! serius jealous jealous sgt! huwaaaa :(

    ReplyDelete
  23. ooowww dating xajak...ngeh3...:P

    ReplyDelete
  24. muka onie suda bulat..mungkin tudun tu...hihi jgn mare..sy pergi dlu..salam

    ReplyDelete
  25. bestnyaaaaaaaa dapt jenajlan.. haha..

    ReplyDelete
  26. wah dpt jumpe pakcik syahiroo tu hee. kte pun tingin jmpe die pdhl rumah die dkt je ngan uma kte hee nt jalan2 lagi ajakla kte ek ;)

    ReplyDelete
  27. ok aku jeles..nnt nk turun SA gak nk lepak sama oi! :P

    ReplyDelete
  28. cik syahirooo !ingatkn kecik, rupanya tinggi juga. all so cute ^^

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie