Air mata mengalir bila tengok ni :)

by - February 02, 2012





lawa? onie rasa memang ramai yang akan suka dengan design beg ni...sesuai untuk mereka yang berperwatakan stylo.. u know stylo? kalau nak stylo lagi jangan lupa ke page Lleah Ayeisaco .. banyak item yang dijual ... seperti:-



  1. Cardigan yang semestinya FREE POSTAGE!
  2. Maxi dress pon FREE POSTAGE!
  3. Blouse and tops yang gojes!
  4. Pre-collextion pon tak ketinggalan :)
  5. Exclusive a cut skirt yang paling onie suka,tak caya korang tengok..
  6. Bag ..handbags ...semua ada...

kalau korang nak tengok boleh la ke Lleah Ayeisaco dengan sepantas kilat,jangan tangguh-tangguh :)


selamat bershopping awak semua....


You May Also Like

10 comments

  1. arghh..memang menyayat hati..hampeh ko oni..aku ingat apa benda la yang mengalir air mata..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  2. lah,baru nak sediakan tisu, betu2 wa hayati tau :D

    ReplyDelete
  3. mmg mengalir air mata...
    x dak duit skrang...
    hahhaa

    ReplyDelete
  4. potong bawang pun bole mngalir air mata.

    hoihoihoi !

    ReplyDelete
  5. terharu gile aki tengok ni mocik.. :p.. he he he.. ye lah.. almaklumla, aki tak stylo.. Ha ha ha.. :D

    ReplyDelete
  6. mmg mengalir ayak mata sbb mampu tgk jerr.. >,<

    ReplyDelete
  7. cun gakk tuu!tp dah xsekolah...xleh la nak beli.ngew ngew ngew

    =D

    ReplyDelete
  8. melelh air mata apbila memikirkn duit y bkal kuar nk beli bnd nih hahahaha

    ReplyDelete
  9. cewah cewah advertorial kewwwwwwwwww? hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..